https://i.hizliresim.com/10k32yq.png
https://www.atptech.com/atp-greenx/
Printable View
bilişimlerden ayrıldık gibi zaten onlar kadar çıkmamış en değerli olan atatp idi ve primsiz kalmıştı
greenx e üye olan bazı yatırımcıların verdiği bilgiye göre ,kayıt yapan yatırımcılara geri greenx için geri dönüşler başlamış şirket tarafından..greenx te işlemler artmış...2024 yılı ilk bilançolarından itibaren greenx gelirleri yansımaya başlayacak...2026 yılı başlarında gümrüklerde karbon vergileri uygulanmaya başlayacak..greenx bu yılın sonlarında 5 ülkede de uygulanmaya başlayacak..güzel bir gelir potansiyeli sunuyor...
greenx önemli ve büyük bir iş...hükümet yetkililerimiz de yeşil enerjiye çok önem veriyorlar...iş hacimleri çok artacak...zaman ilerledikçe greenx in gelirleri katlanacaktır..piyasa henüz bu platformu yeni yeni tanıyor...
atatp de tıkla gelsin..fiyuu ve tgcard ile ilgili gelişmeleri de merakla bekliyoruz...bu güzel beklentiler benim bildiğim kadarıyla hiç bir yazılım şirketinde yok...vakti gelince ekmeğini çok yiyecez gibi görünüyor...
Ters indikator atatp.
Endeks Ekim-Ocak`ta testere yaparken saglam durdu, sonraki bilisim rallisinde ise yatti.
Simdi endeks yoruldu bu tavan iki gundur :)
nazarlara geldi.
Bu kağıttaki bu savaş nedir böyle üstadlar . ne görüyorlar da 1 lot 1 kottur hesabı yapıyorlar böyle silkeliyorlar .
Şirket battı heralde. Kim satmış gören var mı?
Korktuğum oluyor sanki diğer bılısımler le tavan tavan gıtmısmı gıbı onlara uyuyor. Kardeşm 1 aydır zaten buradaydın sen
Bugun biraz guven kaybetti yatırımcı gozunde tavandan eksi 2 şık hareket olmadı
Sığ kağıt panikle aşırı düşüş yaşıyor günlük alanlar panikle sattılar hamama giren terler borsa rallisi her gün olmuyor alıştık sağlık olsun.Onemli olan düzeltme de hisse direncli olacakmi Birde yeni zirvemiz 164.600 yolu açıldı ytd.
130 kanal desteği :ok:
buraya gelirse ek yaparım :ok:
dün bence panik ile vede sert verdikleri için en küçük alış iştahında sert çıkabilecek potansiyeldedir....çünkü ta 166 ya kadar maliyetli bir yol oluşmuştur...bu yolun doldurulması kolay olacaktır...yazılımlar son iki ayda çok sert çıktılar biz ise durmuştuk...bunun öcünün alınmasını bekliyorum...yazılım ve teknoloji şirketleri içinde en donanımlı şirketlerden birisi de biziz...o yüzden de içim rahattır...artacak karları ile bedelsiz potansiyeli de gittikçe artacaktır...ilerde bu potansiyele bakarak bu hisseyi almak isteyecek yatırımcılar olacaktır...
Bofa bu kağıtta spegin tetikçisi.elinde lot yokken her gün virman geldi sattı.simdi aldığıni yine spege virman
son bir kaç günde atatp de bankof çok büyük miktarlarda hisse aldı...eğer bunları satmaz ise ve kalıcı olarak tutarsa hissemiz çok agresifleşebilir...temenni ediyorum ki bu aldığı lotları tutsun...sonuçta atatp global ayağı da olan güçlü bir teknoloji şirketidir...son zamanlarda amerikada teknoloji şirketlerinin ralliye girdikleri ve rasyolarının çok yükseldiği söyleniyor (FED in faiz düşüşleri ile birlikte bu akımın devam etmesini bekliyorum ) yabancılara göre atatp çok ucuz görünebilir arkadaşlar.....o yüzden de alıp tutarlarsa da şaşmayacağım...
hep atatp de dedik ki amerikada benzeri olan şirketler milyar dolarlık değerlemeler görüyorlar diye....atatp green x ile fiyuu +tıkla gelsin +tgcard ve trade soft gibi çok kaliteli yazılımları olan ve yurtdışına da açılmayı amaçlayan bir şirkettir diyorduk..amerikada bir endekse girmesi ile bence artık global anlamda vitrine çıkmaya başlamıştır...yabancıların bu hisseyi talep etmelerine şaşırmamalı...eğer bu güçlü manada gerçekleşir ise ?? (ki konjöktür bundan yana ) o vakit atatp yi de bir kaç milyar dolar değerlerinde görebiliriz...evet bu ihtimal görünmeye başladı...son bir kaç günlük bankof alımları kalıcı olarak citi nin takasına giderse ?? bu yolda çok güzel bir işaret olacaktır...kişisel görüşüm bu ihtimal kuvvetleniyor...
bu ihtimal gerçekleşirse ?? miatk benzeri bir çıkış söz konusu olur...belki de fiyat olarak ta 1000 tl lere gidebilir...bu ihtimali çok sevdim arkadaşlar..bekleyip görmek lazım...
