bu alan altta l şeklinde kalan bizim arsa.
fakat burası başkasına verilmiş
bizimki üste toplanmış olabilir.
Printable View
bu alan altta l şeklinde kalan bizim arsa.
fakat burası başkasına verilmiş
bizimki üste toplanmış olabilir.
1/1.000 liği çıkmamış yerde arsa satışı nasıl oluyormuş kimse bunu sormuyor ? :)
Neyse, hadi hayırlı olsun bakalım. Tezgaha gelmeyin de..
Toplam 23 parsel demiş ilan açıklamasında. 12 parsel var bizimkinde diye biliyorum. Fotoğrafta görünen yer bizim arsa, yanlış bir konum vermemişse ilan sahibi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ae12422da1.jpg
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstmarina projesi arkasında sadece bizim arsa var, hem de tam arkası.
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, ilan çıktıysa imar da çıkar, yarın perşembe.
Mutlu aküden beri sabırla bekleyen tüm paydaşlar selam olsun hayırlı olsun.
Arkadaşlar yarın 1/1000 likler onaylanacak.Seans esnasında sert hareketler yaparak brüt takasa sokmak isteyebilirler mi diye sesli düşündüm...Ki brüt takasta hisse çok daha sert ve rahat yukarı gider.Örnek kront indes vb....
O bölgede bu kadar büyük arsa yok( 69 dönüm), ancak şirket yetkilendirme yapıp bunu spk ya bildirmeliydi. Rakamsal bilgiler ile oynayarak yükümlülükten kurtulurum denilmiş olabilir ancak o bölgede bu büyüklükte emsal yok buna ne diyecekler.Yarın bu ilan bize ait değil diyerek kaldırabilirler ilanı. Önce bir kuruma yetki vermeleri ve bunu bize bildirmeleri gerekir. Parsel sayısı yeni plan ile değişmiş olabilir buna takılmayın.
Bende sürekli söylediğim sözü aklımdan geçiriyorum
“Mızrak çuvala sığmıyor artık”
Ok yaydan çıktı artık.Ya öyle ya böyle gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi eyyyyyy turgg sahipleri....Yarın ola hayrola...Önümüzdeki günlerde Artık üç haneler çok uzak değil......
https://meskenofis.sahibinden.com/em...ng=address_asc
Bütün ilanları İzmir. Bir tek bu ilanı İstanbul. Telefonu da İzmir telefonu: 0 (232) 376 30 55
Yav, yapıyonuz bari kılıfına uydurun. Bu ne böyle. :kahkah:
Gk mesajında özellikle belirtmişler bizim dışımızda ki herhangi bir yerden haberlere itimat etmeyin diye. 155 milyon $verecek adam sahibinden mi arsa arar.
oyun icinde oyun, tuzak icinde tuzak...nasil bir yere kapak acmisiz, Allah sonumuzu hayretsin...
https://www.meskenofis.com
İzmir merkezli bir gayrimenkul şirketi, 15 yıldır sektördeymiş. Pahalı projeleri pazarlıyor gibi. Avukatları İstanbulda. Dediğim gibi bu ilandaki konum, resim yanlış değilse, ki açıklamayla resim uyuşuyor gibi, adamlar isimlerini niye lekelesin? Fason bir ilan değil bu. Ama herşeyi beklemek ve temkinli olmak şart...
İlanı ilk gördüğümde fake bir ilan olarak düşünmüştüm ve çok onemsememistim fakat İlanı veren emlak firması sanırım sektörde faaliyet gösteren bir firma. Eğer ilan bizim arsaya aitse ve sirket de bunu teyid ederse bence olumlu olacaktır. Sonuçta istenilen para şirketin suanki piyasa değerinin 2 katından fazla bir rakam. Buda muhtemelen fiyatlara yansıyacaktır ve minimum hedef fiyat da belirlenmiş demektir. Hatta iyimser düşündüğümde ve patronun iyi niyetli olabilecegini varsaydigimda arsanin satilarak sermayeye katılması sonrasında bedelsiz sermaye artışı bile söz konusu olabilir. Bunlar tabiki iyi senaryolar fakat oncelikle patronun iyi niyetli ve şeffaf olması gerekiyor. Bunca yıl bekledikten sonrada buna inanmak açıkçası benim açımdan zor gibi gorunuyor. Insallah yaniliyorumdur.
