Sirenim saklanma çık ortaya :evil:
kimseye hesabını veremeyeceğimiz laflar etmedik
formansyon atmasyon tamam :he::he:
Printable View
Eski camlar bardak oldu artık yıllardır burada kahır çekiyoruz günlük aylık yıllık yatırım yapmadık buralara yıllardır patronice tırnak makasıyla canımızdan can alıp ömrümüzü yedi bu günolmuş 1.31 tl abartılacak bişey yok ortada bu bir lütuf değildir günlükçü ve aylıkçılar sevinsin bizim maliyet 1.82 tl neyine sevineyim..Ha bişey daha burada bazı kişiler yazmaya yorum yapmaya başladımı buranın keyfi huzuru kaçtığı gibi benimde borsa şevkim kaçıyor sürekli gevezelik çekilmiyor be birader..Mücahit Ören ble senden daha insan evladıdır..
ortaklardan biri başka bir sitede grafik çizmiş, hedefe çok şaşırdım. Belki siz de gördünüz. Hedef 17 TL. Dedim ne oluyor ağa. Aman ha buna aldanıp hisse almayın. Şu kesin ki bu adamlar borsanın en vurguncu timi. Maliyeti yüksek olanlar da bir an önce kurtulur inşallah. Asla ytd
Başkent, demokrat ve diğer uzun vadede kahrını çekenlere de afiyet bal şeker olsun. Gözünüz aydın. Bana Nasip değilmiş bir soysusuz lafına bir an kanıp 12 yıllik zamanimi harap ettim. 0,43 kuruştan satmama sebebiyet veren yorumları yazan kalleş köpek bu hisseden kazandığın her kuruş zehir zıkkım olsun.
oo SN nacial hoş geldin bu gün buralar nostaljik ünlü geçidi gibi :evil::hi:
Sayın demokrat buraları görmeği çok istemişti.Rabbim gani gani rahmet eylesin.. Herkese bol kazançlar..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıymetli albul72,demokrat kardeşimize ve cümle geçmişlerimize Allah rahmet eyliye..Ruhları şad mekanları cennet olsun..Özellikle demokrat kardeşimizin bu günleri görmesini arzu ederdim ancak takdiri ilahi öyleymiş ailesine ve çocuklarına Rabbimiz olan Allah sabırlar ihsan eylesin inşha Allah..Amin..
7 aydir buraya bakmadım. Demokrat için üzüldüm. Allah rahmet etsin forumun en beyefendi insanıydı. Kazlar, hurmalar, kovanlar o güzel bahcesine imrenirdim. Mekanı cennet olsun. Herşey boş ulan.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +4,11, ortalama tahmin ise +3,94 puan oldu.
Foreks'in 31 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +6,86 puan olurken, en düşük beklenti ise +0,90 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 31 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 5,04 puan artışla 1210,41 puandan
tamamlamıştı
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/10/2020 - 09:15:41)
El frenini çekti mübarek haci müco niye acaba birşeyleremi kızdı :)
:plc: sana özel sevgili spek
https://www.youtube.com/watch?v=EU_p4pEnSho
Aminn kardeşim...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çanak tamam. Kulp tamam. Onayını da aldı bugün. Hızlı bir yükseliş başlayabilir her an endekste gibi görünüyor. İhlas onayını alıp yükselişe başlamıştı zaten. Endeksin yükselişinden umarım biz de nasibimizi alırız.
Sayın TTolga,kardeşim senin isabetli tespitlerin sonrasında hep hayırlı sevindirici hareketler oluyor..Dilerim bundan sonrada hakkımızda hayırlısı olur..Dikkat ediyorum burada öyle boş laflar yapmıyor gayet ciddi inanılır güven verici bir şekilde elinden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorsun yani bencil değilsin ne güzel bir insansın sen iyiki varsın..Allah razı olsun senden.. Verdiğin değerli kıymetli bilgilerle bizleri rahatlatıyor ve ferahlatıyorsun.. Sağolasın güzel kardeşim..Hayırlı geceler dilerim..Selamlar..
SPK Telegram ve twitter üzerinden pazarlama yapanlara karşı ciddi cezalar vermeli. Bugün birilerinin salakça söyledikleri fiyatları gördüm hayal güçleri bi bağımlıdan daha ileri seviyedeydi. Yazık insanları yönlendiriyorlar ve insanlarda saf gibi düşüyorlar bu tezgaha.
Yatırım tavsiyesi değildir
Benden bu kadar. Allah bereket versin. Miçotakise teşekkürler. Şu ortamda %100e yakın kar benim için tatminkar. Kalan arkadaşlara da bol kazançlar dilerim. Ama takip etmeye de devam edeceğim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüntü iyi. Malı kaptırmamakta fayda var diye düşünüyorum. Yine de herkes kendi kanaatine göre hareket etsin arkadaşlar. Netice de yaptığımız sadece tahmin. Herkese bol kazançlar.
