Selam Arkadaşlar
propolis uzun zamandir formda yok bilen varmı.
Printable View
Selam Arkadaşlar
propolis uzun zamandir formda yok bilen varmı.
Hep senet diplerdeyken ortaya çıkıyor, yükselirken ortada gözükmüyor. Görünmemesi daha hayırlı.
Ekonomi krize girdi iyice. Euro 5'i geçti. Dolar 4'ü. Bu adamlar artık bu gemiyi götüremeyecekler. Neyse bizim senet bişi olmasın da...
Hisse zaten diblerde batak şirket değerinden işlem görüyor az kafasını kaldırsa organize satış yiyor. Birde berbat yönetim var adamlar lodge oteli günlük nerdeyse odabasina 2 tl kiraya vermişler isbank iştiraki ismet e böyle ismi olur bu nasıl kurumsal yönetim tarzı.sirkete yazi yaziyorsun alaksiz cevaplar. En sonunda Masak şikayet edecegm az kaldı.
Hissenin son donemlerdeki hareketlerini begeniyorum. Fiyati piyasa belirler. Organize satis vb. Seyler bana mantikli gelmiyor. 1.40 hizli gecilirse bence buyuk yukselis baslayabilir. Şimdilik hisseyi hem temel hemde teknik anlamda olumlu buluyorum. Umalim piyasadaki olumsuz hava hissedeki olumlu havaya zarar vermesin. Tabi bu olumlu hava bakarsiniz olumsuzada donebilir ancak simdiki hareketleri bence guzel. Bugunku dususu fazla onemsemedim ben genele bakarim. Bu arada bugunku islem hacmide ortalamanin neredeyse 2 katiydi.
Bu arada ozgyo 1.5 lardan 10 lara gitti darisi bunun basina diyorum.
Not: al sat tut degildir. Yanlizca kendi goruslerimdir.
Doğru söylüyorsun fiyatı piyasa belirler ama hangi piyasa o dediğin bizde yok arkadaşım avrupada amerikada ok. Açıkla isgyo alan satan kim o zaman çıkar organize işler isfin hareketlerine bak bedavaya toplattilar hisseyi şimdi nerelere geldi.isgyo ufak bir hareketlenme de isyatirim basıyor satışı peki isfin piyasadan okullu tarafından toplanırken neden topa girip malı ucuza kaptırdı şimdi aynısı isgyo oluyor 0.36 bagirtira bagirtira malı topluyorlar neden isbankasi devreye girip hissenin ucuza toplanmasını engelleseya bu tip işleri amerikada yaparsan adamın kıçından donunu alırlar çünkü orda gerçek anlamda sağlıklı piyasa ve denetim kurumları var bilmem anlatabildimmi.
Kepaze kağıt. Abv. 1.28 yine
Ohhha 1.26 bile görülmüş. İki gün önce neydik ne olduk. Böyle borsanın içine.. Çayım
Is yatırım tutuyor bularardan yalandan satış yapıyor bist 120000 giderken neden almıyordun? Istediğin kadar kıçını yırt bu fiyatlardan mal yok.
Is gys midir o da tavan. Tek kepaze iş var o da bende sanırım
Allah belasını versin yatırım finansın. İzin vermedi gitmesine.
hey maşallah.
2,41 TL %6 artıda
Bu arada işlemleri durdurdular sanırım.
2 kadar yolu var hayırlısı inşallah
Şok oldum. Ana yine üzecek gibi.
Yok yok 2 az gelir 4den aşağı vermek yok büyükler yabancılar ucuzun kıymetini değerini anlamaya başladılar işfindeki hareketlerin aynısından fazlasını burada bekliyorum yok öyle yağma ağzımıza bir parmak bal çal yolla sonuna kadar bekliyeceğim KY dostlarım sakın panik yapmayın hep büyükler kazanmasın kıymetini bilin elinizdeki hissenin 3.60 TL defter değeri var karlılığı daha da artacak ...ytd
Kardeş 2 satacağım diye bişey söylemedim dedigin gibi 4 tl aşağı bende satılacak mal yok.
Devre kesici devreye girmeseydi tavandı değil mi?
Neler dönüyor?
Yabancı alışları yavaş yavaş devam ediyor hissettirmeden...sabır sabır sabır ya sabır...ytd
Dün 1.41 gördük uçtuk bugün 1,27
Ben yanlış işle uğraşıyorum
selam arkadaşlar...
az biraz aldım bugün
sene sonuna kadar tutmayı düşünüyorum.
2 tl olur mu acaba.??
trumpet ağzını açmasa kesin 2 tl olur da...yok akıllı füze atıyom yakala rusya falan...ne o ole...?? bir tweet piyasalar aşağı....trump pozisyon alıyo... bir tweet piyasa yukarı trump satışa geçiyo...abd başkanlığını trade amaçlı kullanıyo sanırım:DD
saygılar...
Kevgire döndük çıktık. Hareketlerinden birileri alıyor. Var mı görebilen?
Gun icinde mal aliniyor fakat kapanisi dusuk gosteriyorlar.Iki gundur ciddi alimlar olmasina ragmen neredeyse endeksten fazla dustu.
küçük yatırımcısı yok mu bu senedin
kimsenin uğradığı yok sayfaya...
Bedelsiz sermaye artırımı ne zaman gerçekleşir bilgisi olan var mı?
mayıs gibi olabilir yazıyordu bir kaç sayfa geride ....
1.28 e verir mi acaba.
Yok yok, asla ve kat'a bu kağıt yükselmeyecek, yüzümüzü güldürmeyecek. ABV senin gibi hissenin
Bu hayvanın hacmi artıyor
Garip garip düşme hareketleri yaptığından mı yoksa birileri mallanıyor mu?
Derinlik gören varsa yorumlayabilir mi?
Rahat ol Zamkcı 10 milyon lot satış yedi sadece Ak yatırımdan hala dimdik ayakta buda şunu gösteriyor heran herşey olabilir bence.
1.28'den veriyo. Buralar dip mi?
1.16 bile verir az sabır
bende yeni aldım
iyi mi kötü mü ettim anlamadım
aldığımdan beri düşüyor....