3,9-4,5 arası enflasyon beklıom...
Printable View
3,9-4,5 arası enflasyon beklıom...
Sn Jas sizlere değer veriyoruz.
Yazıp yazmama tabii sizin bileceğiniz bir şey.
Kendi adıma devam etmenizi arzu ederiz.
Paylaşımlar içinde teşekkür ederim.SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Negatif haberler etki edecekmi soru işareti var kafada
hem AB nin kararı
Hem derecelendirme kuruluşlarının ıkazları
bu akşam da moodys var
yukarı güvenmekte insan zorlanıyor
Dolar bazlı ucuzluk olayı sadece pozitif etki ediyor
ENAGrup Consumer Price Index increased by %9.91 in November.
The last 12 months increase in ENAGrup Consumer Price Index (E-CPI) is %58.65.
palayı enflasyon veriside bozamaz onun makyajıda ayarlanmıştır...
Şahan Gökbakar
@sgokbakar
Arkadaslar, bir yakınımızın basur şikayeti var. Tanıdığınız iyi bir kulak burun bogaz doktoru varsa, bir baktırmak istiyoruz...
Not: bu bir tavsiye degildir...
ÖS 1:46 · 2 Ara 2021·Twitter for Android
güne böyle başlayalım:)
Tv de millet tartışıyor dün akşam neymiş yeni maliye bakanının ekonomi eğitimi yokmuş:)
Sağlık bakanının varda ne oluyor , akşam gördük basına 2 demeç veriyordu yakalandı ne hallere düştü izleyin.
İş zıvanadan çıktı bir yerde patlayacak ama nerde ,
CDS uçmuş,
Dolar uçmuş,
faiz uçmuş,
zamlar yağıyor ,
AB de diyorki Kavala kavala ,
not düşüyor ipleyen yok,
gri listeye girdik ipleyen yok ,
Borsa gidiyor bu saydıklarımı fiyatlayan yok :)
Fiyatlama başladığında bu çıkışın aynısını düşüştede yaşıyacaz , ha bu paraşütle iner gibi mi olur , yukardan düşen bıçak mı olur , dağıtılan mala bağlı benim gördüğüm.
EKONOMİ
Lehman Brothers korkusu: TL Avrupa'yı da vurur mu?
TL'deki rekor değer kaybı Avrupa'yı da endişelendiriyor. Alman uzman Christian Kreiß, Türkiye'nın dış borçlarını ödeyememesinin Avrupa piyasalarını da olumsuz etkileyebileceği tahmininde bulunuyor.
sabah dış ve iç basına göz gezdirmeyi severim kahvaltıda böyle bir haber okudum.
%20.5 i geçmez korkmayın...
ne dedi göreceksiniz düşecek...
DOW ne olursa olsun sabah vob her zaman ve daima artı gap...
Moda bu.:)
enflasyon düşürüleceeek düşüür
uygun adım marş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
3,5 attı pardon geldi 21,31 :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
3,5 geldi inanılmaz.....şaşkınlık içindeyım normalde 5 üstü gelmesi lazım enaz...bukadar yalan olmaz....
tüik web sayfası çöktü.
şimdi düzeldi.
tüfe 3,51, üfe 9,99 aylıkta.
Geçen ay fiyata dahil olan otomobil satışı olmadığı için fiyatlar toplanamadı denmişti, bakalım bu ay ne açıklama olacak.
düşük açıklamayacaklarını yazmıştım dün... aralığı daha da yuksek açıklayacaklar...
ha, gerçek rakam elbette çok ucuk orası ayrı...
Geçen ay fiyata dahil olan otomobil satışı olmadığı için fiyatlar toplanamadı denmişti, bakalım bu ay ne açıklama olacak.
Fiyatlar ay ortası olduğu için momentum Aralık ayına da kaymış olabilir. Aralık en az %5 açıklarlar her şey sabit gitse bile.
Geçen aylarda bilgi amaçlı aysonundan ay sonuna enflasyon diye bir şey açıklanmıştı. Nerede ise %35 e yakın kur artışı var. Depodaki malı satınca yeni fiyatlar geçerli oluyor.
kılıçdaroğlu tuike baskına gidiyormuş...
randevu istemiş hadi başka kapıya demişler..
enflasyon %3,5 mu artmış? hangi ülkede olmuş bu olay? :he:
Enfasyon yukarı
Borsa yukarı
Yeni trend
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SON DAKİKA
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu saat 11.00'de randevusuz olarak TÜİK'e gidecek.
Bir veriye baktım sadece
Otomobil benzinli
Eylül 295k
Ekim 296k
Kasım 314k
Tüketici fiyatlarına esas modeller ve ağırlıklarını bilmek lazım. Leasing şirketleri ve firmaların makam araçları vs için aldıklarını değil de sade vatandaşın kendi adına aldığı modellerin ağırlıkları kullanılıyor olabilir. Doblo vs'de ticari olduğundan TÜFE yerine ÜFE'ye giriyordur.
Tabi o kadar detaylı düşünen var mı bilinmez.
Ah bademspor ah , bizi dünyanın uzak ara en güçlü borsası yaptın ama kendin çalıp kendin oynuyorsun...
Msci payımız 0.25 lere düşmüş , hisselerin defter değeri uçmuş , bu balon borsaya kimse gelmez bademspor boşuna müşteri bekliyorsun....
Yeni Şafak: Bankalar ve TÜSİAD kurla oynuyor, döviz stoklamak önlenebilir
https://tr.sputniknews.com/20211203/...051403300.html
kurcalayın kurcalayın; bankaların aktif dağılımını da kurcalayın... bak bakalım ne olacak sonra...
Hani faiz sebep enflasyon sonuçtu...
Faiz anyaya enflasyon konyaya gidiyor...
Reisin üniversite yıllarında okuduğu ekonomi kitaplarını bir incelemek gerekir... :)
Bank of a ne oldu fişini mi çektiler
tüyler diken diken...neredesin paragöz.