https://m.facebook.com/logged_out/wa...682884%2F&_rdr
Şuan ki durumu özetliyor uzak doğulu kadın..
Printable View
https://m.facebook.com/logged_out/wa...682884%2F&_rdr
Şuan ki durumu özetliyor uzak doğulu kadın..
"2019 (Mayıs-Aralık)"
GENEL TOPLAM 60.773 milyon dolar
dış borç ödemesi vardi.
Ne kadar yapıldı ne kadar kaldı? Aylık ödeme programı hakkinda yorumu/bilgisi olan var mı ?
bir sistem var tıkır tıkır çalışıyor.merkez kuru düşürmenin yolunu buldu gibi deyimlerden kaçınalım.iktisat bilimi bu.günü geldiğinde çalışıyormu başka şeyler mi oluyormuş göreceğiz.yılsonu beklenti 13,90 + cds =hadi 17,50 diyelim.şu an faiz de durmak mantıklı balinalar için.ne kadar dolar burda fazla kalırsa çıkmayacak algısı işletim o kadar etkili olur.eylül ekim kasım artık şartlar onlar için nerede uygun gelirse hareket başlar.büyüklüğü ise o günlerin şartlarına göre oluşur.ama açıkçası milletin bi kısım dolarlarını elinden alabilecek heryolu deniyorlar.agresifleşiyorlar.6 ay sonra umarım benim beklentim gerçekleşmez.benim için iyi türkiye için kötü olur maalesef.ytd.
bugün kaç merkez bankası faiz indirdi sayamadım.
60 haftalık ortalamaya değmiş bir kur var.
son 10 yılın verileri yanıltır mı kafamı kurcalıyor..
sıkılaşmadan > genişlemeye geçen merkez bankaları var ortada.
daha önce oralardan tepki geldi diye yine gelir mi göreceğiz..
Herbir "Falanca Fen lisesi" yanına "Falanca İmamHatip Fen lisesi" levhası konulacak,
Herbir "Falanca Teknik lisesi" yanına "Falanca İmamHatip Teknik lisesi" levhası konulacak...
Böylece Fen'i ve Tekniği toptan allah'a havale ettikten sonra bugün 1Yuan=1Lira'ya inanmayanlar yarın 1Yuan>1Lira'yı da görecekler..
Tarzan zorda, demin ATV Haberde klasik "kira öder gibi ev sahibi olun" sözüyle Esenyurt'ta 1+1 zemin kat daireleri gezip inşaat sektörü pazarlanıyordu
Citi 3 ay forward ile EUR/TRY’de kısa pozisyon aldı, hedef 5,85
#EURTRY
https://twitter.com/atugberk/status/1159045281993940992
................
Konu dolar da olsa teknik yapan arkadaşlar çapraz kurları değerlendiriyor mu? Euro açısından hareketli ortalamalar vs..yada sepet kur.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
07 Ağustos Çarşamba 13:09 HAZİNE: KİT'LERİN ORTAKLIĞI DÜZENLEMESİ GÖREV VE YETKİ KONUSUNU AÇIKLIĞA KAVUŞTURUYOR
07 Ağustos Çarşamba 13:09 HAZİNE: KİT'LERİN ORTAKLIĞI DÜZENLEMESİ BİR TAKIM ŞİRKETLERİN KURTARILMASINI AMAÇLAMIYOR
yersen...
Bu bayramda bizimkiler ne yapar fikri olan var mı? Bir miktar buradan bozup (zararına) bayramda alttan yerine koymayı denemeyi planlıyorum.
Not. Ben ne yaparsam tersi oluyor belki size faydam olur...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eurusd nin dususu zaten bizi olumsuz etkiliyor, uzerine bir de euro 6 tl nin altina duserse bu kezde ihracatcilar nallari dikecekler.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence kur yatay seyreder. Hareket olmaz. Artik su kuru daha fazla dusurmesinler bu bizim hicbir sekilde menfaatimize degil. Dunya parasini degersizlestirmek icin ugrasiyor biz degerlendirmeye.
VW fabrika yatirimi icin
Begenmediginiz
İstanbul havalimani,izmir ist otoyolu basrolu oynamis..
