Link var mı?
Printable View
TCD'de durumlar vahim -3 -3,5 gelebilir. ISMEN hariç çoğu hisse'si ciddi ekside.
çarşamba-perşembe gibi çıkmayı düşünüyordum serbest fon'a geçiş için terse sokacak gibi..
bu hafta idareli gitseydi iyiydi zaten durmayacaktımda kötü oldu bu şekilde, hisse seçimleri kötü viop'tan kurtaramıyorlar ne oldu anlamadım. zaten normal fon'larda bir süre sonra performans düşüklüğü kaçınılmaz gibi.
2-3 gün daha böyle giderse mecbur bekleyecem , 15 gün daha ileriye atıcak benim serbest fon olayı.
bakalım ACC bugün ne yapacak, çıkarken açtığı gibi paraşüt açtı mı yoksa izledi mi. zannediyorum bu hafta 110 a dogru salınır bist. işin kötüsü idlip işi ay sonuna anca çözülür. ben full ACC de devam daha bi süre... diye düşündüm. yatırım tavsiyesi degildir.
Merhabalar bir şey sormak istiyorum yatırım fonu’nda vergi %10 , Fakat satış yaptığımızda eğer maliyetin altında isek yani zararda isek stopaj ödenmeyecek değil mi zararın yüzde onunu tekrar ödememiz gerekmiyor?
Paylaşıma açmadım henüz yeni tabloyu üstadım.
Bu arada az önceki mesajımda FPH'da BUCIM düzeltmesi yapılmamıştı sildim o yüzden. Düzeltilmiş haliyle oranlar aşağıda.
ACC -1,94%
EID -2,89%
FPH -2,47%
GL1 -2,14%
GMR -2,73%
MAC -2,89%
MPS -2,98%
TCD -2,42%
TKF -2,63%
TTE -2,77%
YDI -1,82%
https://twitter.com/sputnik_tr/statu...926417408?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarın için:
119,464 desteği direnç olmak üzere;
119,464 üstünde 120,508 - 121,245
119,464 altında 117,683 - 116,060 - 113,764 sıralı alt destekler
Zpc Fon: -%0.39
Fonların eski tadı kalmadı.stresi de çabası.
ZPC için bugünkü TEFAS fiyatı: 1,862931
ZPC için şuanki güncel fiyat: 1,855670
Allah belanı versin ZPC [emoji35]
MB dolar alış kuru
Cuma 5,9776
Pazartesi 5,9951
Fark % 0,290
Tabi CDS'ler tepetaklak
Bakalım eurobond fonları neyleyecek.
Düzeltme sürecine girdik dediğimizde, bize fonsuz, pardon donsuz kaldı diyenlere selam olsun.😊
117 diye diye dilimizde tüy bitti.Sebep o veya bu farketmez, düzeltme süreci çok bariz belli idi..Tabiki piyasayı okuyabilene..
Kapanış güzel oldu, henüz sıkıntı yapılacak bir durum yok.Syg..
Yarın piyasa dip teyidi gelirse, full pozisyona geçeceğim..
Bugün yaşanan düşüş İdlib meselesi ile ilgiliyse bence endişeye gerek yok elbette bu olaylar geçmişte yaşanan olaylarda olduğu gibi geçip gider alım fırsatı olarak kalır tekrar toparlar ama şu swap faizleri yükselmesi sonucunda yabancı tl almak için borsaya satış girmesi ile ilgiliyse ne olur bilmiyorum.
Bakalım bir iki gün daha düşecek mi?
Gelinen noktada, yatırım tavsiyesi olmadığını beyan ederek, bu seviyelerde oluşan dip bizi 130 K ya götürür..Ytd..
Çin borsası bile %0,5 artı kapattı.
ABD endeksler artıda.
Bizim durum karışık tabiki.
117 altında iki gün kapanış süreci sıkıntıya sokar..Ytd..
Tüm dağılımlar geldi, tablo tamamlandı hocam. Herkese bol kazançlar inşallah :)
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Tcd yarın yüzde 3 üzeri eksi gelirse aylıkta getiriyi sıfırlamış olacak sanki alınabilir gibi, daha önce ekim ayında da zeytin dalı operasyonu ile borsa göçtü ardından tcd zirvelere gitti bugünkü düşüş sadece Suriye kaynaklı değil bence BDDK kararı da etkili oldu swap faizlerinin 70 lere çıktığını okudum yabancıya tl gerekmiş olabilir bu yüzden borsa satıldı biraz da.
Şu acc bir farkını gösterse artık kendisine çok sövdürdü bist çıkarken ayak uyduramadı diye bari bugünlerde artı yap değil mi
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.