Şimdi soru şu; Bedelsiz grubu hisselerinin tavan serilerine eşlik etmeyen (1 kez eşlik etti) bedelsiz grubu hisseleri aşağı gelmeye başladığında güzide!!! şirket (Ünal) ne yapar? Cevabı ben biliyorum. Başka bilen var mı?
Printable View
Şimdi soru şu; Bedelsiz grubu hisselerinin tavan serilerine eşlik etmeyen (1 kez eşlik etti) bedelsiz grubu hisseleri aşağı gelmeye başladığında güzide!!! şirket (Ünal) ne yapar? Cevabı ben biliyorum. Başka bilen var mı?
O da aşağı mı gider diyeceksiniz :)
Cevap veriyorum 10 tavan çeker...Yazılanları okuyup gülüyorum biri kimdi hatırlayamadım dedi ki kötülüyorlar çünkü başka kimse gelip almasın diye dedi valla dedi sanıyor ki iki üç lot alan ky kağıda dur diyecek onun yüzünden patron götürmeyecek sanıyor adamın ciğerini biliyorum gerisi laf..Keşke çıksa ben istermiyim düşmesini veya çıkmamasını ama adam anlamıyor..Dün de dedim 590 a hareket edecek diye öyle de oldu..Geçenlerde 450 imiş şimdi 550 beğenmiyormuşuz bedelsizler hareketlenmeseydi görürdüm bugün kaçtı bize laf sokacak ya hadi kardeşim engelle gitsin...Bu kağıt bedelsiz dışında gitmez son söz kim ne yaparsa yapsın kimseye göre hareket etmeyin kendi kararınızı kendiniz verin benim yolum belli ben bedelsiz bekliyorum verene kadar da belli miktar ile buradayım
Teknikçi arkadaşlar, görüntü ne diyor, bu günkü düşüşte boşluk kapandı mı? Bundan sonraki hareket beklentisi nedir acaba?
Tebrik ediyorum yüksek bedelsiz verebilecek hisselerin performansına.....Asuzu,yeşil,fmızp,kent,bfren hepsi %10 tavan kapadı.....Bir tebriğimde sn kasvet e olcakları çok net görüp bizleri uyarıp daha fazla zarar etmemi önlediği için.....Lanet hisseden baya bi zararla çıktım allah korusun bir dahada yanına yaklaşmam aman aman alsınlar o hisseleri münasip yerlere götürsünler....Allah hepinizi kurtarsın bide bilmediğniz bir hisseyede asla girmeyin derim kalın sağlıcakla....ytd
Siz durun durun esas o günlerdir tavan tavan giden bedelsizci hisseleri bir terse dönsün tecavüz nedir nasıl yapılır zevk almaya nasıl bakılır o zaman göreceksiniz. Hiçbir yere kaybolmasın ergenler.
Borsada başkalarının gazı ile al/sat yaparsanız kaybetmeye mahkum olursunuz. Kimseye al/sat deme durumum söz konusu değildir. BANA GÖRE Bu şirketin ederi/değeri asla burası değil. Bir çok çöp şirkete beş basar.
Tabi adam gibi bir yönetimle, ZİHNİYETLE! Yıllardır bakkal dükkanı sermayesi ile borsamızda yer alan bir şirket. Adam ın tek amacı yukarıdan sat, aşağıdan al. Geçmiş kap bildirimlerinde bolca var... (tabi sadece resmi olanlar, bide olmayanlar var) Şirketin fabrika arsa değeri bugünkü piyasa değerinin sadece yarısı eder. Gel gör ki en son değerleme ne zaman yapılmış. Adam ın niyeti kötü. Derinlik artsa istediği gibi at oynatamayacak. Yatırım/emeklilik fonları gelecek, belki yutdışı yatırımcılar gelecek. Ulan bir ton şirketin var. 77 sülalene yeter kazancın. Borsada al/sat a mı kaldın? Bu kadar adilik niye? Sırf inat uğruna %25 buradayım. Hedefimi yazmıştım. Gelirse gözünün yaşına bakmam. Isterse 5.000 TL ye gitsin umrunda değil. Ünal ve şirketlerinin bundan sonra adını bile anmam...İstese 20 gün tavan gider ama nerdeee öyle kaliteli patron....
Bu hisse 15 yildir oyaliyor milleti..belki daha fazla.
KLASİK KY SERSENİSLERİ ;
-HİSSE TAVAN KAPAYİNCA :
ON YİLDİR BEKLİYORUZ TAVAN OLMUS NE Kİ BU...
-HİSSE İKİNCİ TAVANİNİ YAPİNCA:
YAW EN AZ UC TAVAN YAPAN HİSSELER VAR BAKALİM YARİN NE YAPCAK BU SUURSUZ HİSSE...
-UCUNCU GUN HİSSE ACİLDİGİ STABİL KAPANİNCA;
YA GORDUNUZ MU ELİMKZE VERDİLER...DİGER HİSSELER NASİL YARDİRDİ BU SEREFSİZ NERELERDE...
