Bu arada 69 kusurden aldım. insallah bakalim döner mi.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu arada 69 kusurden aldım. insallah bakalim döner mi.
Amma gündü . Ne alsa insanlar para kaybetti. Hisse 2 günde 1,5 taban yedi hala satıyorlar.. pes doğrusu. Isterse 40 liraya düşsün vız gelir tırıs gider..buradayım.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün aldım , yarın da alıcıyım. güzel düşüyor :)
Dolar bazlı grafik. Hep söylerler üstatlar. Dolar gaza bastıysa ihracat yapan şirketi alın derler.
Dolar geçen seneki ekim kasım ayları gibi hergün yüzde 1-2 yukarı gidiyor.
ihracatçı almayıpta ne alalım.türk parası geliri olanı alıpta batalım mı?
Tabiki ihracatçı firmayı alacağız.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fc0bb6eb04.jpg
Yönetememis suan görülen tabloda SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.youtube.com/watch?v=Awv9-qt33J0
Çok uzun bir sunum ben de Stellantis hissesi olduğu için izlemiştim. Çok iddialı hedefleri var, bunları gerçekleştirebilmesi için tüm üretim noktalarında çok ciddi kontrol ve hakimiyet gerekiyor demiştim. O noktada TOFAS ile işbirliği soru işareti olmuştu kafamda. Koç'tan alır herhalde diye düşünmüştüm ama bu adam çok çakal. Hisseleri almak için teklif yapmadan önce veremi gösterdi sıtmaya razı edecek gibi.
Tofaş fabrika gezisi. Neye ortak olduğunuzu bilin.
Bütün bu robotlar işsiz kalacakmış :)) diyolar..
Hadi ordan...
https://youtu.be/qmlxD8NXY7Q
Polyannacılılarla lanet olsuncular çok bu aralar toasoda. Dengeli olmak lazım. Her sonuca açık bir durumdayız.
Tofas hissesi bende yok gecmiste vardi.Ama otomotiv sektoru ve yan ureticileri dahil takip ederim anlamaya calisirim.
Ford otosan yatirimcisi olarak tofas in icinde bulundugu durum beni uzdu.
Elbette fabrika bosa cikacak eriyip gidecek degil ama ama ama bu kaydirmanin telafisi var mi plan nedir ne degildir elektrikli aracta ne yatirim yapacaklar vs gibi bir cok yonelimi genel kurullarda faaliyet raporlarinda anlatmalari projeksiyon cizmeleri gerekirdi.
En iyiyi yapacaklardir?
Ancak ortaklik sona mi ercek yoksa bile sorulari yatirimcilar tarafindan soruluyor.
Bu iyi bir sey degil bilgilendirme acisindan...
Ytd syg
tamam bu imalat 2023 sonuna kadar devam edecek bu satış niye bu kadar hızlı sanki fabrika kapandı.
koç adiside çıkıp bir açıklama yapmıyor ş........yoksunu ancak fenerbahçe götünde koş
kan ve gözyaşı görüyorum ne öpücükler ne buseler kondurdular millete...
bu haber zaten biliniyordu bence bu tepki yeni bir iş verilmemesinden oldu..acaba ortaklıkla alakalı sorunlar mı var bunu biz şu an bilmiyoruz neyin ne olduğunu bilenler satışta diye düşünüyorum..
yine devre kesti
tabana mı gidiyor gene bu namussuz
tera diye ş..............siz elinde mal yok açığa satıp devre kestirdi
Geçenlerde sangyong 250 milyon dolara satılmıştı. Aslında öyle bir şirket satın alınsa ve güçler birleştirilse muhteşem olurdu. En azından patron şirketin kendisi olurdu. Benimki sadece bir fikir. Tofas markadır ve zararı en kısa zamanda telafi edecektir.
Stellantis'in faaliyet raporunu incelediğimde dikkatimi çeken bir nokta var. Stellantis'in çok sayıda kendisine ait dünyanin bir çok yerinde üretim tesisi var. Bazı ülkelerde de Tofaş gibi ortaklikları bulunuyor. Stellantis Fiat'a göre çok daha büyük bir yapı. Tofaş Fiat grubu içinde önemli bir üretim tesisiydi. Lakin Stellantis'in tesislerini görünce Tofaş'ın onlar için ne kadar önemli olacağından emin olamadım.
Yeni model üretimini kendilerine ait tesislerde yapmayı çok rahat tercih edebilirler. Tofaş gibi ortaklı bir şirketi yeni yapılanmada ön plana çıkartmayabilirler. Birleşme süreçleri var olan düşünceleri, yapıları çok rahat değiştirebilir.
Tofaş'a geçmişte yatırım yapmış bir yatırımcı olarak (şuan bir yatırımım yok) bu güzel şirketin yaşadığı belirsizliğe üzülüyor insan. Umarım, yazdıklarım sadece bir evhamdan ibarettir ve Tofaş'ın kapasitesini dolduracak yeni model anlaşmaları yakin zamanda gelir. Bu süreçte naçizane yorumum temkinli olunması olur.
SM-T720 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iş yatırım yoruldu
stop olamadım bir türlü aldıkça aldım bakalım böyle bir şirketin geçen yıl kı fiyatına bakarsan hala birileri deli karda denilebilir ama geçen yıla göre ürettiği araçlar da ikinci eli bile üçe katladı sırf bu mantalite bile beni stop olmama konusunda rahatlatıyor olası başka bir model üretim haberi hatta elektrikli model üretim hattı bile olasılıklar arasında olabilir izlemeye devam
Evhamlari gerçek gibi yazmayalim.su ortamda gitmiyor.kac yıldır bilinen haberle düşüyor.iyi bir çırpma yaptılar.sanki şirket batmış muamelesi görüyor.otomotiv sektörü elektrikli otomobil den dolayı dönüşüm içinde.her kurulu kapasite bir şekilde değerlendirilir.o alınır,bu verilir.. isyatirim dan bilgi aldım.. şirketle görüşülmüş, görüşmeler devam ediyor demişler.yani birşeyler üretecek ,kapıya kilit vurulmayacak. Bu nedenle orta ve uzun vadeli alım önerisi verdiler. Yatırım tavsiyesi değildir.
batar inşallah...
