Kaan zizuk, yeni alcarlı değiliz, çalı arkalarında ne köpekler kendini bey sanan ne küçücük adalar daha neler neler ne zaman biri doğru söyledi kovdular bu köyden bu sebeptendir bilmeden konuşmamak lazım insan olmak adam olmak lazım zizuk.
Printable View
Kaan zizuk, yeni alcarlı değiliz, çalı arkalarında ne köpekler kendini bey sanan ne küçücük adalar daha neler neler ne zaman biri doğru söyledi kovdular bu köyden bu sebeptendir bilmeden konuşmamak lazım insan olmak adam olmak lazım zizuk.
tavan hayırlı olsun nazar değmesin tadını çıkaralım
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALCAR.E, DAPGM.E, EDATA.E, RAYSG.E,REEDR.E ve YEOTK.E payları 28/09/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 27/10/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
aynen devam, bir zamanlar bryat ile fiyatlar eşitti... bu tavanlar geri kalmanın telafisi olmalı ve aynı zaman da temeli sağlam hissede sabreden kazanır olgusunu tekrar gündeme taşımış oldu... muaddilleri olan yüksek bedelsiz gurubu hissedersen çok çok geride kalmış olsa da...! gidecek daha yolu olduğunu düşünüyorum. hatta
bu ısı pompası üretimi işi bilançolara nasıl ne kadar katkı sağlar görmek gerek diye düşünüyorum.
tavan serilerinin devamını diliyoruz. ortaklara hayırlı olsun. alcar yolun hep sol şerit olsun
Boryat la karıştırmayın boryat artık finansallari ile başka boyutta
10 sermaye 12 kar var 6 aylikta yanlış mıyım
Büyük paralarda konmaz zaten buraya rulet masası gibi garfa ile ikisi
Elektrikli araçlarında vazgeçilmesi oluyor ısı pombası yeni iş bunları konuşalım beyler gidecek yol belli asagı yukarı fark etmez şu alseradan bizede iş çıkarsa tadından yenmez !!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bfren vermiş bedelsiz 11 dene bu bedelsizleri hareket ettirecekttir …umarımm 1.400 /2000 bandı hareket bandı …
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben tutabileceğim kadarını aldım bölünme haberine kadar devam
3 Kasıma kadar bürüt takas
Ne doğru söyleyenleri kovdular, ne şikayetler ettiler, burada. Yine dikkat edin de yeni lotlar piyasaya sunulmasın. Korkuyor buralar.
Yatırım tavsiyesi değildir. İnsan olma tavsiyesidir.
Kap
05/10/2023 - 05/10/2023 tarihinde ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 1.220,00 - 1.320,00 TL fiyat
aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 32.952 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 05/10/2023 tarihi
itibariyle %0,7832 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
32952 lot arz olmuş.
YTD.
Şirketi komple arz etselerdi rahatlasalar
büyük ceo geçenlerde gelip fabrikayı niye gezsin ki
sanki tekrar bryatın arkasına takıldı gibi
bakalım kapanış nasıl olacak
Aralik ayi icinde sermaye tavanini artirmasini bekliyorum. Beklentim gerceklesirse 3500 e kafa atariz.
Ytd
Ya kardeşim bu ne rezillik yaaa. tüm bedelsizler tavana koşarken bu adi -3 % ... inanılır gibi değil. bu volatilite nedir böyle .... koskoca Carrier ... düşülen durumlara bak..
Şirket Gn.Müd. bloomberg kanalına çıkıyor,yatırımcılara doğru dürüst bir mesaj aktaramıyor,konuşması durağan.zor konuşuyor,nerden bulmuşlar mıymmıntıyı.Hisseninde gözü hala aşağılarda.yazıklar olsun.
çok şaşkınım . bu adam nasıl bir GM dir yahu .. şirketi nasıl anlattı öyle yaa. başka bir şirket olsa atmaca gibi yaptığı işleri çatır çatır sıralar. bu resmen mıy mıy mıy..
Şimdi 30000 lot mal satılmış bunu ky alamaz
1200 1300 aralığından daha satılacak sanırım
1 satış olacaksa yine oralara çekilecek
2 mali alan kimse daha üstten satacak çünkü bu bir ticaret
3 şimdi ne oluyor tahtacı maliyet düşürüyor
Her ben şirket sahibi olsam endeks 10 kat artmış hazır alıcı var bende satmam gerekiyorsa satarım
Tek tahtaya bağlı kalmayarak taşıyabilir şekilde malla devam 1050 altı iyi durmuyor 3. Kez degdirdiler
Geçtiğimiz hafta yaptığı hareketlerle kesin brüt gelmesini istiyor onun için uğraşıyor dedim aynı gün brüt geldi. Bu kadar düşmesini beklememiş olsamda, ekleme yapma fırsatı verdiği için mutluyum. Bundan sonrası her düşüş diğerlerinde kar alan KY yı buraya sürükler. Onları dökmek zaman alır…. Uzar gider. Yıl sonu gelmeden güzel hareketler beklerim kendi adıma. Bol kazançlar…
bfrenden sonra egeen sermaye artırsa bistte düşük sermayeli bir tane bile şirket kalmaz:)
kulleli 75 ... bunların hepsi tuhaf bişey olmuşlar .... böylesine büyük bir şirket ki üstelik amerikan ve japon şirketlerle de ortaklar , bu kadar nasıl olabiliyorlar inanması güç... Bir de geçen hafta bloomberg te konuşan gm cümlelerinin içinde tam 4 kez kar düşüşü ifadesini kullandı. ve üstüne de dediki 100 milyon finansal zarar yazdık az rakam değil dedi. çok acayip şeyler söyledi.
