15 dakikada 15 puan tertemiz bastı.
Printable View
15 dakikada 15 puan tertemiz bastı.
laannn bıraakkk eehhheeeee heeyyyy biri kesin bişey dedi :halay::oleyo::drunk:
bu saatlerde desteklere yaklaşırken böyle hareketler olmazdı normalde.
yoksa 1465'i kırmaya mı niyetlendiler? hacim oluşsa kesin kırar derdim.
135x ler tutacak mı bakalım?
Borsa robotlar kafayı yemiş kağıtlar 126 bin dibinin altında şaka gibi
tcell de bi haltlar var....
şu varlık fonunun elindeki mal ne oldu acaba? :he:
Bayrama nakit ile girmek isteyenlerden faizi peşin tahsil mi ediyor yoksa :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden satıyor ki enayi?
bugün yarın satıp çarşamba alacaklar..arada repo geliride indiragandi....bşişey olmaz sattıkları gibi alırlar...engeç bayramsonu rallli..
136 500 ustu kapamazda yarında ustune atamazsa daha kurtarmaz....136 500 suan onem kazandı
arkası bayram olduğu için bir fazi indirimi mi geliyor acaba!..
Hala sağlam duruyor aynı oranda düşmedi ama beklediğim satış geldi diyebilirim poz değişimi/ konsolidasyon bölgesindeyiz aşağı baya marj var sanki bakalım alacak mıyız points leriSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
850 long attık bakaılım
Elinkini galduriyler...
Elinki dümdük...
Bizimki niye kifayetsiz...
DXY Yeşil...
Benco niye iktidarsız...
Neler oluyy üvvv üvvv...
15 Temmuz ve akabinde gelen kurban bayramı sebebiyle ,
15 Temmuz , 19 Temmuz (yarım gün ) , 20-21-22-23 Temmuz tarihlerinde borsada işlem yapılmayacaktır .
13 Temmuz Salı günü yapılacak işlemlerin takası 16 Temmuz Cuma , 14 Temmuz Carsamba günü yapılacak işlemlerin takası 26 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecektir
tüm dünya yemyeşil bizim leş borsa yine eksilerde...
vicente vardı leş100 endeksi derdi o aklıma geldi... :)
oh miss vurun ayıcıklarım satın gitsin fırsat bu fırsat ehheeeee heeyyyyy
paladan haftalık harçlığımı aldım..diğer günler onun olsun...yüksek kontratla momentuma dahil olunca..olan oluyor..neredeyse o momentumla (1371 kırılınca) 20 puan verdi..(isteyene ekstre var,sallamıyorum yani..)
sabah 2 li dip olur kanaatindeydim..eğer tepeyi geçseydi longlardım...ama takas avantajını da düşününce short daha huzurlu geldi..
https://i.hizliresim.com/qx4lc3m.PNG
Ben olsam derdim ki,
Burayı sevmedim ben...
Herkes bana sallıyo...
Ben köşeme gidip herkese sallamak istiyorum...:kahkah::kahkah::kahkah:
525 flat ...bugunluk yeter
MSCI Tüm Ülkeler Endeksi rekor gün içi yüksek seviyeyi gördü
biz akşama ne duyacağız acaba. bu satışın bir sebebi muhakkak var. işin başındakiler sattığına göre .
msci dünya endeksi rekor tazeliyor...
bizim leş dip tazeliyor...
2021 başına göre ortalama %20 gitmiş...
bizimkide ortalama %20 düşmüş...
https://i.hizliresim.com/5ript4d.jpg
sebep yok yukaru goturen kımse olmayınca asagı basıp....marj yaratıo......136 500............137 200.... ıkı onemlı rakam buraları gecmeden longorler uzuulur
gubrfab,sasa vs..hepsi çaktırmadan süzülüyor...
daha doğrusu banka dışında hepsi düşüyor..
Bist öncü borsa, dünyadaki çöküşü başlattık muhtemelen.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normalde yeni gelen ve ittiham eden arkadaşlara cevap vermem.
ilk başta 2 li DİP olma olasılığı oldu..o zaman long bile yaptım...ama dönünce epey zararla kapatıp ters çanak-kulpa oynadım.ve shorta geçtim...
vob ile işimi haftanın ilk günü bitirmek istiyorum...haftanın kalanında mola,hayatı yaşama..
asıl zenginlik zamanı gelince hissede..
birazdan silerim..
sildim.
garan güne iyi başlamıştı ama 8,60 altı kapatırsa endeksi komple gömerler.
1352 ye dikkat etmek lazım...hani olur da GLOBAL de olumsuzlaşırsa ; PİSTON AŞAĞI FORMASYONU oluşur.