bir mt atanıyor fakat çok önemli değil
Printable View
300k 120 gün halkbank temdit izmit %24 bağlandı.
@bonocu78 yoldaş pazartesi salı aktif ile nuroldan oran alacağım demiştin, alabildin mi?
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Teb 21.50 (hoşgeldin) - 32-180
Akbank 20.50 (düz) - 32-45
Vakıf 23 (hoşgeldin) - 32-180
Düşüş Sürüyor:thumbdown: :28:
https://img.donanimhaber.com/upfiles...9163034108.PNG
Forumdaşlar bu burgan dijital denen zımbırtıdan 250k üzerine mevduat nasıl açılıyor?
Arkadaşlar her ay belli miktarda dolar alırım. Bankalar arası en düşük fiyatı HSBC veriyor. Bu arada döviz bürolarında küçük bir aranştırma yaptım. Ve en düşük fiyatı döviz bürosundan aldım. Bankaya göre 1 - 1.5 kuruş daha ucuz oluyor. Ancak alım için alt limit bin dolar oluyor. Eğer on bin dolar gibi miktarlar alınırsa yüz elli, iki yüz tl daha ucuza almak mümkün olabiliyor. Bilginize.
Evet aslında 90 bağlamak daha mantıklı ama burgan düşük oran verince ben de kızdım. Aslında dijital kanalı %25-24.75 veriyor. Şube %23.60 verdi.
Bir de bu burgan bankın 08502228222 numaralı telefonu epey uzun süre bekletmesine rağmen açılmıyor. Bu kanaldan bilgi almak imkansız gibi. O nedenle dijital şubeye biraz temkinli yaklaşıyorum.
arkadaslar vakif arı hesaptan yapilan eft de limit varmı?
Dün bloomberg deki bir ekonomist stopaj indiriminin en azından 12.ay sonuna kadar uzayabilir veya buna benzer birşey dedi ..
Sanki doların düşüşüde bu sebepden dolayı olabilir ..
Enteresan olan bu kararı son dakikaya niye bırakıyorlar .Amaç ne olabilirki ..?Bugünden açıklayın var veya yok diye milletde hesabını ona göre yapsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erkin hoca dolarcımı tl cimi anlamadım ama sınıfın çalışkan öğrencisi güzel paylaşımlar yapıyor .
Dolar kurunun
1 ay sonra 5,3766
2 ay sonra 5,4625
3 ay sonra 5,5477
6 ay sonra 5,7992
12 ay sonra 6,2976
üzerinde olmasını bekliyorsanız dolar mevduatta olmalısınız
Aksi halde TL sizin için uygun seçenektir
Her SEÇİŞ ($) bir VAZGEÇİŞTİR (TL)
Bunlar, başa baş seviyeleridir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün ben 1 dijital e-mevduat yaptım 240k kadar ama açarken aşağısında yazan azami limiti 500k gibi hatırlıyordum. Şimdi senin için bir kontrol edeyim 2. bir dijital mevduat açmayı denedim izin vermedi. Demek ki tek hesap açabiliyoruz.
Dijital hesabı olan, e-mevduat vadeli hesap açmamış olan biri denerse azami limiti öğrenebiliriz. Sayfasında 250k yazıyor ama ben 500k olarak hatırlıyorum.
Sözlü yönlendirme yapıyor gibi...
Ancak
"Aralık itibariyle yeni bir istihdam ve yatırım seferberliği başlatarak 2019'a iyi bir giriş yapacağız."
sözü yeni bir kredi teşviği ise ....
Hani hasta olan er kişi 41 derecelik ateşten kullandığı ateş düşürücü ile geçici rahatlar da kendini artık iyileştim zanneder ya...
Aralıkta (bloombergteki yorumcuya göre) enflasyon eksi çıkacak deniyor.
Artık eski TUİK başkanı ekimi ne kadar yanlış hesaplamışsa zaar.
Her şeyin doğru atama ile düzelmesi ne güzel.
Keşke şu CDS ler için bir atama yapılsa. Sahi bunu kim hesaplıyor.
dolarda sabit kura geçtik hayırlı olsun...
HSBC Premier, 32k USD temdit, 31 Aralık vade dönüş, oran 4.5%.
Aralıkta faizler artacak yıl sonu artışı ayrıca aralıkta aldığın faizi de işleteceksiniz. Stopaj indirimş olmasa bile kafa kafaya gelebilir. Ayrıca doların dibini görebilme şansı olabilir. Bence aralık sonu denenebilir.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamu özel sektör işbirliğinde yapılan dev projeler için verilen krediler ile konut kredilerini menkul kıymetleştirdiğinde Merkez Bankası bu kağıtları taminat kabul edebilecek.
Altyapı proje ve konut kredileri kağıt olup satılacak
https://www.haberturk.com/piyasada-n...238079-ekonomi
Portföyümün %63'ü Dolar, %37'si TL. Elimdeki Dolar'ın ortalama maliyeti 4 TL, hiç fena değil ama 6.25'ten de Dolar aldım. Dolar 5'in altına gidecek gibi gözüküyor, stopaj avantajı da bu hafta bitecek gibi. Soru şu, bu hafta hatırı sayılır bir miktarda Doları TL'ye dönüp 6 ay bağlanır mı avantajlı stopaj oranıyla?
500 bin üstü burgan yeni giriş 91 güne kadar 24,50;182 güne kadar 24,75.Bugün alınan oranlar....şube faiz oranlarıdır....
Aylık ödemeli bir yıllıkta ise oran 24 net olmuş geçen hafta 25 imiş.
EDİT:müşteri temsilcisi özür dileyerek dönüş yaptı, sadece 91 güne kadar yeni giriş 24,50 dedi; üstündeki tüm vadelere max 24 net verdi.....
TBank 500K temdit 32-90 gün arası 24.25 üstüne çıkmadı
Vakıfbank hoşgeldin 23,5 55k için
hesabı olanlar için 22 dediler
Vakıfbank 500k+ günlük 22, aylık 23, 3 aylık 23,5
üstüne cıkmadı
stopaj indiriminin devam edip etmeyeceğini 30 kasım mesai bitmeden açıklarlar mı..