Yatırım tavsiyesi degildir. Yazdıklarım sadece beni bağlar.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölgede arsası olan şirketler;
Eczacı 318 dönüm
Siemens 79
Doğuş 74
Turgg 70
Metal holding 58
diğer küçük şirketler.
İşaretlenen bölge Turgg arsası ve bu büyüklükte başka bir şirketin arsası yok. Bakalım şirket ne diyecek bu işe!
Haberi aşağıdan karşılayacak arkadaş galiba...
Ya da haber olumsuz mu? algısı mı yaratmaya çalışıyor ki.
Mutlaka kafası karışıklar vardır, onları bekliyorlar. :)
Oradaki arsalar birleşti.
Büyük arsalar oluşturuldu.
Bizimki de 1000 lik te topludur.
Salt araziye bakmak hata yaptırır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilani koyan firmayi arayan oldumu?
ilani kaldirmislarmi banami oyle geldi
Evet ilan yayından kalkmışRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozaman arsa satılmış akşamdan sabaha [emoji291][emoji291] patladı...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O ilan ne amaçla konuldu acaba? Kimin koydurttuğu da önemli. Yoksa meskenofis denen bu şirket sahibinin hissesi var da manipüle etmek için mi? yaptı. Şirketin haberi vardır bu durumdan.
500 lot oyuncak gibi oynanıyor
O ilanda bir i*nelik vardı zaten. Bugün de belediye bize bir hareket çekmez umarım...
haydaaaaa birde devre kesti...burayimi okuyorlar... ilani yayina koy 68.50 gor ilani yayindan kaldir 65 dusur... bu suc degilmidir...
15 dk cay ve ihtiyac molasi dagilinnnn
Gedik dün aldıklarını satmış mı?
ondan fake ilan vermiş olabilir mı acaba?
kahpe bizans imparatoru I. Konstantin bu oyun icinde oyunlari, tuzak icinde tuzaklari gorse gozleri yasarirdi...meskenofis gayrimenkul hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunmak lazim...
Ada pafta yazılmamış.
Net olmayan bir foto.
Var bir i.nelik
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün gece yazdığım gibi yaptılar ve ilanı kaldırmışlar, sonuçta yetki verilmeden satışa çıkılmaz ky bilgilendirilmeli önce.Yapılanlar usulsüz şirketin bilgisi dahilinde değilse takipçisi olup yatırımcıların zarar görmesini önlemeli.İmar öncesi hertürlü dalavere dönecektir tahtada tavan taban haberler kullanılacak kafalar karıştırılmaya çalışılacak.
Şu dönemde kenara çekilip uzaktan izlemek gerek işin sonuna yaklaşırken elinizdekilere göz koyanlar olduğunu unutmamak gerek.
İlanı ben dün gece yeni bir şey var mı diye girdiğimde gördüm paylaştım, ancak kim yayınladı ve kaldırdı araştırılmalı bence de.
Niyetleri neydi acaba demek ki bizim arsayı kastedmişler kaldırdıklarına göre. Birde işlemler incelenmeli mesela bugün kim devre kestirdi alan satan incelenmeli ama nerdeee.
İlk paylaşım buradaki.. kesinlikle SPK ya başvuralım.. en azından bir oyun oynanıyor mu? Oynayan kimler ? Muratlı nerede? Yada diğer nicki ne? Gibi sorularımıza cevap alırız... sonuçta emlakçı kafasına göre ilan vermedi ya? İlan veren ile arkasındaki bağlantıyı sorgulayıp neden sonuç suç ilişkisi varsa ortaya konabilir...
hiç birşey olmazsa sahipsiz salak yatırımcılar olmadığımızı anlarlar...
Muratlının profiline bakıp tek olarak bu hissede 3 yılda 3000 mesaj attığını yazdığımdan beri ortalarda yok!!!!! Üstüne gidip deşifre edince kaçıyor yada Nick değiştiriyorlar... kimliği tespit edilsin alım satımları incelensin... eğer yapılabiliyorsa...
Sent from my iPhone using Tapatalk