Stratejinizi bozmayın derim. Nasıl alıştıysanız öyle devam edin. Sadece opsiyonları da kullanın kardeşim. Geçmiş olsun. Gene ucuz atlatmışsınız. Ustaca bir hareket.
Printable View
Ben buna HİÇÇÇÇ inanmıyorum ya. Tam bi masal geliyo...
Yani tayyip'in tayfadan biri, tayyip'e rağmen gidecek 128 milyar dolar ne oldu diye araştıracak... Bilmiyorum da, inanıyor musunuz buna siz hakkaten ya. Sormadan tuvalete gidemez o adam. Onu bırak, kimse gidemez. Bırakın tayyibi sinirlendirecek en ufak bir şeyi yapmayı, hoşuna gideceğini düşündüklerini bile sorarak yapıyorlardır.
Yani Naci çıkacak da paranın akibetini araştıracak... :) E superman gibi bişimiş o zaman naci, keşke kaybetmiyeydik hahahaha
İstanbul sözleşmesinden kimin isteğiyle çekildiysek,Naci Ağbal'ıgörevden aldıranlarda aynı lobidir...
Hadi iyi geceler arkadaşlar, şükranlarımla...
unutmuşum la caho. biz senle küs değilmiydik. niye cevap verdimse:) nasıl bir yer böyle ya. herkesin elinde bir sopa, birbirinin kafasını gözünükırıyor sonrada hiçbir şey olmamış gibi bir eline sazı, biri eline kemanı alıp başlıyorlar tepeciklimisin kuruçaylımısın söylemeye. aynı onlar gibi olduk valla:)
Ben de diyorum millet bu tcell,ttkom, vakıf, garan, sahol vb. kağıtları ucuz olmasına rağmen aylardır niye almıyor. Acaba birileri acele etmeyin sn. El arabia ,ucuzun da ucuzu var mı ?dedi. Aklımda deli sorular:whistling:
Endeks 30 hisselerinde düşüş abartıldı bana göre...
Temel olarak oldukça iyi yere geldi pek çok endeks 30 hissesi...
Abidik gubudik hisseler için aynı şeyleri söylemek malesef mümkün değil. Onların Allah yardımcısı olsun.
Zaten bu ortamda da çok fazla vermediler... İlginç...
YTD.
Şu taban tavan uygulaması 20 ye dönse iyi olur..%10 luk marj çok düşük borsa için..Bir de devre kesici..hiç ısınamadım..
Bugun Bistte yasananlar dunya Borsalarda yasanacak yeni bir dususun ilk isaret fisegi olmasindan supheleniyorum...
.
2-3 gun daha boyle giderse bu olasilik epey artacaktir.
Abd endeksleri artı vix yuzde 10 kadar asagıda dolviz atesi biraz dustu.Yarın ekstra bir sey plmazsa toparlarız biraz terste olanlar moral bozmasın.Tabi son dakika supriz bir sey olmazsa YTD
ABD ADR lerde durum
Az işlem var gerçi.
https://i.hizliresim.com/4DSaDu.jpg
Bende faiz kararı öncesi 1637 leri 1639 dan sallamıştım..
Sonra da cuma ekrana da bakmadım fazla biraz da stres olduğum için poz açmayınca (büyük ihtimal LONG açardım) ucuz yırttık..
Ama bugün yüzde 10 tabandan 25 kontrat LONG olduk..
Akşam seans ı ne oldu ne bitti..Taban kalkmış falan diyorlar..
Bilmiyorum..
Sıkma canını..Çıkarırsın..
Para gitti ama tecrübe bilgi ve yetenek hala sende..
*dolarda marjin 10% kaldırıldı.
an itibariyle marjin limitleri..
https://i.hizliresim.com/YunX2U.jpg
Üzerinde "fiyat" etiketi olan her şey, doğaları gereği vakti geldiğinde düşer, vakti geldiğinde de çıkar. Masaya zorla oturtulma gibi bir durum olmadığına göre, yukarıda bahsi geçen "vakti" bulmek zorundayız. Bunu bulmanın kağıt üzerinde yüzlerce farklı yolu var gibi görünse de pratikte sadece bir tane yolu vardır: fiyat yapıcının hareketleri ile ilgili bilgiye (bir şekilde) erişebilmek.
Bazen fiyatı birisi yapar, haber akışını başkası üretir, bazen her ikisini de fiyat yapıcı oluşturur.
