Biraz canlı izledim bir kaç kılçık alımı yaptım kimse o hala toplama derdinde, saygılar
Printable View
Bekliyorum. İnşallah 80 e gelir diye.
Bugün verdiler biraz, topladınız mı malları :)
30 - 40 lardan yeterince almayarak treni kaçırdık.
Batuhan
Alanı satanı görsek, yorum yapacağızda, malesef bende yok ,burada paylaşanda yok :Sad:
Aynen bir arkadaş paylaşıveriydi şık olurdu
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım haftalık kapanış neler olur dogrusu önemli fiyatlama yapmış kağıtlarda düşüş bekleyenler bır muddet sonra yanabılıyorlar 1 liralık kagıdın 10 olması 10 liralık kağıdın 100 olması asıl maceranın daha sonra baslıyor olması bu tahta çok pişmanlıklar yaptırabilir bol şans
https://i.hizliresim.com/1paEWD.jpg
haftalık taks
Teşekkürler cefaks
Günaydın arkadaşlar tahtada tekrardan hızlı ve öfkeli filminin çekimleri var nerdeyse 100 TL ye vurdu sabah sabah satanin mali yagmalaniyor bilginiz olsun bir kaç kılçık attım tabi sabah sabah yoksa rahat edemem 🤡🤡🤡
işlem hacimi acaip fazla bugun investing e gore
Hacim: 25.804 an ıtıbarıyle
20000 lotu 80.00 den olmuş.
[QUOTE=hayrii;3718425]20000 lotu 80.00 den olmuş.
Bu Kadar lotu tahtayı kaldırmadan nasıl topladılar hayret aklıma gelen kısa vadeli alıp karı cebine koymaya çalışanların lotu ve de açığa alım yapanlarin lotlari, ama hala büyük bir iştah var alanda, şaka Maka iyi topladı bugün. Ama hala artislik peşinde hemen kademe düşürüyor çingene üç kurusun hesabını yapıyor.
26.000 adet 81 ortalama ile işlem görmüş .
Kademeleri görebilen var mı? Aşağda pasif alışa yazan var mı merak ettim
https://i.hizliresim.com/Rg8G57.png
20 bin tek kademede islem.
İlginç olan kırmızı olması zaten. Yani birisi pasif alış yazmış diğeri malı vermiş.
Anlaşmalı olduğu çok belli. Beni rahatsız etmedi açıkcası.
Çünkü 20 bin tane 80 den alan 1.600.000 TL parayı çöpe atmamıstır muhtemelen.
Çok tuhaf işler olduğu kesin artık.
Gunlük takas değişimini bulan atarsa iyi olur.
Acaba Piiramit ten A1 capital e mi yine
Bakın burda aynı gurup yapıyor amacları 100 ün üstüne atmak ama şirketin degeri asla bukadar etmez, 3 yıllık performansıda etmeyecektir. Buradaki Risk işlemlerin incelenmesi ile tahtanın kapatılma riski olabilir. Coventya nın ida işine gelir.Bekleyin , bende bekliyorum.100 ün üstünde satacagım
Bence kisa surede artik 100 uzerine atamaz.
80-100 arasinda bir sure yatay gider.
Burada dikkat etmek lazim ne oluyor?
A1 takasi haftalardir fiyat yukari gittigi halde degismedi.
Yorumu size birakiyorum.
Bu arada patronlar bu isin disindalar diye saglam bilgi aldim..
Patronlarin bu isin icinde olma ihtimali cok dusuk.
Tanidigim ve benim yuzumden almis olanlarin hepsi 1/5 e kadar cektiler.
Dusuk bir miktar ile bekliyorlar.
Syg,
Realize edilmemis kar kar degildir.
Syg,
Coventya nın işine neden gelecek onu açıklar mısınız çünkü ben tam tersini düşünüyordum.
Tahta kapansa coventya için faydası ne?
Tahtanın kapanmasından kastınız bir süre işleme kapanması mı? Borsa kotu dışına mı çıkarılması kastettiğiniz?
Patron kim biliyormusunuz??? Piramid menkul degerler’ in sahibi, O zaten actı Şirketi Borsaya. Bakın kendiside yanlış yapıyor. A1 onunla anlaşma yaptı. Bazen karsılıklı işlemler yapıyor, Ykb de onlarla. Şuan Bir fona devri olacaktı ama Fon almadı. Fiyatı düşürmek istemiyorlar. Ciddi alıcı gelse acımadan verirler( hiç şüpheniz olmasın.Coventya fiyatın bu tarz yukselmesinden rahatsızlık duyuyor. Cünkü Sorusturma olursa ; işine gelmez. Çünkü ciddi bir şirket.Kotdışı kalma riski var. Kesin bilgi degil. Zaten adı üstünde risk
Bu şirket şuan 55 mily Usd piyasadegeri, 🤣🤣🤣🤣🤣Güldürmeyin adamı.FK sı: 52 , Pd/DD:11 . Hangi fon alır bunu ?Eski fon yöneticeleri kalmadı artık. Fon yoneticisine 100 bin usd cebine koyma devride gecti artık.Ciddi arastırmalar var.
Kağıdın iyi olduğunu düşünüyordum topikde yazılanları görünce caydım anlamadıgım bı kagıdın kot dısı kalması yanı tahtada yapılan işlemlerle hisseler kot dısı kalabılıyormu daha önce öyle olan kağıd oldumu
Yahu yeter artık .Bunca zamandır yazıp izliyorum poltek i.Elimde yok dedim ama 44 .60 maliyetli 1200 lotum var poltekte .Itiraf ediyorum kimse almasin poltek i diye fazla yazmadım.
Topluyorlar lafına inanmadigimi önceden de yazdım .Burada bir operasyon var .Piramit in lotlari sağ cep sol cep dağıtılıyor .Çok güzel de bir operasyon yapılıyor .Kent ,aslan cimento nasıl o fiyatlara haketmediği halde geldiyse ve bu fiyatlarda yıllarca durduysa poltek te aynı yolda BENCE.
Bist tarafından getirilen tedbir bence iyi oldu.Tedbirden sonra 100 tl üzerini bekliyorum.
Bu hisse bence A 1 kapital ve ekip için KREDI HISSESI olarak kullanilacak.Başka kurumlar A 1 kapital ,PIRAMIT menkul ve çevresinden işlem yapan operasyoncu borsacıların başka hisselerde daha çok işlem yapabilmesi için kullandığı KREDI HISSESI oldu....Bu hisse ne kadar çok yükselirse bunların OVER ALL u yükselecek ve daha fazla kredi kullanabilecekler .
Bu şirket EGE EN E si bile olamaz .BALON bu BALON .
Ama ben 1200 lotumu satmayacagim.240 tl hedefim var .Olursa olur .Olmazsa stop um 60 tl .
Benim için poltek in geçen yılki izfas ,sekur ,ayen operasyonlarından hiçbir farkı yok.Ama daha yolunun çok olduğuna inanıyorum .
Bunları yazıyorum ama benim bildiğim hiçbirşey yok .Aldım bekliyorum .
Yazdıklarım kendi inandiklarimdir .Yatirim tavsiyesi hec degildir .Inerse de cikarsa da mesuliyet kabul etmem biline .