elimizde kaldi yazik.. yine veremedik :(
Printable View
elimizde kaldi yazik.. yine veremedik :(
bu fiyat vakkonun normal şartlarda olması gereken fiyat diye düşünüyorum. ortaklık beklentisinin, fiyata yansımadığını düşünüyorum, düşünüyorum ama bu kağıdın yapıcısı çok karakterli biri olduğu için kağıdı asansör gibi indirip kaldırıyor. adam akıllı üstüne koya koya götürmüyor kağıdı. nisan 2011 de dolar kuru 1,50 tl vakko 2,97 yani 1,98 dolar, 2018 dolar 4,01 vakko 5,06 yani 1,26 dolar.2011 den bu yana ciro karlılık üstüne koya koya gidiyor birde fiyata yansıması olsa çok güzel olacak
aynen satilacak hisseleri gorduk link 18 e gitti bossa 16 ya ...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala gitmemiş olması,değerinde olmaması daha iyi değil mi? fırsatı kaçırmadık demek ki:)
satis haberleri olursa insalla dedigin olur.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
su thyao bugunde gitmez oldu , giipte endekse destek olmuyor sereffsiz... Yoksa bugun yebni zirvelerdeydi bu kagit..ytd
Endeks kirmizi biz yesil.Endeks yesillendimi biz tavan.:))))
Ytd
boyle bir gunde ortalama altina atmayi nasil becerebiliyo bu kagit ..ikinci seans artik biseyler yapacak yapabilirse... kismet
herkeste terse yatırmasın korkusu var anlaşılan..travma oluşturdu 27 marttaki düşüş:)
Aynen
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.90 ve üzeri kapanış candır. Cana canandır. Amarigan DOW açılışı ile Bist'in durumu netleşir. Görünen o ki durumlar iyi değil. Çoğu hisse çöküşte. Bu durum Habere odaklı VakVak hisemize olumlu yansır inşallah. Endeksle işimiz yok. Allah utandırmasın
Dow da sikti artik... amma volatil ,
merry dengeliyor sanki tahtayi , under kontrol ama gun sonunda malsiz bitiriyor..
yapacaklari tahtayidaaaa....neden biz al sat yapamiyoruz adamlar ne guzel suraya bak yine geberttiler.. yani sabahki o cikis neydi ??
ikinci seans yine ilk seans kapanis uzerine cikamadi hergun ayni terane arkadas ne boktan bir durum. eksi kapatmazsan adisin lan spek
bir çok hisse yerlerde.MaşaAllah diyelim bizim yiğide:) bunada şükür
Sessizzce izlemek lazım tahta gayet güzel düzeltmesinide yaptı böyle bir günde 5 üstüne cikmaya ugrasiyor daha 3 gün önce 460 dı halen negatif yaziyosunuz anlaşılmaz bir durum sat git kardeşim derler adama ne bekliyosun...
Bir gece ansızın bir haber gelirse o yaptigin hesaplar çok degisir dostum herkes mndrs 135 ti bu 5 ken diye yazar keşke alsaydim der bu işler böyle kagida guveniyorsan gunluk haftalik bakmiycaksin inanmiyorsan satip bir daha bakmayacaksin...
Insallah bugun Kapanis 5.20 ustu olsun yeter bu gunluk.5.20 alti sikinti yapiyor bizde.
Spek hareketleri hep ayni fakat bigun bi ters hareket yapabilir.
Ytd
ah vak vak be bi taci takamiyosun be.. taclandir bizi bee....
Endeks 113.500 üstünde kalirsa 510 üstü kapanis yapar diye tahmin ediyorum bakalım...
Tam zamani spek efendi yap su hareketini 5.20 ustune😎
buradaki bazı arkadaşlar boş yorumlarını okudukça kağıttan soğuyorum yeminle.
%1 endeks düşüşteyken %3-4 yukarıda olan kağıttan 5.20 bekleyen mi dersin, bir sövmediği kalan mı dersin. sen 5.30'dan atlayıp zarardaysan bize ne. kağıdı 3'ten beri taşıyanlar için, gayet sağlıklı ve yükseliş trendinin devamını onaylar hareketler yapıyoruz. hakikaten maliyetinize gelince satıp kurtulun. siz yük yapıp, günlük kovaladıkça daha çok sürüdüyor işte. olan belli.
Maliyet 3.00 degil fakat tradeyle 3 ce yaklasiriz.buradan sonra baska kagitlara yol aliriz.illa diye bisey olmaz burada.
Burgan dan alimlar var .. guzel..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f50a9b6fb.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kadar yazarsak yazalim kagit gidecekse gider gitmeyecekse gitmez burada yazdikca kalp kiriyoruz başka bisey yok ben bundan sonra seans içinde yazmiyacagim...
Kısa vade yükümlülükleri 296.502.663 illaki bir şey yapacaklar, ya ortaklık yada yüksek ciro artışı+kar