Özet: fiyatlama sorunsuz, haber akışının hiçbir önemi yok, fiyat yapıcıyı frontlama imkanı olmadan masaya oturmuş herkes orta/uzun vadede hem zamanından, hem de parasından olur.
Esen kalın.
.................................................. ...................
Resmi gazete de bişe yok
Bir imf haberi borsayı fişekler.
İmf den başka da zor gibi.
Hep imf ye akp mi borç verecek, biraz da imf versin
Selam millet ...
Birleşeyin altını çizmek isterim
Vob tarihte heç taban olmamıştı 💪💪💪
Ve açıkcası kan akmaya devam eder diyorum
Doğru pozda olan paraya katlar malak gibi yatsın 😬😬😬😬
Tüm 🐻🐻🐻 saygılarımı iletirim
Kim sallıyor böyle arkadeş 🙃🙃🙃
Zabaha kalasa devam
Abartı felan yok dostum bunlar hep açığa satış dün fırsatını bulan deli gibi sattı ama bir çok aracı kurum kredili işlemlerini sıfırladı yada sınırlama getirdi bu havada uzun vade short göze alamazlar yarın sabah yine dansöz gibi kıvırsalar da pozisyon kapatmaya başlarlar.Yani bu işler bir yer de aracı kurumlarda biter.Film bittimi erken seçim bile olsa ibre artı ya dönüverir.
https://giphy.com/gifs/jimmy-fallon-...-ee2iyV3duvnO0
Ayasofya yaklaşık 90 yıldır müze ve yıllık 100 milyon dolar bu ülkeye döviz katkısı oluyordu.
Sırf tarikat ve cemaatler istedi diye siyasi şov ve rant uğruna tekrar camiye çevrildi.
Halbuki ki amaç namaz eda etmek ise 100 m ileride Sultanahmet camii var ve bomboş orada namaz kılabilir. Ama amaç o değil.
Fuhuştan hüküm gitmiş bir cübbeli bir din tüccarı ve onun gibiler sürekli Ayasofya cami olsun propagandası yaptı.
Şimdi bu ülke tefecinin eline düşeceğine neden akla zarar bu işi yaptı anlamak mümkün değil. Sadece o mu? Çamlıca camii. 100 milyon dolara mal olduğu söyleniyor. Bir gün gittim ve gördüm. Yazık dedim buraya harcanan paraya. Aylık bu millete masrafı nedir hiç düşündünüz mü?
Kimse beni camilere karşıymış gibi değerlendirmesin. Ama gösterişli ibadethaneler kubbeli camiler Roma ve Bizans’tan bize geçmiştir.
Dikkat edin Selçuklu döneminde yapılan camiler genelde kubbeli değil çatı vardır.
Tabiiki müslüman bir ülkede cami de olacak ama bu işi bir rant ya da siyasi şov olarak görmek yanlış. Amaç ibadet olmalı ihtiyaç varsa yapılmalı.
Yoksa bu ülkenin kaynakları boşa harcanmamalı. Sonra bir sabah kalktığımızda döviz neden %10 yükseldi der dururuz.
tether 7.95
Dün sağlamcılar,
ARCLIK,SASA,CCOLA...
Bugün dipten fırlama..GUBRF,FROTO,KOZAL?
Dün tabandaki 3 milyar TL satış kademeli yedirilirse, zarar aylarca telafi edilmez..
Kurtulamazsın, Roger GARAUDY,
Endülüs Müslümanları , kitabında
anlattığı müslüman bilim insanları ve Kitabı Tefsir edenlerin ,endülüsü terk ettiklerini yazar.
Asıl sorunun ,YOBAZ ve CAHİL müslümanların eline geçmiş yönetimden ve zulümlerinden bahseder...
Bugün bu kitapları yayınlayıp,tercüme edenler aynı zihniyetteki yobaz islamcıları
destekliyor.. Tarihten ders almıyor,dönüyor dolaşıyor, cahillik yobazlık galip geliyor..
Bıst: Bıst-50 endeksinde yer alan paylarda 23/03/2021 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır
bıst: Buna göre açığa satış işlemi yapılabilen paylarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecektir
bıst: Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması hâlinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecektir
Gene saçma sapan düzenlemeler up tick rule ne be kardeşim bofanın robotu yukarı çeker çeker vurur kafalarına.
instagram dan istifa hadisesi sonrası ralli başlamıştı.
twitterdan şükran sonrası ise taban oldu..
ilkindede olabilirdi olmadı..
ikincide oldu..
buradan ne anlıyoruz.
BERAT ALBAYRAK beyi mumla arıyoruz keşke geri dönse.....