önce 5 dklıkta çanak 4.05 ile kırılır hedef 4.30
sonra 15 dklıkta tobo osu da 4.02 denk geliyor kırılırsa 4.20 adam formasyon formasyon itekliyor
Printable View
önce 5 dklıkta çanak 4.05 ile kırılır hedef 4.30
sonra 15 dklıkta tobo osu da 4.02 denk geliyor kırılırsa 4.20 adam formasyon formasyon itekliyor
Günlükte sanki obo oluşumu var gibi syn. mezedu ne dersiniz. teknikten pek anlamam ama
günlükte de çanak var 4.10 geçilirse 4.70 olur...geniş resimde ise eğer olumsuzluk olursa 5.00-3.50=1.50 o da 3.50-1.50=2.00 TLler de o da çok komik kalır realiteye göre...pek ona hazırlanmıyor gibi fakat anlık ne olduğunu görüyoruz sığır oğlu sığ bir hisse
Sankim bir hazırlık var gibi her an patlayabilir alta üste
gÜNLÜK GİRENLERİN ELİNDEKİLERİ DE ALDI 3-5 BİRİKTİRİYOR NAMISSIZ
Şirket Almanya yı satmış olsa tahta çoktan 20 li rakamları görürdü .satış haberi kullanılarak küçük küçük çakmasınlar gelene gidene
Almanya nın ederi neki.
20 olsun
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben mal vermeyi anlamadım bir ust kademeye yazip alirsin mali mal vermiyor ne demek?
Yine tedbi getirilmiş 7 Şubatta normal yaşama dönecekmiş
4 yıllık mevzu ha sattık ha satıyoruz yok şimdi yok yarın. Geleni gideni carpiyorlar.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatlikte hareket zamanı çanağı kırıyoruz
Çanağın en yüksek
Hedefi neresi.
Syn mezudu.
benden başka iki kişi hisse % 5 artmış daha ne olsun..tahta yapıcı fena korkutmuş,brüt takasa da aldırdı, kimse yanaşmıyor
sabah seansı sonunda 13.00'e doğru 4.28i kırarsa 4.60lara doğru hareket yapabilir bu arada 4.60 gelen tavana da ne kaldı deyip tavan yapabilir:cool:
Bürüte ben sokturdum alış satiş yıgınca aksamı haber bürüt t2 paramızda hasır hesapta sanki onlar uyanık bir tek kanını emecegim srvtgy
Biri yazmış ne demek mal yok bir üst kademeye yazar alırsın diye öyle oldumu onların ekmegine yag sürersin önemli olan alta yaz vercekse o versin yukardan almayı herkes bilir kar etnçmeden satcelçk olduktan sonra serbest emirle tavan yaptıtırım
Tavan yapsın alsın benden
12 aylık kar 80 trilyon gelecek inşallah
Ben yazdım gene düşüyo inan buraları okuyor bunlar
Önceki haberi pişirip tekrar sundular beklenen haber geldi diyerek atlamak üzere kenarda bekleyenlerin nabzını yokladılar kaç kişi atlayacak diye..sonuç kenarda kimse beklemiyormuş ayrıca atlamalarına müsaade etmeden tavana çakar zalim
Hocam.
Neden aynı haberi yolladılar.
eee millet nerede kimse yok
Sabrın sonu selemat şükür
Bütün malı verdin galiba tavanı bozdu.
tavan oldu mu anlık oldu galiba ben kaçırmışım.
ya son elden çıkaranları topluyor ya da mal yediriyor tavana kilitlemesi lazım değil mi
bizde ise kırıntılar var.
4.60 üzerine atarsak yine tavan gösterebilir değil mi spekçiğim
4.50 altını görmeyiz inşallah
girenler çıkmaya başladı korkudan kar edenler de çıkıyorsa gün sonu bakalım ne çıkacak
brüt-takas getirip tek fiyata mı çekecekler
bu gidişle kaçınılmaz gibi
Eksi kapatır bu
ne oynak kağıt ama derdin ne senin