Bunda da kötü bilanço
Patron beklediğimizin hiçbirini 2nci çeyrekte de göstermemiş
Bi 3 ay daha bekle diyor
Eyvallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Bunda da kötü bilanço
Patron beklediğimizin hiçbirini 2nci çeyrekte de göstermemiş
Bi 3 ay daha bekle diyor
Eyvallah
Bilançolarda ayak oyunları çok olur,muhasebe kayıtlarında alınan malları gider gösterirler bilançodan düşürürler,yani kısaca oyun çoktur...zamanında 30 falan olacak diyenler patronun adamları gibi sanırım,ben 1 dolar olsun fiatı razıydım demiştim,bugün 13.28 gösterdi bilançonun düşük gelmesiylen:plc:
(*) Grup, Moldova Cumhuriyeti’nin en büyük özel hastanesi, Medpark International Hospital ile 16 Aralık.2020 tarihinde 300.000 ABD $ değerinde HBYS Kullanım Lisansı Sözleşmesi, 28 Temmuz 2021 tarihinde ise Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile “KKTC Sağlık Bilgi Sistemi Projesi Hizmet Temini†sözleşmesini toplam 3.090.000 ABD $ bedel ile imzalamıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında HBYS Kullanım Lisans bedelleri önümüzdeki 24 ay ile 36 ay arasında gerçekleşecek olup, henüz ertelenmiş gelir olarak muhasebeleştirilmiştir (Not 10).
(*) Grup, Katar Devleti’nde HBYS Kullanım Lisansı Sözleşmesi, 03 Mayıs 2021 tarihinde toplam 600.000 ABD $ bedel ile imzalamıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında HBYS Kullanım Lisans bedelleri 2022 yılı içerisinde gerçekleşecek olup, 2022 Haziran ayı itibarıyla ertelenmiş gelir olarak muhasebeleştirilmiştir.
Bunda da 2 yılı devirdim
Gerekirse bir 2 yıl daha deviririm Allah ömür verirse
Ama tahtadaki it çakal sürüsünü yalnız bırakmam
Bize malı Taşıtsınlar bakalım biraz daha
Vardır bunda da bir hayır
Yukarı hamle beklerken,borsanın sert düzeltme bahanesiylen 13 sınırına kadar çektiler,resmen ayıp,15.50 göster 15 altına hiç inme,peşinden 13:plc:...neyse alttan toplananlar şu an postalanıyor tahtacıda topluyor,14 üstüne atmadan gram satmam:he:...ytd.
Maşallah iyi gidiyor 14'e az kaldı,şu sıralar 13.80.
Butun hisselerin bilancolari yuzde 200/300 artida bizimki ise sasirtti ytd
Yine geldi kürkçü dükkanına,yani başa sardı,13.88 olduğunda umutlanmıştık,olmadı,çok az göndermiştim o cıvarlardan,çoğunu gönderseydik 13.30 cıvarı toplardık şimdi,ne yapalım 14 üstüne atar hesabındaydık:notr:
Dansöz yine kıvırıyor 13.11 gösterdi bugün,bakalım onun altına inip dünkü hareketi yapacakmı:he:
Fonet haftalık TL ve Usd grafikleri güncel görünümleri..
**TL de tekrar düşen trendin üzerine çıkması için önemli seviye 13.4x..
**Eğimi sert olan trendine bu hafta dönmek isterse trend çizgisi 13.7x,Haftalık kapanista bu trendde devam etmek istiyorlarsa paşalar,14 ün üzerine atmalı..
**Alt tarafa bakıyorum ne var teknik olarak.Ilk gözüme çarpan 12.6x de bir gap ı var..
**Usd düşeni kırma çabaları devam ediyor..
Sn Abdulcabbardan yeni ihale haberleri bekliyoruz.3.ceyrege bari umutla bakalım be patron.Piskolojimiz bozulacak bu fonet yüzünden..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6838b7f0a2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0f6063ded6.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bugün 13.60 zorlandı o kadar,14 olur diyorduk endex su koyverdi,bahane bu,sanki endex kağıdı,endex uçarkende tık yoktu:plc:
Endex uçtu 3130 oldu bu aşağıya:thumbdown:,13.14-20 arası oyalanıyor:plc:
Devamlı 12,90 altına inmeden hız almıyor,bu seferde oraları yokladı yine,tahtacı satıp banka hissesi alıyor galiba,sadece bu değil diğer hisslerde öyle satan bankalara koşuyor,ne mok var bu bankalarda anlamış değilim,2001 krizindede böyle olmuştu peşi malum bankalar zort:plc:...ytd.
