Maliyeti yüksek ama karlılığı az işler, Nokia ile işe girerse dediğiniz gibi olabilir, yabancı kar yoksa iş yapmaz.
Printable View
Kurumsal projeler maliyet+kar olarak mı ödeniyor
Özellikle baz istasyonu kurulumu, bakım ve onarımı için ekipler olması gerekiyor, iş olsa da iş olmasa da maliyetler oluyor, epey maliyetli bir iş yani, aldığı işler kurtarmıyor olabilir, benim tahminim bu, başka ne olabilir.
ikinci çeyreğin bitmesine 10 işlem günü kaldı. Dolar kuru 3 aydır aynı yerde. Bu seviyelerden kapatırsa 2. çeyrek bilançoda kur farkı gideri olmaz. Yetkilileri 2. ve 3. çeyrek bilanço beklentilerimiz büyük demişlerdi.
Fakat milyar lira hasılat yapılan işlerde neden zarar var anlamak güç.
Piyasanın istediği bilanço ise zaten bugün kendini belli eder.
Saat 8 de 15.30 dan 4 milyon 57 bin lotu kim sattı kim aldı bu ********ler bir şeyler çeviriyorlar
Şimdi gördüm hacim kısmında. Qnbden qnbye gitmiş
Evet, olması gereken bu ama bildiğim kadarıyla Karel kendi kadrosuyla hizmet veriyor. Aslında çok önemli bir iş ama karşılığını tam alamıyor.
Telekom projeleri için öyle bir ibare var, belki fikir verir.
73 ilde yer alan binlerce uzman personel ile Türkiye’nin en büyük bölge çözüm ortaklığı
telekom işlerinin maliyeti döviz. mesela telekom şirketleri de mevcut dolartl konjöktüründen olumlu etkileniyor. O tarafta 2. çeyrek olumlu olunabilir belki. Genel kurula giden var mı?
Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin Ankara, Kayseri, Samsun, Adana, Diyarbakır ve Erzurum Bölgelerinde yer alan 51 ildeki baz istasyonlarının her türlü bakım, onarım ve kurulum hizmetleri ile fiber optik hatlarının her türlü bakım ve onarım hizmetleri işi ihalesini kazandığımız Vodafone tarafından resmi olarak bildirilmiştir.
Bu bildirim ile sözleşme sürecine başlanacak olup, söz konusu ihale için imzalanacak sözleşme, 01.07.2024 tarihinden itibaren 3 yıl boyunca geçerli olacaktır. İmzalanacak sözleşme birim fiyat sözleşmesi olup herhangi bir taahhüt içermemekle birlikte, iş toplamının eskalasyon verilerine de bağlı olarak yaklaşık 5 Milyar TL civarında olacağı tarafımızca tahmin edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Hayırlı olsun ama birileri bugün bu haberi önceden duymuş gibi hisse yarın ne olur bilemem..
piyasa değerinin neredeyse yarısı kadar tek kalem iş anlaşması yaptı ama yarın net tavan yapar diyemiyorum o kadar tahmin edilemez oldu hisse...
hasan bey bilançoyu ve iş anlaşmasını yorumlar mısınız...
Bu hissede beni heyecanlandıran 5g ile ilgili gelecek iş anlaşmaları vs...Nokia işbirliği ayrı bir hava katacaktır hisseye....Dünya pazarına açılabilecek..
Bayram öncesi gemiyi terk etmedik karşılığında iki güne iki tavan yakışır....
Tavan bekleyenlerin kafasına tavayla vurdular, 5 milyarlık yeni iş haberini de harcadılar, 17 bile olamadı, pek nasıl ve neyle gider bu hisse.
doğanın yatırımcısını nasıl çarptığını uygulamalı olarak öğretiyor bize şeref yoksunları
Hakim grup, kendi planına göre hisse fiyatlarını dizayn ediyor.
Habere rağmen endeks kadar bile prim yapmıyor, bir gün fiyatlayacak bunu ama yeni giren taze kanları içtikten sonra, kısacıları pek sevmez tahtacı, umarım fazla salmadan yapar bunu yoksa daha çok binen olur.
emmi istedği zaman gider ama çok süründürür kan emici güzel haberlere rağmen hala yerinde sayması hoş değil yeniden 17 hareketi yapacak gibi duruyor izleyip göreceğiz al sat değildir
2020 yılında yine Vodafone'dan aynı bölge ve özellikte iş almıştı 450 milyon lira bedel ve 3.5 seneydi, o zamanlar Tcell ile de 500 milyonluk anlaşma vardı sanırım, TT var sırada, şu Nokia ile de belirgin işlere imza atsa tam olacak, şu kurumsal taraftan artık karlar gelmeli, dünya kadar istihdam var, çok ağır yük.
endeks kadar bile yükselemedi
Eksi kapatmak için çok çabalıyor, ne hallere düşürdüler seni karolin, tavan olmasa bile en kötü %5 bir ivmelenme beklerdim bugün için, kapanışa kadar belki olur.
Şereffizlikte zirve yaptı *** kuruları