borsadaki hisselerde ne grafik kaldı nede mrafik alan tuttu mu yukarı kimtutarasa
Printable View
borsadaki hisselerde ne grafik kaldı nede mrafik alan tuttu mu yukarı kimtutarasa
ha gayret bir tık yükseldi.patron ne zaman vurucan kırbaçı
piston aşağı kol yukarı.
bizimkinin pistonları nereye belli değil.
piston yukarı kol yukarı ne zaman acaba.....
bu günde piston yalama oldu.
piston yukarı aşağı ne olacak sonu ..
piston yalama olmuş bundan kısa vade bir halt olmaz,gibi duruyor.tahta sahibi kimseye ekmek yok diyor ...
hadi bakalım kıpraşma başladı...
dar alanda kısa paslaşma ne zaman biter .
Sabah açılış sonrası %5 lik yükseliş acaba dedim ama olmadı 200 geçmeden bir yükseliş olmayacak gibi duruyor tabi ağalar ne düşünür bilemeyiz
Sağlık olsun beklemeye devam kendi adıma
kısa alanda dar paslaşma ya devam.
bir ters bir düz patron odasına kapanmadan olmayacak yukarı hareket.
Sağol Tüm ortaklara hayırlı olsun
Bfren in bedelsiz sermaye artışı açıklaması diğer sermayesi ve lot sayısı düşük şirketleri de etkiledi umarım devamı gelir fmızp çok düşük kaldı benim hedefim büyük bu hissede
zaman ne gösterecek bekleyip göreceğim sağlık olursa bu düşüncelerim beni bağlar YTD DEĞİLDİR
Bir sene öncesine göre bosch fren fmizp u 3 e katlamış. 2 sene öncesine göre ise 5,5 a katlamış.bu hareketlenme bosch sayesinde gelen alımlarla oluştu görünüyor. Ancak yoğun alımlar kimin tarafından yapılıyor. Çünkü bu senette hisselerin büyük kısmı birilerinde (büyük ihtimalle Dereli de). Kendisi satmadığından az bir talep ile tavan oluşuyor. Fiyat dengelendiğinde oluşan yeni fiyat çevresinde gene Dereli'nin gene alımlara devam edeceğini düşünüyorum.
Hakim ortak ortamı uygun gördüğünde bosch dakine benzer çıkışı yapacaktır.
Not:
Fmizp un 01.02.2008 tarihinde yapılan bedelsiz sermaye artışın 69 misli idi. O zaman senet 60 liralardan 2000 üstüne çıkmıştı. Şu anda sermaye artışı söz konusu olsa kanımca 15-20 civarında veya daha üstü olabilir. Günümüzdeki enflasyon gözönüne alındığında daha yüksek bedelsiz artımı yaparak dah yüksek noktalara getirmek isteyebilir. Bu nedenle yakın zamanda bedelsiz yapmaz diye düşünüyorum. Yeni fiyat seviysi270tl civarında olabilir.
1 Ekimde meclisin açılmasıyla birlikte düşük sermayeli şirketlerin sermaye artırımı ile ilgili de çalışmaların olacağı söylentileri var. Bu yıl olmasa bile önümüzdeki yıl tam bir bedelsiz furyası ile karşı karşıya kalabiliriz.
varan 1
varan 2 ne zaman olur.
Fmızp den sermaye artışı gelebilirmi ? bu hissenin eski müdavimleri bu konuda ne der ben yanılmıyorsam froto 30 tl iken bu da aynı fiyatlarda idi cmbtn da keza öyle bu iki hisse şu an nerelerde fmızp nerede
varan 2
varan 3 olurmu yarın
İki günlük hareketi güzel düşük sermayeli şirketlerde bedelsiz sermaye artırımı potansiyeli olduğundan dolayı bir hareketlenme var Fmızp fiyat olarak diğerlerine göre çok düşük olduğunu düşünüyorum umarım beklentilerime cevap verir bu düşüncem beni bağlar Y.T.D
varan 3 de oldu.
Dolaşımdaki pay 3.17 mio lot..Kredili işlemlere kapalı tahta..Bu bence iyi..Kredili alan 3 gün sonra satıyordu.Şimdi gerçek alıcı ve yatırımcılar işlem yapıyor..10 bin kişi ortalama 100 lot alsa 1 mio lot,tahtayı 15 gün tavan yaptırır..İşlem hacmi her geen gün artıyor..Bu önemli..30 $ gidebilir,hiç belli olmaz,burası borsa..
Seans kapanışına son beş dakika kala tavan olan hisse ne olduysa kapanışı eksi kapattı bu kadar yüksek işlem hacmine rağmen 🤔
varan 4 tepeye yakın yerden çıkış yaptım .4 ileri fena değil benim için .
yatırım tavsiyesi değildir.
271 benim için iyi alış
sanki iyi bir haber gelecek.
varan 5 olur
yatırım tavsiyesi değildir
Ben uzun vade düşündüğüm için sorun yok bu gün biraz daha ilave yaptım iyimi oldu kötümü bilmiyorum zaman gösterecek
SOSYAL MEDYADAN okudum ..
Çok bilmeniz ( karmaşık ) önemli değil işinize en çok yarayacak bilgiyi kullanmanız ÖNEMLİ
BÜYÜK ZARARDAN KURTULMANIN BASİT YOLU!.
BORSA da STOP olmak çok önemli.
Hisseyi nereden satacağını bilmiyorsanız ve Twitter'da dolaşan karmaşık bilgilerden bıktıysanız 22 Günlük Ortalama (EMA ) kullanarak ZARAR kes yapabilirsiniz ...
Fiyat 22 G.O altında kapanış yaptıktan sonra her yükseliş tepki olacak .
Fiyat 22 G.O üstünde (bir kaç gün ) kapanış yaptıktan sonra her düşüş 22 G.O'dan tepki alıp tekrardan yükselişe geçer.
https://i.hizliresim.com/jda09xn.png
https://i.hizliresim.com/148357c.png
gelsin ayşe teyze,hasan amcalar,fiskoslar kahvede berberde bakkalda konuşulmaya başladımı terk edicen bence borsayı benim düşüncem yatırım tavsiyesi değil.
Ben bu hisseyi çok uzun zaman önce alıp satmıştım bakıyorum benzer sektör hisseleri nereden nereye gitmiş bu hisse pek uyum sağlamıştır bana göre bu nedenle bir miktar alım yaptım kademe kademe sermayesi ve lot sayısı az zaman ne gösterecek bekleyip göreceğim hayırlısı olsun kimsenin ne twtiir ne sosyal medya nede diğer formlar da yapılan tüm hisseler ile ilgili yorumlara göre ne alırım nede satarım 25 yıldır epeyce tecrübe edindim herkese bereketli kazançlar dilerim
Maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 bu puslu havada
kurt puslu havayı severmiş :)
Acaba diyorum uzun süre sermaye artışı yapmamış mevcut sermayesi ve lot sayısı düşük bir sermaye artışı gelirmi?içimden bi ses gelebilir diyor yanılıyor muyum acaba
Bekleyip göreceğiz sağlık olsun
yolu açık olsun,varan 6 olur umarım yarın.
Fmızp i takibe aldığım günden bugüne en yüksek işlem hacmini bu gün yaptı sabah 6 dk da tavan yapıp daha sonra tavanı bozması iyi olmadı endeksin yükselişine göre artı kapatsaydı iyi olacaktı hayırlısı olsun zaman ne gösterecek bekleyip göreceğim
bence son 275 burdan tekrar başlar yükselise diye tahmin ediyorum.
yatırım tavsiyesi değil.