Sirada asgari ucret zammi var. Arada da muhtemelen memura 3 kurus atarlar. Muhtemelen Temmuz zammini one cekip ustune 4 puan ekleyip 10 yapip verirler memura. Zaten memuru hic sevmediler uvey evlat gibin yasiyoruz.
Printable View
Sirada asgari ucret zammi var. Arada da muhtemelen memura 3 kurus atarlar. Muhtemelen Temmuz zammini one cekip ustune 4 puan ekleyip 10 yapip verirler memura. Zaten memuru hic sevmediler uvey evlat gibin yasiyoruz.
RTE nin planı Muharrem İnce. Muhtemelen AKP'li troller ilk turda Muharrem İnceye verecek. Muharrem İnceyi RTE nin karşısına çıkarmak ve ikinci tura kalmasını istiyor RTE nin tek planı bu. Olur da kaza sonucu ince ve Kılıçtaroğlu ikinci tura kalırsa çok gülerim fatih Altaylı gibi.
Dünyada 18 zengin ülkede Maraş depreminin digital reklamı ile yardım dileniyoruz. İtibardan tasarruf etmeyen devleti âlimiz kahvaltılık dileniyor.
Bu endüşük emekli maaşı uygulaması yüksek prim ödeyen emekliye haksızlıktır. Neredeyse herkese en düşük emekli aylığından maaş bağlayacaklar.
3.600 gün ve endüşükten prim kesilenle 10.000 gün ve en düşük primin 2 katını ödeyen arasındaki maaş farkı sadece 2 kat olacak . Bazı meslekler 2 kat bile olmuyor. %50 civarı oluyor. 4 katı prim ödeyen ve ömür boyu çalışan ile45 yaşında emekli olan arasında müthiş haksız bir uygulama
Bu mahkemeye taşınmalı özel düzenleme anayasaya aykırı anayasa mahkemesine dava açılmalı aynı orandan artış sağlanmalı iyice alıştılar, muhalefet de zenginlerin sözcüsü gibi görünmemek için ses çıkarmaz böyle gider bu saçmalık. Bir avukata dava dilekçesi yazdirilacak hepsi bu .
Burada aramızda bir avukat varsa masraflara ortak olurum .
sayın Ayasofya emekli memur babasının durumunu özetlemiş bende burada defalarca gündeme getirdim memur emeklisinin durumunu emekli olduğumda 1.4 asgari ücret maaş alıyorken şindi 1 asgari ücretin altına düştüm , 1 emekli memurun bile bunlsra oy vermemesi gerekiyor çünkü en çok bizi öptüler versin kardeşim bunlara herkez oy versin hatta ikişer oy versin ama memur emeklisinin vermemesi gerekir insan sxxxxği yere gidermi zoruma gidiyor vallahi
birde süt hesabım var emekli olduğuma bimde filan en ucuz süt 85 kuruş filandı şimdi 17.5 lira maaşımızda ozaman 875 liraydı şimdi ise 8 000 lira yani süt maaş hesabını güncellersek maaşın 18.000 olması gerekir verin kardeşim öpüldüğünüz yere oylarınızı verin, bunun bile hesabını yapamıyorsanız daha çok öperler çokkk
Buradan tekrarlıyorum , herkes elini taşın altına koymalı bir zam olacaksa herkese aynı oranda olmalı , para ise para vermeliyiz gösteri ise ben demokrasi içinde izinli gösteri hakkı kullanılmalı bu keyfilige dur denmezse çalışmadan yaşayabilen emekli bırakmazlar .
Hak asla verilmez , hep alınır . Hakkımı helal etmiyorum falan laflarına bu adamlar sadece güler. Yüzde 25 verdim aaa bak olmadı yarın yüzde 5 daha vereyim falan bu döngü bizi bir yere götürmez.Veya nereye götürür iyi bilirsiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen toplantıda Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un imzasını beğenmedi. Erdoğan'ın, "O ne biçim imza ya. İmzayı değiştir" dediği duyuldu.
https://youtu.be/U2zrXhlmA6k
Benim düşüncelerimi ifade etmiş
https://www.instagram.com/reel/CpVIr...d=YmMyMTA2M2Y=
Her imza guzel olacak yada estetik olacak diye bir kural yok.
Kisi kendini estetik olmayan bir imza ilede ifade edebilir.
Herkesin bir ozgurluk alani var diyecegiz de iste problemin kendisi bu.Imzana bile karisiyorlar.
Cirkin gorunen bir imza bile bir kaosu temsil ediyordur Kim bilir.
Japon Yeni - JPY
AL0.14755 TL
SAT0.14514 TL
1 günde 25 puan artmış:plc:
Ooo ne çok emekli varmış Reis bam teline dokunmuş. EYT sonrası bunlar iyi günler o maaşlar gitgide eriyecek.
Mesela EYT ile sonrası arasında 20 yıl emeklilik yaş farkı oldu hiç sesi çıkmadı kimsenin bu adalet miydi? Şimdi benim prim günüm dolsun asla kayıtlı çalışmayı düşünmüyorum benim primlerim ile maaş ödemesin bassın para ödesin. Böyle herkes kendine dokunan adaletsizliğin takipçisi olursa bir yere varılmaz. Bana yarayan adil olmasa da olur ama bana yaramıyorsa yandım anam demeyiniz. Bir yerde bir adaletsizlik varsa herkes ses çıkarırsa hiç bir alanda adaletsizliğe cesaret edemezler. Bizim millet rabbena hep bana dedikçe oyna devam emeklilere müjde der geçeriz bizde.
serbest piyasada yumoşu 24 kuruş
yeşil soğanı 26 kuruş yukarı alıyorlar.
bu şekilde emeklilik maaşında baz fiyatta buluşma sonrası özel sektör minimum ödeyip BES e kayabilir SGK zorlanacak gibi gelecekte.
aaaa unutmuşum kılışdar batırmamış mıydı ?:oleyo:
battı balık yan going
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lendi-42238781
bu olayları da kaçırmamak lazım hadi gene iyisiniz Istanbul emeklileri
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-k...ama-42238768/1
tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Bedava et var daha ne yapsınlar sabah peynir yeme et kavur ye o derece.
Yakında gerçek eti yasaklarlar tüm dünyada.
Mr Gates has become well-known in recent years for his controversial comments in 2021 calling for policies requiring people in rich countries to eat 100 percent synthetic beef. Many in the livestock industry at the time called out his vested interests in synthetic meat startups including Impossible Foods, Beyond Meat, Memphis Meats and Hampton Creek Foods.
........................................
Six percent of global emissions are from cows, who burp and fart methane, and we have two paths to solving that - he said.
You can either fix the cows to stop them doing that or you can make beef without the cows. Both of those will be pursued to see which one can lead to a better product in-terms of taste health and cost.
https://www.beefcentral.com/news/bil...ock-emissions/
Dün 19.23 artı vergi idi Katar bank ta
19.05 den yeşil soğan aldım.
Istanbuldaki arkadaşlar arada kaynadı emekli mujdesinde ama reis istanbulda yaşamanın bir bedeli olmalı demiş. Haritayı açıp kendiniz uygun bir yer aramaya başlayın bence.zaten yeterince zordu .daha da zor olacakmış haberiniz olsun
TCMB faizde bir değişikliğe gitmedi
Adam arabanin arkasina yazmis.
1983'ten beri isimiz bok..!
Logar Ali...:)