yaw sen ekrana çıkmışsın sürek bi ISI POMPASI projen var üretime başladın bunları tekrar tekrar anlatsana..
Antalya Havalimanı’nın iklimlendirme ihtiyacını Toshiba ürünleri karşılayacak12/10/2023 08:48:40
Avrupa’nın en yoğun ilk on dört ve Türkiye’nin ise en yoğun ilk üç havalimanı arasında yer alan Antalya Havalimanı’nın iklimlendirme ihtiyacına; düşük tüketim ve yüksek konfor sağlayan VRF Sistemleri ile Toshiba ürünleri yanıt verecek.
Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, bölgede yıllık yaklaşık 300 milyon yolcuyu ağırlayan Antalya Havalimanı’nın tercihi, Toshiba iklimlendirme ürünleri oldu. Antalya Havalimanı’nın gelecek dönemlere hazırlıklı olabilmesi adına yapılan genişletme çalışmaları projesi kapsamında; konforlu iklimlendirme için uzun ömürlü ve yüksek verimliliğe sahip Toshiba VRF sistemleri tercih edildi. -25C ve 52C çalışma aralığına sahip olan dış üniteli cihazlarda, vawe tool ve dc triple rotary kompresör otomasyon sistemi kullanılacak.
Yenilik, zekâ ve hayal gücünü teknolojiye taşıyan Toshiba’nın VRF sistemleri, mükemmel performansı ile daha büyük kapasiteli ve kesintisiz ısıtma yapabiliyor.
muhtemelen mitsubishi ve Toshiba distribütörü , aynı zamanda carrier ortağı alcar...
yılda 12 bin adet ısı pompası da üretecek...
Alarko Carrier GM Akan: Önümüzdeki iki yıl sonunda tamamen hidrojen yakıtıyla çalışabilen kombi üretimine hazır hale geleceğiz18/10/2023 09:05:04
Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan, önümüzdeki iki yıl sonunda tamamen hidrojen yakıtıyla çalışabilen kombi üretimine hazır hale geleceklerini söyledi.
İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier, klimanın mucidi Carrier ile Türkiye’de çeyrek asırdır süren ortaklığının 25. yılı dolayısıyla, 17 Ekim’de Feriye’de bir basın toplantısı düzenledi.
Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih, Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan ve Carrier Avrupa Başkan Yardımcısı Didier Genois’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili Vedat A. Alaton, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton ve Carrier HVAC Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Sathya Moorthi katıldı.
25 Yıldır İstikrarla Büyüdük
Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan, sektörün en önemli aktörlerinden biri haline gelmiş olmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek “Sürekli gelişen organizasyonumuzla sektörde birçok ilke imza attık ve istikrarlı şekilde büyüyerek bugüne ulaştık. İklimlendirme alanında Türkiye’deki ilk Ar-Ge merkezlerinden birine hayat verdik. İklimlendirme Sanayicileri İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından verilen ‘en çok klima santrali, rooftop, fancoil ve paket tipi klima ihracatı yapan firma’ ödülünü üst üste 9 kez kazandık. Bugün Türkiye’nin halka açık tek iklimlendirme şirketi olarak faaliyet gösteriyoruz. Hem bireysel hem merkezi iklimlendirme ve su basınçlandırma ürünlerinde, 7 kıtada 73 ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracatta 2027 hedefimiz 35 milyon dolar” dedi.
Alarko Carrier’ın son yıllarda özellikle dijitalleşme, enerji verimliliği ve yenilikçi ürünler konusunda önemli açılımlar yaptığına dikkat çeken Akan, “Eskişehir’de kurduğumuz yeni fabrikada, üretimde dijitalleşme hızımızı ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Öte yandan, insana ve çevreye duyarlı, doğa dostu teknolojilerin üretimine öncelik vermeyi sürdüreceğiz. Yüzde 100 hidrojenle çalışan kombi geliştirme çalışmalarımızda büyük aşama kaydettik. Önümüzdeki iki yıl sonunda tamamen hidrojen yakıtıyla çalışabilen kombi üretimine hazır hale geleceğiz.
