Sn.adnan
Şirket açıklama yapacaktı 98 için
Ama bence SPK.ya takıldı kanaatindeyim
Bu perşembe bultende veya şirketten açıklama gelebilir düşüncesindeyim
Aynen deddiginiz gibi hakkımızda hayırlısı olsun
Printable View
Kap : İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin ("İzocam") paylarının borsa kotundan çıkarılması işlemleri ile ilgili olarak, İzocam Holding A.Ş. ("İzocam Holding") tarafından 20 Ağustos 2019 ile 17 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen zorunlu pay alım teklifine cevap vererek katılan yatırımcılardan ve İzocam'ın Borsa İstanbul kotundan çıkartıldığı 1 Ekim 2019 seans günü sonuna kadar Borsa İstanbul Pay Piyasası üzerinden hisse alım işlemleri sonucunda İzocam Holding tarafından 296.176.495 adet pay iktisap edilmiştir. 1 Ekim 2019 tarihinden sonra da İzocam Holding tarafından Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 8. maddesi uyarınca başvuran yatırımcılardan pay alımına devam edilmiştir. 30.10.2019 tarihi itibariyle İzocam Holding'in İzocam sermayesindeki sahip olduğu pay adedi 24.045.791,87'ye ve pay sahipliği oranı %98,010'a ulaşmıştır.
Yukarıda açıklanan satın alımlar sonucunda, İzocam Holding II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği uyarınca hakim ortak konumunu kazanmıştır. Bu kapsamda II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği uyarınca hakim ortak dışındaki İzocam pay sahiplerinin paylarını işbu açıklama tarihinden itibaren 3 aylık hak düşürücü süre içerisinde İzocam Holding'e satma hakkı doğmuştur. Satma hakkı kullanımları TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (" TEB Yatırım") aracılığıyla yapılacaktır. İzocam, ortakları tarafından ilk satma hakkı kullanım talebinin kendisine ulaşmasını takiben bir ay içinde pay değerinin tespiti amacıyla ilgili tebliğ uyarınca değerleme raporu hazırlatılacak, değerleme raporu sonucu ve satma hakkı kullanım bedeli tebliğ hükümleri çerçevesinde kamuya açıklanacaktır
Hayırlı olsun. %98 e ulaşmışlar ama satma hakkı için sadece değerleme raporu dikkate alınacakmış. Umarım bekleyen arkadaşlar hakkınızı alırsınız...
KAP: TBY [IZOCM ] TEB YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/795411
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2019-10-30
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 03.10.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin ("İzocam") paylarının borsa kotundan çıkarılması
işlemleri ile ilgili olarak, İzocam Holding A.Ş. ("İzocam Holding") tarafından 20 Ağustos 2019 ile 17 Eylül 2019
tarihleri arasında gerçekleştirilen zorunlu pay alım teklifine cevap vererek
katılan yatırımcılardan ve İzocam'ın Borsa İstanbul kotundan çıkartıldığı 1
Ekim 2019 seans günü sonuna kadar Borsa İstanbul Pay Piyasası üzerinden hisse
alım işlemleri sonucunda İzocam Holding tarafından 296.176.495 adet pay iktisap
edilmiştir. 1 Ekim 2019 tarihinden sonra da İzocam Holding tarafından Önemli Nitelikteki
İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 8. maddesi
uyarınca başvuran yatırımcılardan pay alımına devam edilmiştir. 30.10.2019
tarihi itibariyle İzocam Holding'in İzocam sermayesindeki sahip olduğu pay adedi
24.045.791,87'ye ve pay sahipliği oranı %98,010'a ulaşmıştır.
Yukarıda açıklanan satın alımlar sonucunda, İzocam
Holding II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği uyarınca
hakim ortak konumunu kazanmıştır. Bu kapsamda II-27.2 sayılı Ortaklıktan
Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği uyarınca hakim ortak dışındaki İzocam pay
sahiplerinin paylarını işbu açıklama tarihinden itibaren 3 aylık hak düşürücü
süre içerisinde İzocam Holding'e satma hakkı doğmuştur. Satma hakkı kullanımları
TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ("TEB
Yatırım") aracılığıyla yapılacaktır. İzocam, ortakları tarafından ilk satma
hakkı kullanım talebinin kendisine ulaşmasını takiben bir ay içinde pay
değerinin tespiti amacıyla ilgili tebliğ uyarınca değerleme raporu hazırlatılacak,
değerleme raporu sonucu ve satma hakkı kullanım bedeli tebliğ hükümleri çerçevesinde
kamuya açıklanacaktır.
Hayırlı olur inşallah
değerleme raporu sonucu ve satma hakkı kullanım bedeli tebliğ hükümleri çerçevesinde
kamuya açıklanacaktır. diyor..
burda sadece değerleme raporu demiyor yani..
