Kaplar işe yaramiyor... Düşenin dostu dedik düşen de yok. Cuma hepsi tavandi. Hadi ya cidden baydın. Kapanış tavan olsun
Printable View
Kaplar işe yaramiyor... Düşenin dostu dedik düşen de yok. Cuma hepsi tavandi. Hadi ya cidden baydın. Kapanış tavan olsun
Hktm yeo smrtg cuma uçtular şimdi de uçuyorlar. Hadi ya tavan olak
Düşerken en öndeyiz... :) Elimde olmasa bu saçmalık eğlenceli aslında
yatırım fınans dıpten aldığı malı bugun pıyasaya vermeye çalışıyor goruntusu var..endekste 5300 ustunde dıkış tutturamazsa dansa devam.!!!
haklısın,,malesef gesanı yukarıdan alanlar için kotu bir donem..orta vadede en çok kazandıracak senetlerin başında yıne gesan gelecektır; ama sabır ıstıyor bıraz görünen o..astorun arzının da pıyasyı olumsuz etkıleyecegınden bahsedılıyor..sadece nakıt kabul edılıyormuş arzda..
dostum sokeye gelen talebı gorunce ben herşeyın mumkun oldugunu duşunuyorum..endekstekı düşüşle beraber bırçok hıssede gecen hafta fırsat alımları oluştu ;ama malesef yatırımcı buna rağmen soke arzına fazlasıyla ılgı gosterdı..ınşallah olumsuz etkılemez dıyelım..zıra arz çok buyuk..
Söke'de teminat gösterilebiliyorladdi BIST 30 onun etkisi vardı bence. Yani sokeye nakitle giren yine girer sokeden gelenle esktra satmaz bence. Gesan cuma endeks showuna tenezzül etmeyip, üzerine kap gönderip neden bu kadar seri düşüyor. Anlayabilen var mı ? Bence kimse bu kadarını beklemiyordu. Forumdaki herkesin hisse dönüşü ile gelmesini bekliyordum ama ...:(
Astor etkisi çarşamba akşama kadar sürer. O gun satan cuma başvuru yapar. O aksama kadar milletin malını pul edip bedavadan sattirmaya çalışacaklar
Yapı Kredi robotlarina kaptirdilar tahtayı sonuç bu. Kap haberleri ile ele vermexe
eupwr halka arz ret falan mi olcak
Eurpwr için çıkmadı ki hisse. Bu kaplar boşa mı yani
Gün sonu tavan olabiriz ytd
https://imgyukle.com/f/2023/01/09/J3jaGq.jpeg
ortak firmalar komşu komşunun külüne muhtaç :))
piyasada genelde para çıkışı var yatırım finans aldığı 3.5milyarlık malın 1.5milyarını satmış bugün akşama kadar bakalım ne olacak.
garanti karşılıyor.. piyasayı iyi yönlendiriyorlar.
2 li tepeyi çalıştırdınız ikili dipi de çalıştırın da artık şu kara bulutlar dagılsın bugünün hakkı yeşil kapatması
Halka açıklığı yüzde 25. Patron yüzde 75e sahipse hissenin düşmesi ona da yaramaz. Ona rağmen nasıl düşürdüler anlamadim ama yeter. Söz milletin ;)
Miatk kurumsala satış oldu. Ama satış fiyatinin altında 2 gün anca kaldı bugün tavan. Bizdeki sıkıntı nedir anlayamiyor
Tahminim çok fazla ky var hissede.
alan satan yok tamamen robotların oyuncağı olmuş durumda. bofa, yapı kredi ve yfas üçlüsünün robotları aralarında döndürüp duruyorlar.
Gesan stirps hodie ad lacunar erit. Deo volente..
bir türlü arz haberleri ve bedelsiz haberi gelmedi..yatırımcılar çok sıkıldı...
9 twitlik yatırımcı görüşmesi yapan bir kişinin paylasimi
https://twitter.com/_ServeraN/status...MRWvpgIpA&s=19
ikili dibi gördü cuma günü yönü yukarı bence
kolay degil 2022 nin en fazla kazandıranı
resmen tutturanı ihya etti ytd.
Dori me
Interimo, adapare
Dori me
Ameno, Ameno
Latire
Latiremo
Dori me
Ameno
Omenare imperavi ameno
Dimere, dimere matiro
Matiremo
Ameno
Omenare imperavi emulari, ameno
Omenare imperavi emulari, ameno
Ameno dore
Ameno dori me
Ameno dori me
Ameno dom
Dori me reo
Ameno dori me
Ameno dori me
Dori me am
Gesan iyi olacak ama toplamak istiyorlar.
Maliyetleri çok düşük olduğu için sorun olmuyor onlara ama daha fazla dusururlerse bu sefer ellerindekilwri kaybedebilirlwr çünkü şirket çok hızlı büyüyor.
2023 için gesan gibi dikkat çeken yıldız hisse var mı?
Kağıdı maymuna döndürdüler. İnşallah yakında tosbağ olduğu günlere dönecek...
keko hocam uzun süredir vbytz takibimdeydi incelemiştim hoşuma giden bir hisse bu düşüşte başka hissede terste kaldığım için alamadım kısa süre sonra ordada ortak olma ümidiyle...
Bugün olacak artık olmalı. Spege de gözdağı verelim düşerse aliriz ha tarzı ;)) şaka bir yana az az yemliyorum. Düşerse de alıyorum maliyet düşürme adına. Ama bugün güzel olsun