sarı kafa corona hakkında acıklama yapacakmıs
Printable View
sarı kafa corona hakkında acıklama yapacakmıs
Trump saat 22.00 de aşı bulundu diyecekmiş...:he:
sıfıra kadar short diyecek hali yok :oleyo:
aşı bulundu diyeceğini sanmam inanmamda.
aşının adresi dünya sağlık örgütü tek güvenilir kurum bu şimdilik. bundan önce çok kez bulduk diyen ülke çıktı
tam tersine hafta sonu dünya sağlık örgütünden durumun ciddiyetini birkez daha ağırlaştırarak daha sert biçimde bir açıklama geleceğini düşünüyorum.
gel korkma sal kendini :) 114 de seni bekliyom.... ya sen ya ben öperiz.....
deneme kısa stop.....
SPOT alıcı ve satıcılar
https://i.hizliresim.com/69v9lF.png
https://i.hizliresim.com/E4aLUE.png
Piyasaya bok gibi bara bastılar hala usd değerleniyor
Bizimkilerde swap oprasyonlarını artık kolay yapamayacak
şu ortamda ayşe teyze ayda bir çeyrek üstüynen( bozuklujlar ) dolar alıyorsa.
şimdi ayda iki çeyrek biriktirmeye başlar.
bence :oleyo:
saglık bakanı acıklama yapıyor
Herkes az bir maaş ile devlet memuru olmalı, o zaman şunu yap bunu yapma deme hakkı daha güçlü olur.
Zaten evde otur deniyor.
Haklısın bozkurt kısıtlama gelmesi piyasanın selameti açısından elzem, ama zamanlamada bir tık geç kaldılar...
Hem kısıtlamanın faydalarını çoğu kişi görmüyor, anca eleştiri...
Bugün bu kısıtlama olmasaydı pala millete 10,20' lerden THY, 45 liralardan da Pegasus kitleyecekti...
Çelebi, Gusgr, Vestl daha hangi birini söyleyim...
Makası sıfıra çekti kapanışta...
Pala bile haftasonuna malda girmiyor artık, bizim ky yürek yemiş...
Tabi 100 - 200 lot 3. sınıf spek hissesi olanlar ayrı, onlar her daim maldadır ama 3 milyonluk açık pozisyonu varmış gibi konuşurlar, onlar hiç kaybetmez hep hep kazanırlar...
https://youtu.be/D19UlBHcuaI
Videoda çin deki korona virus le mücadele eden son hastanenin de kapandığı yazıyor.
dax 1.86...7lerden yurtdısı bozuyor.....salarlarsa abdyı daha kurtulmaz bu borsalar
Brezilya lı ile görüştüyse kesin kapmıştır virüsü ben diyeyim.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emekli memur olmadığı için şunu yap bunu yap denmesi zor.
Belki emekli yaşı 100 e çıkarılabilir o zaman serbestsin denir.
Yani normalde vatandaş dinler, işine geleni yapar işine gelmeyeni yapmaz, ama herkesi memur yaparsan kurala uymazsan işten atarım başka işde yok zaten ortada kalırsın denilebilir. Biraz faşist bir düşünce oabilir tabi.
Son bir gözlemimi daha belirtmek istiyorum...
Dün avrupa abd ortalama yüzde 10 düşerken biz yüzde 7 düştük...
Bugün avrupa yüzde 8 yükselişten yüzde 2 yükselişe geçti, yaklaşık yüzde %' lık bir marj...
Uzun süredir dikkatimi çekiyor bu durum, pala hesabı ne zaman keser bilmiyorum ama...
Sanki bizim ekstradan bi %5 düşüş marjımız var gibi gibi...
Tabi piyasa yükselirse daha az yükseltmek suretiyle de pala bu hakkını kullanabilir...
Bu palanın bileceği iş...
Berbat bir hareket yurtdisina kiyaslayinca. Ben dusundum ki hazir 10% tavan iken tavana kilitlerler alim firsati vermezler. Sen git tepeden 4500 puan dus.
Gun sonu karin yarisi gitti ama buna da sukur. Haftasonuna full mal. Benim oyle haftasonu korkum yok, hatta tam tersi haftasonun iyi oldugunu dusunuyorum.
Bileti pazartesiye kesecegiz insallah. 3 4 bin puan gapli acilis yeter. Elimdekiler tavan acarsa tabi cok daha guzel olur. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu vix endeksi yine kudurdu ne oldu acaba
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
turkıye 5 vaka...
Sağlık Bakanı Koca: "Daha önce 5 ülkeye uçuş yasağı konmuştu. Şimdi 9 ülkeye daha bu yasak konuluyor."
Kaynak : Anadolu Ajansı
türk vatandaşımı bunlar.
iller neresi ?
Abd başkanı trump'ın koronavirüs nedeniyle olağanüstü hal ilan etmesi bekleniyor - bn - bloomberg ht
ıl acıklanmıyor....soylentı var sadece .....kapalıcarsıda calısan bırı dıye vatandaşlar yaymıs...ama dedıkodu
hepsi birbiri ile bağlantılı kişilermiş...yahu bu kadar kolay bulaşıyorsa bu Trump'ta kapmış olanbilir mi virüsü acaba? herif yaşlıda...
....3 yeni daha tanı koyduğumuzu söylemek istiyorum. 5 vakanın tamamı doğrudan bağlantılı.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...amasi-41468577
Bayram zamanlarından daha fazla kolonya satılmış, ve kimse ile temas etmeyin deniyor.
Sıra dışı bir olay.
İspirto rengini ve kokusunu severdim onun fiyatı nasıl acaba.
meraktan günlük onaylı covid vaka sayısı artışlarını izliyorum bir haftadır internetten
bugün ilk kez 10.000'e vuracak gibi.
daha önce en yüksek günlük dün 6000'di.
ondan önce 2000-5000 arasındaydı.
2 aya milyonlar ve sağlık sistemlerinin tıkanmasını bekleyenler haklı çıkacak belki de.
tr 5'e yükselmiş bu arada, bakalım diğer ülkelerden ayrışmaya devam edebilecek mi yoksa tipik katlanma burada da başlayacak mı.
su 15 gun ıcında fazla artmazsa helal olsun dıyecem....hukumete.......gercekten sert tedbırler
Dax gün içindene %8 be !!!
Dax tepeden 800 puan.
Bugun italya borsasi cosmus.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada dowda ucuruma sutuyor sofor nıyet cıddı
dax eksıye gectı zopaya devam
Vix resmen kudurdu yine mala bağladılar
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.