Mürüvet özbiyik mallari sattimi yoksa %5 alti oldugu icin bizmi görmüyoruz?eger satmadiysa hissenin %50 si resmi olarak ellerinde denizbank haric onuda eklersek geriye birsey kalmiyor)
Printable View
Hisseler buyuk bir ihtimal toplandı listeye girmeyen %5altı cok kısı vardiye tahmin ediyorum
26.10 ve 27.26 arası toplam 160 bın lot hacım oldu. Ne asagıya Duserken nede yukarı cıkarken lot yok
Daha neyi bekliyorlar anlamıs degılım bir haber asıl degerıne ulastıracaktır 22 dekı kademeler olsa daha zamanı var derdim. devir teslim o fiyatlarda yapıldı. herkes beklemede sanırım
Hadi bakalım erbos dehhh
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
İki tane sirket var yerli sermaye erbos ve golts sermayeleri birbirine yakın dolasım aynı hatta 2 milyon daha az. golts in kademeler erbosun 20 katı var
Tabi ıkısıde kazandırmadı giderse ikisi bir gidecek
Golts dolar grafik dibin dibi
Golts kırdı kıracak dolar grafik
Bizim 30 lara gelirsek belkı
Bu kağıdın gitmemesi için ne sebep oluyor anlamış değilim.
Pala veya Patronu bekliyorum gözlerim kapali!!
Biri start a basarsa ne lotlar doner hacım rekorları kırılır
Bu ara sadece sinir testi var
Haber
Ortaklık (yabancı)
Hisse alimi
Erbos u da satabılırler (kelebek mob gibi)
25 lerı 4 defa denemıstı kırmadı bende o zaman patron haberle desdeklemsı gerekir yoksa kıramaz demıstım
Tabi dalga gecelerde oldu sukuyu falan filan actık haberi yollar
2 milyonluk arda satısı düştü hisse 30 lara geldi şimdı yine aynı dongü icindeyız
Patronnn yazık bu kadar insan parasını burda gömmüş yav.
Efe Dostum Erbos tarihinde öyle tavan tavan yapan bir hisse degildi ama kazandiriyordu,
Endeks iki gitse bu 4 gidiyordu olaylar 22-25 aradi basladi simdi bu endeksin zoruyla 27-30 araligiba geldi,
Endeks rolantide olsa daha da cektirirdi bu
Eger hareket yapacsksa borsanin bu sahsahali döneminde yapar, bu devir devam eder ama cogu kagit rallisini yapti simdi ky ye servis ediliyor,
Ama Erbosta servis yok, mal yok , mal satan yok,
Keza alanida pisman ettirip sattiriyotöar sabirsizlari,
Sonuna kadar bekleyecegim ve burada olanlarla bunu görecegiz umarim!
Suçlayacaksak Terki joe yi suçlayacağız bununla hiç ilgilenmiyor halbuki ucundan acıcık ilgilense sağından solundan çekiştirse yürüyecek terki joe nun işi gücü Riv Riv zamanında Dyoby yı da ezdi durdu sonra Miami’ye tüydü tüydüğü gün 6 TL idi Miami’de dondurmacılığa başladı dyo senmisin tüyen dedi 17 yi gösterdi ona diyorum ki gel şu erbosan ı karala yerden yere vur sonra gene tüy biz de sebeplenelim sayende ama nerde terki joe dinlerim bizi ytd
Te 1481 koyma 27.84
Hayırlı haftalar bol bereketli kazanclar
Dolar ve altın neden yukarı doğru hareketlenmiş. Yaklaşık % 1.5 primlenmişler.
27.74 e 341 yazdım. Aldılar. Yön yukarı.
27.84 olacaktı.
Alisa 10bin gieip siliyor,alay ediyler bizle))
Sonra alis 2020/satis 2021 giriyor
Palanin ayak sesleri
Nee % 6 mi sadece bugün.
Geç buraları yürü artık gadasını aldığım...
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
65 bin lot var cızerlerse de tavan
boru mu bu..:)
30 u gördük sıra dolar zirvesi 6.30 dolar
107 bin bekleyen var
Bekleyen arkaslar gazamiz mübarek olsun ama bu adamlar kursakta birakmayi sever biraz temkinli olalim sevinirken ama umarim 30 lari kisa sürede geceriz!!
Ayağım uğurlu geldi sanırsam :D
Daha oncelerı %5 yukseldıgı zaman 2 mılyon lot islem olurdu simdi tavan oldu 900 bin zor hacımsız gidiyor
Oynaşırken %25 kaptırdık.
Aranızda hiçmi teknikçi yok mübarekler bugün grafiğin ne yaptığını bilseniz :D ahahaha neyse kolay gelsin cümleten.
Yuksek hacım olsa ky e mal çakma olurdu bu sefer götürecekler gibi tabi kıprasanları biraz daha alabilir