artık herşeyimiz yazılım ve teknolojiye dayanacak...bu çağa bence teknoloji çağı demek lazım..sonrasında robotik çağı başlar....insanlar tamamen yan gelip yatarken tüm işleri robotlara yaptıracaklar...robot çağından sonra ise bence insanları seçecekler ..kaliteli genlere sahip olan insan ırklarına yaşama şansı verecekler...olmayanları azaltacaklar..her ülke istediği şekilde nüfüsünü artıramayacak...insan nüfüsü kontrol altına girecek...
temelci huyumuz yine çalıştı ama bu sefer gidip de 50 yıllık ,100 yıllık süreçleri tahmin etmeye çalıştık...:kahkah: ama süreç gerçekten de oraya doğru gidiyor...teknoloji insan oğlunun en önemli dayanağı olmaya başlayacak...teknoloji şirketlerini klasik temel rasyolara hapsetmek çok zor...çünkü ürettikleri yazılımların maliyetleri çok düşüktür buna karşılık gördükleri işler büyüktür...twiteerda dolaşan bir videoya rastladım...adamın biri ıpone 14 telefonlarının maliyetinin sadece 10 dolar olduğunu ama satılırken 1000 dolara satıldığını söylüyordu...maliyetinin tam 100 katı kadar kar getirebiliyor bir teknoloji..
işte bu yüzden de teknoloji şirketleri çok değerli...hiç olmayan bir yazılım yaptığınızda , o yazılımdan çok kısa sürede milyar dolarlar kazanma imkanınız olabiliyor...
Ekim ayından Kasıma kadar ara ara YKB nin topladığı 1.000.000 lotu hatırlattı bana 80 tl den başladı 90 tl ye kadar
oradan da 140 kadar ivmelendi.Bofanın bu hareketine çok alışık değiliz.Dün alınanlar yanlış görmüyorsam city ye gitmiş şubat başından beri yatırım fonları 1.026 k city 412 k emeklilik 114 k mal virmanlanmış son 3 günde alınanlar city gitmiş dediğim gibi hatada olabilir fakat gördüğüm bu
microo cap endeksine adra gyo,atp yazılım,ayen enerji,bülbüloğlu vinç,çimbeton,consus enerji, derlüks,dmr unlu,elite natural ,emek elektrik,federal mogul izmit piston,gıpta ofis,gürsel turizm,ihlas yayın holding,kafein yazılım,koza polyester,kuzu grup,lider faktöring ,link bilgisayar,milpa,papilon, pasifik eurasia,rainbow, saray matbacılık,şeker gyo,smartiks,tatlıpınar,temapol,tetamat,tuğçelik ve türker poreje gayrimenkul eklenmiş arkadaşlar...
atatp nin bir endekse girdiğini hatırlıyordum ama hangisi olduğunu bilmiyordum..şimdilik telegramda karşılaştım..
inşallah,lotlar kalıcı olursa dediğin gibi dostum çok güzel yerlere gelecek şuan bofa 529 k olmuş maşallah
açıp kapıyorlar toplamak için mi acaba :)
en iyi alıcı bofa 588 k en iyi satıcı paçal kısmı yani bizdeki tabir ky 383 k satışların %43 diğer
kusmaz dostum...biliyorsunuz ki atatp microo cap endeksine girdi...bu endekse giren hisseleri yabancıların alması zorunlu...kocaerde bu gün kapanış seansında karanlık odada yabancılar 1,250 milyon hisse alacak..bizde de büyük bir ihtimalle aynı şekilde alacaklar....son günlerde bankofun aldığı lotlar büyük bir ihtimalle bu gün karanlık odada yabancı fonlara sunulacak...yani bir çeşit kalıcı olarak onların takasına girecek...
tedavülden yüzbinlerce atatp hissesi çekilecek..böylece hissemizin önü daha da açılacak...gesanda iken yanlış hatırlamıyorsam fiyat 90-100 civarı iken öyle bir endekse girmişti...girdikten sonra da gesan ta 320 lere kadar hatta bir ara bölündükten sonra ise 440 lara denk gelecek kadar çıkmış idi..
benzer bir durum burada da olabilir dostlar...atatp globalleşiyor...değeri artıyor...eğer beklediğimiz gibi son toplanan malların hepsi yabancıya kalıcı olarak giderse atatp level atlar...borsa fiyatı ivmelenebilir...bekleyip görelim bakalım..
bofanın aldıgı lotlar hep korkutuyor gun ıcınde umarım vırmanlar yoksa kafaya vurmak için bekleriz
birde boşluk bırakmayı sevmıyor atatp sankı yıne boşluk kaldı altta
sakin olmak lazım dere geçerken at degiştirilmez
uluslararası endekse girdi bofa yabancı fonlara gönderir malları ytd..
umudumuz ve temennimiz o yönde....eğer bu gerçekleşir ise ?? atatp yepyeni bir yola girmiş olur...bu yol uluslararası akranlarına değer olarak yaklaşması demek...onun da anlamı milyar dolarlık değerlere zamanla ve kademeli olarak çıkması demek....bu ihtimali seviyorum...güzel hayaller kurduruyor bana..yine de siz bana bakmayın dostlar..ben biraz aşık oldum da....:kahkah:
Keko abim, bişey soracağım sana bofa senmsin? 😂