- ENDEX SARSİCİ BİR DUSUSLE KAPATİR AMA HİSSE ARTİ ;
EEE O KADAR GUN BEKLETTİ Bİ DE EKSİ KAPATSAYDİ...
-ENDEX ARTİDAYKEN EKSİ KAPATAN HİSSEYE;
VAY ANASİNİ ENDEX ARTİYKEN BOLEYSE DUSSERKEN EN ONDE GİDER...
-NE YAPARSAN YAP YARANAMAZSİN VE BURDAKİ DEGERLİ YORUMCU KARDESLERİMİZİN HERGUN ANLATMAYA CALİSTİKLARİ BOSA GİTMİS GİBİ GORUNUR...
BİLANCOYU BEKLİYORUZ...Sirkete guveniyoruz...Arsa aldik bekliyoruz...Belediyeye her gun kufur etmioz neden imari burdan gecirmedin diye...Cunku bu arsayi guzel yerden zaten imarsiz aldik ....imar gecerse jackpot olur...yani piyango vurur...
At yarisi ama daha zevkli...hemen 200 metrede cim zeminde sonuca varmak...Ahh bu kumar zihniyet yok mu...
https://www.youtube.com/watch?v=WB3rEvnMy7o
gelmişine geçmişine sayıyormuşum.. :)
2 saatlik macd sat vermiş.. toparlar mı toparlamaz mı dedemizin bileceği durum. ama 560 altı aşırı sarkmalar 3 ve 4 saatliklerde macd sat vermesine neden olabilir.. günlük henüz bozulmadı, bugünkü karakteri önemli açıkçası..
https://i.hizliresim.com/5dnYTe.jpg
Yeni üye güzellemeleri[emoji3] Allah gönlüne göre verir inşallah... Nasıl engellenmiş isek... [emoji854] istediğim rakama gelsin, yallah... Benden alan için inşallah imar hemen gelir... 10+ plus olmaz....
İş yatırım tahtanın içinden geçiyor....Patron herhalde çünkü en fazla takas iş te bundan cacık olmaz....Üstelik yine diğerleri tavanken.....ytd
mubarek cuma bır kere guldur dede be bır kere
https://invst.ly/rh3sp
saatlik
düşen kırmızı kırılıp üzerinde kalmadıkca çıkışlar tepki olarak kalır
düşüşlerin mavi yükselene kadar düşmesi normaldir
ama boşluğu almak için anlık sert bir hareketle düşüşü birtirmek isteyebilirler
tabi bence.
Kapanis onemli..gene topladim 550-555..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Once 585 sonra 595 uzerine atmasi lazim kisa vadeli yukari trendin teyidi icin..kapanis o yuzden kritik..yoksa bekletecek bir sure..ytdegildir
https://invst.ly/rh457
ilk denemesini yaptı
toplamak istiyorsa
çok güzel fırsatları oldu
eğer yine öyleyse
çok kişi dökülmüştür
tabi öyleyse.
539 görde rahatla dede..
Böyle bir konjektür 15-20 yılda bir gelir. Aklım almıyor. Hisselerin (benim tahminim) %90 ından fazlası paşa da. Endeks yakında 100 Bedelsiz verecek. Faizler düşük, para borsaya resmen akıyor. Daha neyi bekliyon. 100 Bedelsiz ver, artık 20 tavandamı, 30 tavandamı çözülür bilemem. (benim görüşüm)...
Sayın kasvet bedelsiz verirse öyle 20 30 tavan gösteremez bu çok fazla iyimserlik olur gideceği yer 2 veya 3 katı olur
Bugun 585 üzeri kapamazsa o boslugu doldurma ihtimali artacak kanimca
sıra 3 saatlik MACD e geldi veya yukarı çekecek.. buda düzeltmeye girerse 4 saatliğe gelir sıra..
https://i.hizliresim.com/qJwnTT.jpg
gedık geldı tahtaya en son docoda cıkarıp satmıstı umarım burda alıcı olur
Tekrar 580 ustunu denemesi ve orda kalmasi lazim bu momentumla
580 de savas basladi[emoji4]..dedeye karsi kenti koc yapan operasyon ekibi[emoji4]
Bu unalin ne kadar cashi var 200 mio? Max 300 dur..o da hic birsey karsi ekip icin..
gedık arada alıcı buldugunda cıkıyor malı docoda basladıgı yere donmustu yenı oyuncular gelmesı lazım yukarı ıcın haydı dede be cuma hurmetıne
Unal yelkenleri suya indirdi[emoji3526]
Eveeeet geldik yumurtanın faydalarına. Geçen haftadan beri devam eden tartışmada arkadaşları piste alalım :)
600'ü kırıp geçerse tavana kitler, ve hareket yarın da devam eder. çok güçlü tavan olacağını düşünüorum.
Hedefim belli. O fiyattan veririm, arkama bakmam....
Dedenin nefesi kesildi..kendini kentcilerin kollarina birakiverdi[emoji3]
günlük stos zaten aşırı alımda.. bugün tavan kitlerse haftaya da hakkını verir diyelim..