Memlekete bunca iş imkanı sunan, bunca katma değer üreten bir firma için "batar inşallah" diyebilmek...
Pes doğrusu.
PS: Tofaş hissedarı değilim. Sadece Türkiye'de yaşayan bir vatandaşım.
madem bu iş yatırım bu bilgiyi aldı deli gibi bu kadar niye sattı ?
69 71 aralığına bir tepki bekliyorum
Groupama Sigorta, otomotiv sektörünün önde gelen şirketleri için marka kasko ürünleri sunmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen iş birliği ile Tofaş ve çatısı altındaki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep markalar ile iş birliği gerçekleştiren Groupama Sigorta; marka kasko ürününü lanse ediyor.
Yakın dönemde PSA Grubu (Peugeot, Opel, Citroen ve DS) ve Seat’a özel marka kasko ürünü sunan Groupama Sigorta, bu defa Türk otomotiv sanayisinin köklü kuruluşlarından Tofaşâ€™la marka kasko anlaşması sağladı. Groupama Sigorta anlaşma kapsamında, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep markalarına özel marka kasko ürünü sunuyor.
Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep sahiplerine özel olarak sunacakları ürünle marka kasko portföylerini genişlettiklerini belirten Groupama Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, “Marka kasko portföyümüzü her geçen yıl genişletiyoruz. Otomotiv şirketlerine özel olarak geliştirdiğimiz ürünlerle ihtiyaçları anlıyor, uygun çözümler sunuyoruz. Türk otomotiv sanayisinin köklü kuruluşlarından Tofaş müşterilerine özel hazırladığımız marka kasko ürünümüzle, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep markalı araçları çalınma, yanma, çarpma, çarpışma ve hatalı yakıt gibi pek çok riske karşı güvencemiz altına alıyoruz†dedi.
Tofaş Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin ise “Tofaş olarak, müşteri deneyimi ve hizmetleri konularına yoğun olarak yatırım yapıyoruz. Geliştirdiğimiz iş birlikleri ile her zaman en iyi hizmeti sunma misyonumuzu sürdürüyoruz. Groupama Sigorta ile hayata geçirdiğimiz iş birliğinde Tofaş çatısı altındaki tüm markalarımızda yetkili servis ve orijinal parça ile onarım güvencesi sağlayan ‘Marka Kasko’yu devreye alıyoruz. Bu iş birliği ile; Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep müşterilerimiz, olası risklere karşı geniş sigorta teminatları ile güvende olabilecek ve Tofaşâ€™ın sağladığı ayrıcalıklı satış sonrası hizmetlerinden en mükemmel şekilde yararlanabilecekler†diye konuştu.
Groupama Sigorta kapsamlı bir koruma sağlıyor
Groupama’nın Tofaşâ€™ın markalarına özel olarak hazırladığı marka kasko ürününü satın alan araç sahipleri, hasar durumunda araçları için yetkili servislerden güvenilir, kaliteli ve garantili hizmet alırken; “0 km Değer Koruma Teminatı†ile üç yıl boyunca çalınma ya da tam hasar (pert) durumunda aracın güncel değeri üzerinden ödeme alıyor.
Ayrıca Groupama marka kasko kapsamında poliçe dönemi boyunca cam, far ve stop lambalarının kırılması ile ses ve görüntü sistemlerinde oluşabilecek hasarlar ilk seferde hasarsızlık indirimi etkilenmeden karşılanıyor.
Groupama’dan marka kasko alan Fiat, Fiat Professional Alfa Romeo ve Jeep sahipleri; yanma, çarpma, çarpışma, hırsızlık, doğal afet, hatalı yakıt konulmasından kaynaklı zararlar ve sigara yanıkları gibi pek çok konuda da araçlarını teminat altına alırken, mini onarım hizmetleri ile çözüm odaklı bir müşteri deneyimi yaşayabiliyor.
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...oucO-JGZQ&s=19
https://www.autoticari.com/stellanti...blo-aciklamasi
HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay çakallar vay Cuma günkü 64-68 hareketi meğerse mal sokmak içinmiş. Adi pçler sizi.
Toaso teknik analizi
https://www.youtube.com/watch?v=y0OAZboIK6s
Bugün biraz daha aldım.
bereketli olsun.
Tofas topu attıda haberimiz mi olmadı.Nisan 2022 de Doas 70 lerde iken Tofas 85 imis..Bugun Doas 85 lerde Tofas 66 bile olamıyor..Alsat cilik yapan Doas üretim yapıp ihracatta yapan Tofas a tur bindirdi.Dovizde artarken....
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ülkenin dövize ihtiyacı varsa ihracatcı sirketleri desteklemeli...Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez..Basit bir yorum.
Tofas ın net döviz poz.(-) degil mi?.Belki kurun düsmesı bu acıdan yararlı olabilir...Sahsi düsüncemdir.Sizde paylasırsanız fikirleri ortaya bir yol haritası cıkabilir..
bu aq hissesi nereye gidiyor 50 ye mi
üretimin kayması haberinden sonra yönetimden hiç ses çıkmadı. fabrikayı kapatmayacaklarına göre, ürettiğini satabildiği sürece problem yok... düştüğü gibi de çıkacak... seve seve....