https://www.tradingview.com/x/5eyOm0kg/
Printable View
Hocam hlgyo için yorum alabilirmiyiz. Teşekkürler değerli hocam
Çelik hocam yayla ikinci hedef ne görüyorsunuz?
Hocam az önce hlgyo için yorum istemiştim. Size zahmet olmazsa birde algyo için yorum alabilirmiyim hocam. Sağlıcakla kalın
FONET YKSLN takip edeceğim hisseler olacak.
iyi akşamlar arkadaşlar işlerimden dolayı fazla ilgilenemiyorum sizlerle pazar günü bile çalışıyorum gıda sektörü halen yoğun
Hocam Uşak için görüşünüzü alabilirmiyim?
Birde ben salı dan itibaren endekste düşüş olacağını düşünüyorum.. sizce endeks yönü ne olur?
1.84 kırılmasıyla birlikte 3.13hedefine doğru hareket edeceğini düşünüyorum endexs içinse ben halen yükselişin devam edeceğini düşünüyorum cünki 2 ci ceyrek rakamları acıklanmaya başlıyacak bu ay 21.000 doğru hareket edeceğimizi öngörüyorum kısalarda desteklere kadar sarkabiliriz ama yön yukarı şimdilik YTD
Hocam Verus’a eczytr ve gyhol için ne düşünüyordunuz
Tşk
Saygıdeğer Çelik Çomak, HEKTS yorumunuz nedir?
sn.celik çomak, sizin bakış açısından Arsan'ı değerlendirebilir misiniz? kısa- orta vade için.
İyi geceler hocam. Ostim için yeni bir yol gösterici bir yorum mümkün mü? .Teşekkürler
Çelik hocam merhaba. Vkgyo ile ozkgy için son değerlendirmeleriniz nedir?
Teşekkürler hocam sağlıcakla kalın
sayın celikcomak hocam bu haftaki hisse öneriniz ne olur
şimiden teşekkür ederim
hepinize bol kazanclar
Valla sn Çelik çomak kimdir ne iş yapar hiç bir şey bilmiyorum hakkında ama Allah razı olsun, Allah bol ve sağlık huzur verecek kazançlar versin kendisine..
Ben 30 yıldır borsa ile iç içeyim neredeyse.
Kendisinden çok istifade ettim..
Şimdi sn Çelik çomak tan bir ricam var; Olmip hakkında önümüzdeki hafta ve aylar İçin bir yorum rica ediyorum tekrardan...
Cevaplarsanız sevinirim...
Çelik hocam, yaylada ikinci hedef sormuştum ama cevap alamadım. Teşekkür ederiz yardımlarınız gerçekten kıymetli
Çok teşekkür ederim cevabınız için..
İstenilse çok çok yukarı fiyatlara götürmek kolay aslında, ceza yememek için mi böyle çok nazlı hareket ediyor yoksa küçük yatırımcıyı bıktırıp onları aradan çıkarmak mı istiyorlar anlayamadım..
Bir hissedeydim geçen sene. Tahtacısı böyle hareketler yapıyordu tam, o anda büyük bir tahtacı geldi hisseye tahtanın sahibi oldu ve hisse benim bile hayalimin çok ötesi bir yere gitti... tabi gitmeden önce çoğu küçük yatırımcı ve eski küçük tahtacı elindekini az karlarla satmıştır...
olmuksanda da benzer bir şey olabileceğini düşünüyorum ama her şey nasip , bakalım ,izleyelim...
O hisse ile Olmuksan ın hareketlerini çok benzettim , borcunu da çok azalttı, bu virüs döneminde işleri çok arttı, zararlardan sonra bu dönem kar açıklar diye bir beklentim var..
ABD ve İspanyol ortaklığında bir firma.
İnternational Paper zaten dünyada bu sektörün bir numarası. Plastikten karton ambalaja geçiş çok teşvik ediliyor dünyada. ABD ile de ilişkilerimizde gerginlik biraz azaldı...
Ne bileyim hikayesi çok içime sindi.
Nasibimizde ne varsa o gerçekleşecek, umarım herkes hayırlı bol kazançlar elde eder....
Evet sabır testini geçemedim. Ama SABIRLI olmayı sizden öğrenmeyi mutlaka başaracağım. Ve OSTIM ı izlemeye devam ediyorum. Teknik göstergeleri uygun alım seviyelerine ulastiklarinda bizi uyarirsaniz memnun edersiniz. Yardımcı olmasanizda canınız sağolsun. Her paylaşımınızı kendim için bir iyilik kabul ediyorum. Sizleri takip etmeye devam edeceğim.Her şeyin hayırlısı olsun. Allah sizden razı olsun değerli hocam
Hayırlı geceler, çok çok sağolun değerli öngörülerinizi paylaştığınız için...
Çok teşekkür ediyorum hocam. Rabbim sizden razi olsun inşaAllah .
Hayırlı bir yaşam diliyorum sizlere