Tebliğ hükümleri diyor...yani sadece değerleme... hayırlı olsun ama yüksek rakam cîkarmaz bunlar
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keyfi bilir..unuturuz bizde..
Normalde en düşük 35 ile 50 TL arası çıkması gerekir .sadece dilovasinda 2 fabrika boş halde içinde hicbirsey yokken 600 milyon yapar hisse başı 24 TL iki fabrikanin boş hali sadece isterseniz araştırın çok basit.bu firmanin toplam varlıkları 1 milyar TL civarı olması gerekir .
önce sağlık mutluluk huzur sonra bol kazançlar
sn cin ali sizin ğörrüşler tutuyor,degerleme ne çıkar birde zorla atabilirlermi bizleri
Bu işin sonu zorla atacaklar orası kesin .
Cinali faxi cekmeseydi bunlar yüzde 100 kadar devam edeceklerdi sanırım.yoksa p tesi ve bu gün 7000 lot verenmi oldu.
Yav maddesimi var bu gün bile şirket haber yapmış.ortakkiktan çıkarma,ortaklıktan çıkarma,ortaklıktan çıkarma ve satma hakkı tebligine göre diyor
İyi oku haberi.
Şu an satma hakkı kullanılacak .ardından 3 ay sonra tekmeyi vuracaklar.isci 6 aydır burdasın tassak mi geciyon.adam bu gün haber yaptı Ortaklıktan çıkarma ve satma tebliğine göre diyor .
ayrıca bu ğüne kadar kottan çıkan firmalar hiçmi biri mevzuatı bilmiyorlardıda,korkunç bedeller ödeyip çıktılar,
çok acaib çok ilğinç değilmi!!zaten tahta kapalı rahat rahat yazabilirsiniz..
Heralde bu tebliğ buraya 500 kere konmuştur bir kez daha koyalım
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20141112-7.htm
Evet 4/5 ay sonra izocamda 1 tane ortak kalmayacak .tabi şirketin ortaklari atmama hakki var ama bu fırsatı kacircaklarina yuzde 0 bile ihtimal vermez kimse
Sadece degerleme raporu olduğu kanısına nereden vardınız .ben böle bir sonuca varamadım.sadece şu var diğer şirketler 98 bulduğunda 5 yıllık 1 yıllık ve 1 aylık fiyatlarımız şu kadar 1 ay içinde değerleme yapacaz en yüksek fiyattan satma hakkıniz olacak diye haber yapmışlar
Bu şirket sadece değerleme raporundan bahsediyor .sanırım bundan dolayı haklı olabilirsiniz
Evet maalesef degerlemeyle göre
Çıkan miktarı talep etmeyenler için bankaya
Yatiriyorlar yapacak birşey yok.
İsteyen yargi yoluna başvurabilir ama birşey cikarmi şahsi kanaatim zor.
Ayrıca ugrasabilecek kişi cikarmi zannetmem.
Ben ne çıkarsa vereceğim.
Arkadaşlar biriniz tebe başvurun süreç başlasın
Benim dilekçe direk şirkete gitmişti belki değerlendirmeye almazlar teb yürütüyor.
Sağlıkla kalin
Teble görüştüm...hissenizin olduğu banka yada aracı kurum üzerinden basvurabilirsiniz dedi....tabi teb üzerinden de olur....
Değerleme 20.12 düşük çıkarsa yine değerlemeya göremi atacaklarki sadece değerlemeye göre atacaklarını söylüyoz. Çünkü bunlar 20.12 ten bile aşağı çıkarırlar. Bunlarda her türlü dalevere var.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun :yahoo::bravo::halay:
İnşallah hakkettiğimiz bir fiyat verirler beklediğimize değer çok bekledik. fırsatları kaçırdık umarım fırsatın büyüğünü burada yakalarız daha önce paylaşmıştım bu ayın sonuna kadar bu iş biter diye nitekim bir gün kala bitti, son günlerdeki takaslarda alışılmışın dışında bir gariplik olduğunu yazdım bazı arkadaşlar beni eleştirmişti , nitekim bugün nedeni belli oldu, 2020 mayıs ayında kadar bu işin uzayacağını söyleyenler oldu :yes: şirket planını yaparak kottan çıkma kararını verdi ve planını uyguladı :p
Şİmdi burada Değerlendirme raporunda 20.12 fiyatın altında fiyat çıkabilir diye yorum yapan arkadaşlar neyin algısını yaratmaya çalışıyorsun daha önce defalarca yazıldı 20.12 dip fiyat bunun altı yok :rtfm: madem böyle bir endişeniz var siz gidin verin :wave:
Kısacası benim gibi ky yatırımcı arkadaşlara tavsiyem çıkacak fiyatı görmeden vermeyin, filmin sonunu görün fazla bir zaman kalmadı bu kadar dayandık biraz daha dayanırız çok iyi bir fiyat verirlerse hemen yoksa her ihtimale karşı 2019 yılı temettüsünden faydalanmak için 02.Ocak 2020 :hi:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Satma hakkı için müracaat ederim diyen 1 kişi cikmayacakmi
İlk satma hakkı kullanımından sonra bakalım gerçek kiriter belli olacak.neyi neye göre alacaklar.ilk satma hakkı başvurusu sonrası bakalım borsa fiyatı aciklancakmi belkide olabilir.mayis ayına kadar iş uzar dediğimiz şu durumda bile 1 ay degerleme olacak yani Aralık'ta başlar satma hakkı 3 ay sürecek 10 Aralık satma hakkı başlasa 10 Mart'ta biter satma hakkı .sonra SPK ya ortakları atma basvurusu onay geldi Nisan oldumu sonra 1 ayda ortakları atma işlemleri nisan sonlarini maayisi bulur .ben sürecin en sonuna kadar bekleyecekler için Mayıs dedim yazilarimda açık ve net .sayın kurtulus bey assagi yukarı gene mayısı bulur sürecin en sonuna beklemek.yani atilmayi beklemek
Eğer borsa dışında olmasaydı da %98e ulaşsaydı, diğer krıterler de devreye girecekti. 1, 5 senelik max. değerler gibi. O yüzden dışarda kalmış olmaları muhtemeldir.