Pazarı Takip Eden Değil Pazara Yön Veren Şirketiz
Carrier ve Alarko’nun ortaklığının kendisi için çok kıymetli olduğunu belirten Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih; “Alarko Carrier’da biz her zaman pazarı takip eden değil pazara yön veren bir şirket olmayı hedefledik. “İklim bizim işimiz” diyerek enerji tasarrufu, iklim okur yazarlığı, enerji teknolojileri gibi pek çok yeni teknolojide öncü rol üstleniyoruz. Bugün 25. yaşına ulaşan bu ortaklığın başarısında, geçmişten bugüne ulaşan, şirketin kurucu değerlerinin çok önemli bir etkisi var. Bugün kaliteden ödün vermeden hizmet verebilen ve saygın bir kurum haline gelmemizde, şirketin köklerinde yer alan değerler yatıyor” dedi.
Türkiye, Carrier için Stratejik Bir Ülke
Alarko Carrier’ın 25. yıl dönümünü kutlamaktan onur duyduklarını söyleyen Carrier Avrupa Başkan Yardımcısı Didier Genois ise, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Türkiye şu anda dünya ekonomisinin 19. büyük ekonomisi. 85 milyon nüfusu, gelişen ekonomisi ve Avrupa ile Asya arasında stratejik bir konumuyla Türkiye, zaman içinde Carrier için stratejik bir pazar haline geldi. İklimlendirme pazarının yaklaşık 2 milyar dolar büyüklüğünde olduğu göz önüne alındığında, Alarko Carrier olarak bu sektörde önemli bir rol oynuyoruz.”
Alarko Carrier’ın çeyrek asırlık başarısında üç önemli unsurun öne çıktığını söyleyen Didier Genois, “Alarko çalışanlarının bağlılığı ve özverisi; Alarko ve Carrier'ın oluşturmayı başardığı güçlü ortaklık ve "kazanmak için oynama" kültürü olmadan bu başarı olamazdı” dedi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Bu hissenin bu fiyatlarda olması akıl alır gibi değil. Muadil bedelsizler az 3 kat üstte. Ve üstte olanların çoğunluğu sıradan şirketler.
Senin elinde ısı pompası gibi altın değerinde projen var. Avrupada en gözde ve en karlı ürün. Ayrıca yeni konseptte yeni bir fabrika fabrika açıyorsun. İnanılır gibi değil şu hissedeki hareketler..
Demek istediğim bu bol kanzanclar ama böyle tahtalarda beklemek çok zor
Rezillikten öte bişey bunların yaptıları...
Ocak 2021 de 538 TL gördü ve bryat ile benzer fiyattaydı.
Aradan 3 yıla yakın bir süre geçmiş yüzde 90 bir artış var.
O dönemde bu fiyatta olan çok sıradan diyebileceğimiz bedelsiz beklentili bazı şirketler 12.000 TL buldu. En düşüğü de şuan 2600 lerde.
En az 3 kat fazla değerde alcar dan.
yazıklar olsun koskoca Alcar ... TR de A sınıfı bir şirket Dünyada A sınıfı bir şirketin birleşimleri sözde.
diyecek başka sözüm yok.
Böyle obo olmaz grafiklerle ilgilenen biri olarak söylüyorum yanlış da anlamayın tam tersi ayı tuzağından sonra flama çok net gözüküyor genişleyen yassiyla çıkış baslar
Buradan ikili tepeye gidecek eğer orda yine Leyla satarsa o zaman final olur eğer ikili tepe gecilirse ki umudum 2000 ler hedef olur
Unutmayın arsa satıldı 400 milyona 160 milyon şu oranlarla yıllık faiz geliri var 155 lira ortalama ile 151 lotum var
Cimbetonla hep fiyatları eşitler bir gider diğeri onu geçer sonra diğeri geçer cimbeton da şu an en az lotu olan kağıt 1.7 milyon sermaye var çöp değil onadan da var bende
Acsel de var alcarla ayni sermaye biri 1000 biri 100 karlarda acsel 6 aylikta daha iyi hatta
Sakin olmak lazım mali kaptırmamak lazım burda taşıyabilecek kadar mal almak lazım tek kağıt almamak lazım
Borsa genel küçük yatirimci portföyünde var portföyün yıllardir yazarım
Grafik küçük yatırımcı portföyu 113. Sayfa
Obo vardı bizim bi
direk geliyorum
DÜK oldu kısada ikili tepe olsa bile 300 tlsi var eğer tepeyi geçerse ki tepeden 30000 lot malı ky almamıştır alan buralardan özellikle son hafta 1000 1050 arası ortalama yaparak yukarı sürecek bence patronların elinde satacagim dediği ne kadar kaldı bilmiyorum. satarlarsa yine geri gelir önemli olan stratejidir. burada 400 milyona arsa satıldı kapta haberi var 120 milyon üstü faız geliri eder bu kadar sert hareketler bence bundan