Burdasın ve böylesin diyedir..
Dün dışarda da işlerim vardı o ara çıkmışkendir dediğin )
Neyse uzatma.. İftira et bize hadi.
Printable View
bu gidişle mal gurtlanacak.......bu ay kı varantları gebertmek ıstıyorlarsa tutması lazım...68 72 arası.....opsıyon vs....emme....son koz bugun oynanacak....gibi....bence haftalık kapanıs çok onemlı oldu....buralar cok ıyı......longorler için......amma 2 gunluk hareketler...her an kopus gelır dıyor....
bırde 12.45.....13.30 arası hedıye 500poınts verır pala emce alabılene bakalım...bugun varmı
Longcular sırtını dayamış palaya, olan şortcuya oluy
İftiramı sen yazdıklarınla TERS tesin farkında değilsin.
Ben daha önce sana koy ekstanı bende koyacam dedim topa girmedin.
Geçen verge dedi çıktın adama BROKER larımın telini vereyim onunla konuş yazdın:kahkah:
Sen ne anlatıyorsun hala , 2019 da da böyle aynı kavurduk kavurduk diye yazıyordun endeks 100-124 de gittiğinde boş ver takma kafana anlamanı beklemiyoruz kendi dünyanda kal bana bulaşma ufak ufak gitsin topik.
200 k dan önce satmayacam dedim söz verdim burdakine o günlerde manipüle etme dedi.Son durum 170 k dayız. X30 1789 da mat var dedim orada satmayacağım ve göz göre göre düzeltmeyi yiyeceğim. [emoji3]. Ahahaha.
Desene bayagı gumdemı bol bırgun.bende acaba bıden koltuga oturdu sırada ne kaldı beklentı.borsalar dırenclerı zorluyor marta sunun surası 1ay kaldı nerdeyse 12 aydır yukselen endeksler hey masallah.bofa gunlerdır satıs yonlu.u 100 bugunde zırve tazeledı.vıop makastan bayagı kırpılmıs durumda 11 ocak ta 1725 en yuksek vıop u 100 ıse 1557 yaklasık 30 puanlık bı sıksma hatırınızda bulunsun.bugun 1702 asagı yukarıda 1722 sankı sert bıseyler var der benım kure.acaba 1750-1800 mu bılemedım mayını dosedım bolgesel valla gazınoda boyle oyun yok net.
Yarından itibaren şort giyme sezonu başlıyor gibi gibi.
YTD
Bu arada yalnız burda degıl dax abd borsalarıda anlık bul kareyı al parayı yada barbut duzenınde allah kolaylık versın.
Hayallerinizi geniş tutun 4 k HD şansı var bu meretin.
rakamlar konusunda seçbul ile aynı görüşteyim.
lakin burası vadeli pisayalar kumpanyası.
burada gideceği yeri tahmin etmenin çok büyük bir ehemmiyeti yok.
oraya nasıl gidecek, önemli olan o.
he şuraya yazar;
170 bin
165 bin
178 bin
155 bin
200 bin
şeklinde, işte bu, buralarda işe yarar. :he:
Kesin gidecekse lönkleyin, düşerse pacal yaparsınız nolcak ki ne en fazla 100 puan düşüyor, geçen sefer 1650 den döndüydü
pandemiyle 2k meteor düşmesi 4k uzaylılar gelmesi 8k.. ne güze ne güzel..:kahkah:
madem bende rakam yazıyım....feykle beraber 165 ust lımıt.....160 herkes bekler.......124 kırdıgından berı ogun ben 158 cıkardım....158 ustu kapanıs nbende 165 en fazla oyle 180 felan yok...bende bızdekı hedef bu......
İşte bunu seviyorum... Endeks 80k iken 50-40k ları konuşanlar çıkardı... Şimdi de başka türlüsü :)
Ne profesyoneller cirit atıyor buralarda bir bilseniz...
Caho trade de yürek yeme tarzını severim. Bunu da her zaman sevdiğimi yazdım. Seviye ver short long oldum yaz. Yoksa arsivler hisse nette duruyor. [emoji3]
500p sortculara hedıye etti....öğle arası
Şu hanımlardan anladığımız kadar borsadan anlasaydık şimdiye ühüüüü. Bakın cons nasıl dize geldi de Türkçe yi düzgün kullanır oldu :)
Burası arena arenada yuregı olan bu donemde fena karlar edındı.Sahsen ben o yureklı arkadaslar gıbı olamadım dolayısı ıle suankı rakamlar beklemedıgım yerler.olmaz yok ınanmasamda gercek 1800-1900-2000 olursa nıye oldu nasıl oldu denecektır.tabıkı trene bakacaz okuzmu ayımı onuda zaman soyleyecek.ne kadar da sort tarafında olsam da gercekler ah o gercekler.
Bence politika faizi en az 20 olmalı çünkü hala eksi faiz veriyoruz ama bu pek mümkün görünmüyor. Dolar çok düşerse denge bozulur filan da yalan. Çok güzel bir grafik var. Son 10 yıl ki ithalat/ihracat dengesini gösteriyor. Dolar 2tl ilen de aynı, dolar 8.5 iken de aynı. Değişmiyor işte. Ne ihracatı arttırabiliyosun, ne de ithalatı düşürebiliyosun bu ülkede...
Artış 0.25 veya 0.5 bile olsa bir faiz artışı mutlaka yapılmalı tayyip'in geçen gün ki söylemlerinden sonra. Yine faizi kötüleyip, saçma teorilerini anlattığı için mutlaka buna karşı bir duruş göstermeli mb bu kararı ile. Faiz sebep, enflasyon sonuç değil ne yazık ki. Bu ülkede son 18 yıldır enflasyonun baş sebebi rte dir! O yüzden bu çıkacak kararın çok önemli olduğunu düşünüyorum...
yahu rahat bırakın kadıncagızı... yok erkekti yok kadındı...
engelle gec, kafan rahat etsin... aylar yıllar oldu engelleyeli...
bir de alıntı yapmayın kafi...