12.76 değmesi yaptığı an destek geldi,bakalım bu destek nereye kadar ?
Allah elinde tutan herkese sabır versin. Gerçekten insanı hayatindan bezdirir. Bistteki en rezil kağıtlardan biri olabilir.
Gözü hep aşağılarda..
12.6x gap desteği (Gecen hafta 12.72 görülmüş)
Eğer buranin altına giderse önemli gördügüm iki seviye daha var.
12.4x Log haftalık düşen trend destegi
12.1x Aylık trend destegi
Tüm paydaslara önce sağlık sonra sabırlar diliyorum..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Fonetle ilgili çok söyleyecek birsey de bırakmadı zalım patron.Endeksin 3 kat gittiği yerde hala aynı yerinde yazık..
Kendi adıma Fonette buhranlar geçirsem de hala devam etmemi sağlayan 3 önemli motivasyonum var..
1.si Endeks 1045 iken Fonet 13.x idi
Endeks 3140 olmuş Fonet 12.x
Uzun süredir baskılanması elbet sıra bunada gelecektir düşüncesi.Tabi bu arada ne fırsatlar kaçtı kaçıyor..
2.si Teknik olarak aşağıya gitme risk marjinin yukarı yönlü potansiyeline göre kendimce cok düşük olması
3.sü Tırımırı fonundaki 6 milyon lot.Bunlar bu lotları Fonetten hatıra kalsın diye almadılar heralde..
Nasipte varsa olur birseyler..
Dün 12.4x test edilmiş (12.48 en düşük)
Yarin ay kapanisi.Bir tepki gelir inşallah..
Aylıkta ortalama değdirdiler
Buralarda kapanırsa eylül ayıda ortalamaya değmiş olur
En azından ortalamaya ne zaman değdirecekler diye düşünmeyiz
İnsanda yazacak keyif bırakmadılar
Amma... sonuna kadar devam
12.80 üstünü gördü bugün 12.99 satış koymuştum %50 onu geri çektim 80 yaptım gönderdim gitti,geri kalan kalsın oyuncak hesabımda.
Sadece Fonet değil birçok yazılım hissesinin canına okuyorlar borsa rallisini yaparken..
Logo,ardyz,kfein,kront..birçoğunu surunduyorlar.
Yurt dışında da teknoloji şirketlerine ilgi düşük.Pandemi sırasında teknolojiye sektörüne olan ilgi şuan hava yolu,bankalar ve artan enflasyonist ortamda gıdalara yönelmiş durumda..
Bu kadar bekledik.Cefasını çektik/çekiyoruz.Insallah sefasını sürmek de nasip olur..
Usd grafiginde 0.74$ TL de 13.4x seviyesi geçilmesi gereken önemli seviyeler..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1203166a37.jpg
Borsa rekorlar kırdı düştün, borsa düştü en önden koştun. Kim küçük yatırımcının hakkını yiyorsa Allah belasını versin
Bugün 12.37 gösterip hızlan geri geldi 12.10 altına,huyunu bildiğimiz için 12.25-30 arası yarısını gönderdik,diğer yarısı dursun,11.50 olursa ilaveye devam 13 olursa hepsini postalar çıkarım.
Fonet bilişim alt yapı yüklenicisi ile 25.000.000,00 TL bedelle HBYS (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) yazılım lisans satış sözleşmesi 20.09.2022 tarihinde imzalanmıştır.
Galiba bu haberlen gitti,fena haber değil,ama burada tahtacı keleğe geldi galiba alttan almak için baskı kurabilir:plc:
Galiba kurdu 12 yaptı tekrar 12.11 kapattı,bende bilirsiniz,bugün 3 trade fena değil :oleyo:
Başımızın belası Fonet surundurmeye devam ediyor..