Borsanın en yüz karası iş insanları sözde patronlar,Mücahit Ören(İhlaslar) ,Engin Yeşil (Yeşiller grubu),Rıza Kutlu Işık (ışıklar,cemas,nibas grubu) bu gün çok acımassızca işlemler yaptılar merhametsizce ky silkelediler ..Diyecek sözümde kalmadı ..
Amin İnşallah. Teşekkür ederim wise'im. Herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Umarım her küçük yatırımcı bu melun hisseden bir gün istediğini kopararak ayrılır. Ara ara düzeltmeler yapsa da yönü yukarı görünüyor. Ama hedef tam olarak neresi ya da nereden döner onu kestirmek şu anda zor. Herşeyin hayırlısı olsun.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oxijen'im kardeşim,eyvallah,sağolasın,teşekkürler..Kendinize iyi bakın..Hayırlı akşamlar..Dilerim dediğiniz gibi güzellikler gerçekleşir..
Ek 26166
Kamuyu Aydınlatma Platformu DuyurusuA+ A-
Özet Bilgi
Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama
İlgili Şirketler
[ANELE, ERBOS, INVEO, GEDIK, IHLAS, IHLGM, TUCLK, TCELL]
İlgili Fonlar
[]
Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılıyor olması ilgili kişilerin, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki diğer açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
Ek 26165
Meşeciler hızını kesti yoksa 1.90 'a çoktan oturmuştu.
Benim fikrim. Ytd
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baskılayıp topluyorlarmı dersiniz işin yoksa birde onları memnun et aç gözlüler ama dolandırıcı Co'ya kim yakın gelirse ya huyundan yada suyundan muhakkak etkilenip cüzdandan vazgeçtik kirli donunuda alacağım diyor..Benim fikrimde ihlas gyo Hold. el firenini çekti gibi tabii ki şimdilik diye düşünüyorum..Hayırlısı neyse öyle olsun yeterki Rabbim olan Allah ol desin hemencecik oluverirde Mücahit Ören'nin ruhu bile duymaz..ytd..
Reisim bence bu tayfanın üst düzey yöneticileri 70 krşlarda pozisyon aldı 90 kuruşlarda diğer elemanlarına ilan etti. Spek bu sefer üçe beşe bakmadan tahtayı yukarı çekerken nominalin üstünde duramıyacağına inananların malını aldı. İnen kadar binen de oldu ama eskileri dökmesi yeterli geldi galiba silkelemer üç beş kademe aşağı ve birkaç gün oluyor .
Kap serileri yaklaşmış olmalı bence. ytd.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Can kardeşim,cümleten hayırlı cumalarınız olsun..Düşüncelerin,fikirlerin oldukça mantıklı olması mümkündür yani katılıyorum sizlere..Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Atik'm..İnşha Allah hayırlı olur hakkımızda..Kendinize iyi bakın ve sağlıcakla kalın diyorum..Hayırlı akşamlarınız olsun..Allah'a emanet olun..Unutmayın seviliyorsunuz..:):wave:
Bazı eski çok eski ihlaslardan canı yanmış borsacılar ve yorumcular farkında olmadan ve kesinlikle istemeden ihlas speklerine hizmet etmiş oldular hisseyi kötüleyerek, ky korkutarak. Buraya kadar çok iyi toplandı mal. Daha birkaç hafta öncesinde 1,02 - 1,13 arasında debeleniyordu. Sonra bir anda 1,33 te bulduk kendimizi. Ve iyi bir silkeleme yaptılar burada da. Ve ben gerçek yükselişin yeni yeni başlayacağını döke döke gideceğini düşünenlerdenim.
Evet. Bankalar da ucuz kaldı gerçekten. Gider mi gitmez mi bilmem ama Albarakanın grafiği dikkat çekici Oxijen. Çanak ve kulp tamamlanmış. Yükselişe hazır gibi duruyor.
Evet çok haklısın TTolga kardeş ama ne yaparsın ateş düştüğü yari yakıyor 1.21 yaptı satayım dedim çünkü bir bankanın hisse fiyatı bahsettiğim rakamın aşağısındaydı ancak maliyetim çok yukarlarda olduğundan hem kıyamadığımdan (uzun yıllar buradayım bekliyorum) satamadım dolaysıylada banka hissesi gözümün içine al beni der gibi baka baka uçup gitti her tavan yaptığında üzüldüm elbet ama ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca demiş sevdalının biri benimkiside o misal :) evet bilmedenmi yoksa mal canın yongasıdır (İhlas şirketlerine ortağız ya:oleyo: sevsinler ortaklığımızı) derler ya hani canımızın yandığındanmı bilinmez ama spek efendiye güzellik yaptığımız kesin çok haklısınız..%
Holding hisse birim fiyatına bak 20 cent etmiyor. :halay:
15 cent bu tatli sohbetlerin yerini gerginlige
daha sonra sovmelere birakacak
Arsız çomar...
Bir ihlas klasiği izliyorsunuz. borsa %3 düşer ihlaslar taban yapar.
kimse bundan sonra ümitlenmez umarım. buralardan alanlara diyecek söz yok.
al-sat-tut tavsiyesi değil tamamen şahsi kanaatlerimdir.