Spottt 10 da açılıyor
O saate kadar yaparız tahsilattı
10 olsun tahsilat saati :))
Printable View
Çokkısacı abi bugünün işini 3 gün sonraya bırakma derlermiş
Genelde hep ertelediğim işlerde pişman oldum sende durum ne
Dowda rollercoaster formasyonu işlemeye başladı an itibariyle.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu kapanis rakamı pazartesi Asya'ya da aynen yansirsa viop 99-99.5 civarı açılır.aksam seansında bazen bedava para dağıtıyorlar...
Devlet elini cebine atmıyor hadi kamu bankalarınin içine etti özel bankalar öyle işsizlik bes fonu gibi istediği fonu kullanmıyor. Adamların dükkan kapalı turizmci mesela ne zaman kazanıp ödeyecek batık firmaların Mali batıya kaydırmasi için bulunmaz fırsat özel bankalarda bu döviz seviyesi ile altından nasıl kalkar meçhul
Dowa bak be arti 5 ten eksi 5 e
Aristo’n abi
Senin yerine olacağım Kapısına çalar
Son ömürlüğüm olurmusun derim
Yıllardır bekliyorsun abi
Kız ümidi kesmeden bence adım at
Bu gece sağlık bakanı konuşacak mı ?
ABD ADR ler kapanış.
BDDK tavsiyesini GARAN ADR si sevmedi.
https://i.hizliresim.com/qXcodd.jpg
Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.
670vaka 9 olu
Birşeyi fark ettim normalde bu kadar yoğun olmuyor gönderiler ve sayfaları sırayla okuyorsun o zaman algı ve psikolojilerde ki değişiklikleri fark edemiyorsun çünkü aynı etkileşim ile sende akıp gidiyorsun ama şu günlerde yoğun gönderi var sayfalar yigiliyor mecburen atliyorsun o zaman nasıl terse kalındığını nasıl düşüncelerin farklı olduğunu görüyorsun .Buradan istemesende olsa muazzam etkileşim oluyor .30 sayfa atla 5 sayfa oku veya zaman periyotlu deniyecegim birde.
🤔🤔
En çok ekmekten çekiniyorum
Bu milletin ekmek mıncıklama olayı
Beni gerçekten çok korkutuyor nasıl olacak bilemiyorum
Hah Fransa açıkladı 1650 vaka 79 ölü bakalım bizde durum ne? acaba hergün söyleme durumu zorunlu mu galaksi lideri demesin Who ya hayırdır lo sen kimsin yok hükmündesin cebinde 5 tl olmayan adama 500 bin tl konut altına %20 den %10 indirim yapıyorsa bununda çok görmemek lazım
9 ölü 670 vaka
Çin den de 2 milyon adet test gelecekmiş öyle haberler var
Corona testi için
BU ulkede dolar kuru 1.80 -2.15 arasinda gidip gelirdi .. 2.15 cok nadir gorulurdu .. bugun bankaya bir ugrayip biraz para cekeyim dedim ihtiyacdan degil arkadaslar bankalarda 50$ almak istesen yok dediler inanmadim gittim . . normal zamanda Atm den 30.000$ bile cekmene musade eden bankalar [ turkiye gibi limit yok %1 extra komisyon oduyorsun ] banka Atm lerinde $ yok bankanin icinde yok . . doviz burolarinin onunde ekmek kuyrugu gibi kuyruklar var 2.50 dolar alis 2.75 2.80 dolar satis makas bu kadar acik olmasina ragmen millet kuyrukta .. isin garip tarafi su :fakir halk . aylarca ruble biriktirmisler simdi dolar hareketlenince kuyruga geciyorlar . yahuu 2.80 den kurdan dolar alacagina her ay biriktirdigine neden almadin ruble tuttun . neyse 2 3 banka gezdim hepsinde ayni durum en son 1 bankada doviz oldugunu gordum Yasli teyze 910$ almak istiyor bankaci elimizde malesef 850$ var . bunu duyan kuyruk dagiliyor baska bir subenin yolunu tutuyor !! Halk boyle ise borsalar %10 dusmus anormal mi :)
26. sıraya yerleştik hafta sonu biz yorulduk azıcık teste ara verelim demezler ise pazartesi 2 bin vaka rahatlıkla olur.
Dow gocmus. O la la. Pzt shortlardan kazanirsak kenarda biraktiklarimizla da tabana alis gireriz. Tabi pazar gecesi ne olur bilinmez
Oran neredeyse aynı bu durumda şüphelilerin %91,5 sağlıklı çıkıyor. Bardağın dolu tarafınada bakmak gerekiyor.
Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. %8,48
Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. %8,5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tahmin ettigim gibi vaka sayisi. Katlamali sekilde ilerliyor. Italyadan kotu gidiyoruz.
Yarin 1000 i gecmis olur.
3 bin test 300 pozitif 3 ölüm
Hesap şu
100 bin test
10 bin vaka
100 ölüm
Tüm risk grupları
10 milyon test
Bin ölü yapar
Yorumsuz
Geçen bir yerde okumuştum
Evcil hayvan besleyen Kişiler
Bu corona hastalığında bir tık bağışıklığı daha iyi oluyor DİE
Köpek besliyorum bende corona hastalığı onlar da da var
Aşısı var ama yine corona olabiliyor
Olduğun da hasta vitamin serum ve antibiyotik tedavisi uygulanıyor hayvanın bağışıklığının yenmesi bekleniyor