Teknik olarak sıkışma var.Dolar bazlı zincirlerini kırabilecegi ilk önemli seviye 0.7$..TL de 13.4x..
TL bazlı haftalikta 11.32 altında kapanis gelmezse büyük bir tobo dikkat cekiyor..
Uzun zamandır ihale haberi gondermiyordu BIG BOSS..bir tane göndermiş.Ay sonu kapanmadan yeni ihale haberlerinin devamını getirse de 3.ceyrek için umutlarımız yeşerse..
Sağlıkla hayırlı kazançlar..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4af1b2bd04.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e0f9400dcb.jpg
Son ihalede şirket baya indirimli fiyat vermiş 3 şehir hastanesine
2 yıl önce sadece Bursa şehir hastanesi için 13 milyon la kazanmış
Yeni ihale tamam da patron ilk 2 çeyrekte yurt dışını hiç göstermedi
3.1 milyon usd KKTC HBYS
1.36 milyon usd KKTC e sigorta
600 bin usd Katar
300 bin usd moldova
Ayrı kategoride
800 bin eoro tarım kredi koop( iş bitip tahsil edilmeye başladı mı bilmiyorum bunda)
Epey canımızı sıktı
Sabredip vardır bunda da bir hayır diyorum kendi adıma
5 hafta kaldı 3 çeyreğe bu sefer gösterecek mi bakalım patron
Göstersede göstermesede bu saatten sonra bırakacak değiliz
Kap haberi pompala tavan yap,peşinden 100 puan çıkışın ardından 150 puan düşüş,ben ne anladım bu moktan:notr:
Doyumlara göre kapa haber pompalayıp,peşinden bedava kredi sağlamak için gizliden satıyormuş:notr:
Çaktırmadan düşürüyor,ayni oranda çıkartıyor,bugün 11.44 göstermişti oradan destek alarak ufak,ufak 12.14 yaptırdı 12.11 kapattı,ilginç hisse, borsa çökerken bu çıktı:plc:
12.29 gösterdi,ama önce döktü gibi 11.92 yaptığında,neyse bekleyelim bakalım.
Sanırım bu hissede tahtacı savaşı var,patronda bu savaşta satıcı galiba,bakalım bu savaşı kim kazanacak.
Bana bu fonet DAGHL'yi hatırlatıyor,oda zamanında bunun fiatında devamlı oyalanıyordu,bana traderlerlen iyi kazandırmıştı,bir ara 25 görmüştü,şimdi 20 üstünde oyalanıyor,bunda 30 konuşuluyor,esasında aldığı ihale ile yapmış olduğu işler hiçte fena değil,zaten iönceden 17 görmüş bir hisse,DAGHL'dinde 9 iken 17 görmüştü,peşinden 10 olmuştu,oradan aldığı güç ile 20 üstüne atmıştı şu sıralar 23,artık bilemiyoruz buda gidermi:notr:...ytd.
Şu çöpü Ttrak ile kıyaslayanları gördü bu gözler... Soygun tahtası...
Aylık
https://i.hizliresim.com/46dk2j4.png
fibo desteği çalışacak mı bakalım
Çalışırsa TOBO ihtimali var
(Patron 3 çeyrekte yurt dışını gösterecek anlamı çıkartırım kendimce)
Çalışmazsa
Patron yurt dışunı son çeyreğe yani 2023 şubata bıraktı diye düşünürüm
Nasip
Şöyle bir günde yine yokuz . Ne denir ne söylenir bilemiyorum. 2 yıldır ne psikoloji kaldı ne sabır .
Kim bu kağıti baskiliyorsa kim hakkını yiyorsa küçük yatırımcınin Allah belasını versin
1 ayda değ
şen lot 200 bin oda cuma değişti..maliyetler en eskisinde.14..üsten satayım altan alayım ...diyenler arkadan bakar..
Haftalık dolar bazlı güncel grafigi..
0.65$ desteğinin üzerinde kalabilirse bu hafta,
Şubat 2021 tarihlerlerinden süre gelen düşen trendinin üzerine atmış olacak vazgeçemediğim başımın belası Fonet..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...260ba6d8ad.jpg