Alman makine devi Hauni nin aciklamasi"
"Güçlü ve geniş havayolu ağımız, kara yollarımız ve limanlarımız sayesinde lojistikte yatırımcılara yüksek rekabet imkânı sunuyoruz. 3 Ağustos�ta hizmete giren İzmir-İstanbul Otoyolu da, büyük ölçekli yatırım projeleri için önemli bir altyapı sağlıyor. Ayrıca otomotiv sektör verileri, VW binek ve ticari araçlarının ithal edilen araçlar arasında her zaman ilk sıralarda yer aldığını gösteriyor. Yani müşterisi hazır bir yatırımdan söz ediyoruz. Hauni olarak bu yatırıma tam destek veriyor ve VW yatırımının hayırlı olmasını diliyoruz.�
y.t.degildir..
bu tür haberleri yabancı kurumlar sürekli yapıyor.. geçen senede aşağı yönlü 4 olacak, 4.60 olacak gibi hedefler verdiler.. tam tersi yöne gitti.. bu tür haberlere kulakları tıkamak lazım.. kendi değerlendirmemiz ve risk yönetimimiz ile masada olmalıyız.. merkezin şu anda yaptığı ve türev piyasalar üzerinden işlemlerle yerliyi "pişman ettirmeye" yönelik uygulamaları sonuç vermeyecek..
Ben de öyle düşünuyorum, sanki kur düşünce ekonomi şahlanıyor ve sistemin tek başarı göstergesi de bu gibi lanse ediliyor.
Lakin benim maliyet fena yukarılarda...bir kısmını telafi etmenin yollarını arıyoruz
"hazine ve maliye bakanlığı yurtiçi ve yurtdışı şirketlere iştirak edebilecek"
günün en önemli haberi... fekat... 17 yıldır buna ihtiyaç duymadın şimdi neden duyuyorsun bize bi anlat bakalım bakan efendi :kahkah:
ne tür aksiyonlar olacak ? iki üç ay sonra hangi şirketlerin kurtarıldığını göreceğiz ? vergilerimizi ne kadar arttıracaksın bunlar için ??
Burası tam troll yeri olmuş harbiden...
Kendince yatırımcı,savunma bakanlarının toplantısını izliyor acaba toplantıdan savunma bakanları birbirine girer de dolar yükselir de kar yaparım diye hayal kuruyor..
Aptallar olmasa,akıllılar harbiden aç kalırmış
5.48..Bayram erken geldi:thumbdown:
Süper haber. Geçiş garantisinin bir kısmını doldursalar bari :):)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cds 400......
5.494
y.t.degildir..
neyse.biz dolarda yükseliş topiğinde yazmıyalım -çizmeyelim, burada ağır ağbiler var haddimizi bilelim kendimizle,kendilerince dalga geçtirmeyelim,dolarda yükseliş kaçınılmazdaki arkadaşlara bol kazançlar
Bir forum üyesinin adını aldığı "konvertor" makinası anlaşılan öyle bir şey ki...
Bir ucundan doğruyu veriyorsun diğer ucundan yalan çıkıyor...
O kadar acaip ve topluma zararlı bir şekilde convert ediyor hani...
Tamam anladık...
Dolar değersiz bir kağıt.
Dokunan yanacak...
İyi de bu kadar ucuz kalmış BİST endeksi neden hoplayıp sıçramıyor?
Hisseleri sudan ucuz bankalarımız var.
Her sene garanti temettü veren sinai şirketlerimiz var...
Var oğlu var.
110.000 ilk hedef olmalıydı burada yazılanlara göre...
Şurada bayrama 5 seans kaldı...
bbht.. 1 saat arayla yeni segmentte yine konut stoğu ve nasıl eritilecek mevzusu konuşuluyor..
evrenin en önemli konusu oldu bunnar için.. dertlerinin emlak ve beton olduğunu çoktan beri yazıyoruz..
Damat ayni anda hem dolari hem faizi dusurdu,eylulde faizi yine agresif dusurebilir boyle giderse..
y.t.degildir..
olur olur bal gibi olur
Senin kendini hedge etmenin yolu forexte pozisyon alman. Ornegin 6 TL den 10 bin dolar aldin. Su anda 5k zarardasin. Bunu telafi etmek icin forexte kaldiracli poz almalisin.
Kaldiracin yuksek olsun. Ornegin 1.20 ya da 1.50. 1000 dolar yatir.
Bankadan yüklü bi para çektim %70 i sıfır paraydı..
Forex hepten zarar benim için.. bir kez bulastim bir daha olmaz..
Bayram oncesi normal.
Bundan ziyade. Bayramlarda nakit akisi fazla oldugu icin merkez bankasi piyasaya yeni para suruyor, sonra bu paralar piyasadan geri cekiliyor zaman icinde.
Maaşı ne kadar? 10 bin var mı? İş arayan insanlar var?
(9) mayıs'da (6.24) değerinden başlattığı
aşağı yönlü hareketini sonlandıramıyor,
dip arayışı devam ederken,
rsi'da dipler itibarıyla görülen pozitif uyumsuzluk
trend dönüşümüne dair umut veriyor.
https://twitter.com/…bel/status/1159075502096900097