Görelim bakalım değerleme raporundan çıkacak sonucu. İnşallah 20,12 den yüksek bir rakam açıklarlar. Adamlar şeytan gibi baksanıza, spk da onların elemanı gibi davrandı borsa dışında çağrı yaptırarak.
2014 değişikliğinde 95 oranına sahip hisselerin hakkı saklı kalma sartıyla oran 98 e cıktı. Yani cıkmasında alevere dalevere yok. Kanuna aykırılık yok.
Kurtulus bey fiyatı görmek ile görmemek arasında fark ne...dün itibariyle 3 aylık hak düşürücü zaman dilimi basladı
.
Şirketten aradılar dilekçemi yeniledim
Süreci başlayacaklar
İlk satma hakkı başvurusu sonrası bakalım borsa fiyatını alcaz diceklermi.borsa fiyatı alinmasada ben şahsen değerleme sonucunun 27 TL den düşük çıkacağına ihtimal vermiyorum
Hak düşürücü zaman henüz başlamadı çıkarma fiyatını SPK onayladığı tarihten itibaren başlayacak ben kendime göre bir hedef fiyat belirlemişim gelen fiyata ve zamana göre satma hakkımı kullanacağım geçmiş yıllardaki temettü oranlarına baktığımızda 1 - 2,5 TL arası vermiş, 2019 yılı karından temettü verecek olursa faydalanmak için 02 Ocak 2020 tarihinde:hi:
beni zorla atmalarını bekliyorum,kaç dolardan arzza aç, kaçyıl geçsin aradan,devir teslim olsun sonra,ben oynamıyom,ona buna yaltaklan,ne ğüzel dünya yaww,elin akıllısı bunlar-
diğer kottan çıkan firmalar enayi o zman,ben kafamdaki rakam 150tl,ister dag fare doğursun,ister mermeri sıçarak delsin,onun sorunu,almak istiyorsa bedelini ödeyecek..
hesaba para yatırıp atacak felan,haşa devlet yapamıyor,siz kimsiniz yaww
Sorun değil yıl sonu bilançosunu görmek lazım kottan çıkma sürecinde gelen bilançolar bence çok fazla güvenilir değil temettü vermek istedikten sonra kasada yaklaşık olarak 150 milyon para var bunun bir miktarını vermesine engel bir durum varmı :p
Temettüler genelde yılın ikinci yarısı dağıtılır .İzocamın temettü dağıtacak bir durumu olduğunu sanmıyorum kar ederken dagitmayan şirket zarar ederken dağıtımı? Farzedelim dagitcak yilin ikinci yarısı dağıtır o zamana kadar şirketin hissedarlarini ortaklıktan atacağı aşikar .Ama siz kendinizi bu şekil mutlu edebilirsiniz tabi sorun yok. Vave
Yatırım tavsiyesidir.
Benim mutluluğum şirketin ve bu formdaki bazı kişilerin yapmış oldukları entrikalara ve olumsuzluklara rağmen elimdeki hisselerin
bir tek lotunu satmadan bugünlere gelmek ve nasip olursa filmin sonunu görmek bu arada Genel kurullar genelde mart ayında yapılır ve kararlar alınır temettünün dağıtıldığı tarih önemli değil önemli olan genel kurul kararı.:one: ayrıca benim için temettünün önemi yok ortaklıktan çıkarma fiyatı ne olacak :party:
Portföy belgesini istediler
Onuda gönderdim
Başlayacaklar
Süreci