Hafta sonuna kadar Fed ve TCMB faizlerinin açıklanması sonrası 97 - 102 arası bir yere
gelirsek. Böylece belki Alçak sürünmeden emeklemeye geçeriz belki !..
Printable View
Hafta sonuna kadar Fed ve TCMB faizlerinin açıklanması sonrası 97 - 102 arası bir yere
gelirsek. Böylece belki Alçak sürünmeden emeklemeye geçeriz belki !..
Farkında mısınız bilmiyorum ama Kademelere 10 kat fazla alış yazılmış !..
Sanki birileri : " Alışlarımı koyar basarım " diyor !..
Gene satıcı yok, kademeler boş şirket alıma geçse her gün tavan gideriz !..
sessiz sedasız mikro granül gübre fabrikası açıldı. Kap haberi yok. acaba gübre fabrikası değeri belli oranın altında kalıyor diye mi yoksa aman kimse duymasın diye mi duyuru yapılmadı...
ALMATI OTOYOLU
.
.
https://www.linkedin.com/posts/alsim...member_desktop
.
.
ÇANKIRI MİKROGRANÜL FABRİKASI
.
https://i.hizliresim.com/hkbcyob.jpeg
.
.
Bu grafik bir şeyler anlatıyor !..
https://i.hizliresim.com/bfw5u1b.jpg
"#ALARK - Finansal Duran Varlık Edinimi
Bağlı ortaklık Alsera Jeotermal, tarım ve seracılık alanında faaliyet gösteren Camser Tarım'ın sermaye artırımına iştirak edecek. Bu kapsamda, şirketin toplam sermayesinin %51'ine tekabül edecek 3.570 adet pay, toplam 30.000.000 TL bedelle edinilecek. Camser Tarım'ın Sandıklı'da 39.854 m2 yüzölçümlü kısmında sera kurulu olan toplamda 56.708 m2 yüzölçümlü taşınmazı bulunuyor."
vakayı adiye oldu artık
Özet Bilgi
Esas Sözleşme Tadiline İlişkin Tadil Metninin Revize Edilmesi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Düzeltme Nedeni
Esas Sözleşme Tadiline İlişkin Tadil Metninin Revize Edilmesi
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
25.09.2024
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
500.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
2.000.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2028
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
"Madde 8 - Sermaye" başlıklı madde
SPK Başvuru Tarihi
25.09.2024
Ek Açıklamalar
Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından;
1. Şirketimizin Yönetim Kurulu'nun 14.03.2024 tarih ve 929 sayılı kararı uyarınca kabul edilen Esas Sözleşme tadiline ilişkin Tadil Metni'nin revize edilmesine,
2. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen kayıtlı sermaye tavanı izninin 2024 yılında 5 yıllık süreyi doldurması nedeniyle süre uzatım izni alınmasına, şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının 500.000.000,00 TL'den 2.000.000.000,00 TL'ye çıkarılmasına, bu nedenle Sermaye Piyasası Kurulu'nun II–18.1 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği" uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu'ndan yeniden izin alınmasına,
3. Sermaye Piyasası Kurulu'nun kayıtlı sermaye sistemine ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde Şirket Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesinin ekteki Tadil Metni'nde belirtildiği şekilde tadiline, Esas Sözleşme değişikliğine ilişkin gerekli onayların alınmasını müteakip kayıtlı sermaye tavanının yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmasına,
katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Şirketimiz, mevcut kayıtlı sermaye tavanının artırımı ve geçerlilik tarihinin güncellenmesi ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na 25.09.2024 tarihinde başvurmuştur.
Kamuoyuna duyurulur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Holding, Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre
kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye
Piyasası Kurulunun 6.11.1985 tarih ve 390 sayılı izni ile
bu sisteme geçmiştir.
Holding'in kayıtlı sermayesi 500.000.000.-
(Beşyüzmilyon) TL olup, herbiri 1 (Bir) Kr. nominal
değerde 50.000.000.000 (Ellimilyar) paya bölünmüştür.
Holding’in çıkarılmış sermayesi tamamı ödenmiş
435.000.000,- (Dörtyüzotuzbeşmilyon) TL olup, 1 Kr.
nominal değerli toplam 43.500.000.000
(Kırküçmilyarbeşyüzmilyon) adet hamiline yazılı paydan
oluşmaktadır.
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen kayıtlı
sermaye tavan izni, 2020 - 2024 yılları (5 yıl) için
geçerlidir. 2024 yılı sonunda izin verilen kayıtlı sermaye
tavanına ulaşılamamış olsa dahi, 2024 yılından sonra
Yönetim Kurulu’nun sermaye artırım kararı alabilmesi
için; daha önce izin verilen tavan ya da yeni bir tavan
tutarı için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan izin almak
suretiyle Genel kuruldan yeni bir süre için yetki alması
zorunludur. Söz konusu yetkinin alınmaması durumunda,
Şirket Yönetim Kurulu kararıyla sermaye artırımı
yapamaz.
Yönetim Kurulu, 2020 - 2024 yılları arasında Sermaye
Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun
olarak gerek gördüğü zamanlarda kayıtlı sermaye
tavanına kadar çıkarılmış sermayeyi artırmaya yetkilidir.
Yapılacak sermaye artırımlarında payların hamiline yazılı
olması esastır.
Ayrıca Yönetim Kurulu, nominal değerinin üzerinde pay
çıkarılması, pay sahiplerinin yeni pay almak haklarının
sınırlandırılması konularında kararlar alabilir.
Sermayeyi temsil eden paylar kaydileştirme esasları
çerçevesinde kayden izlenir.
Şirket, mülga 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu
hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş
ve Sermaye Piyasası Kurulunun 6.11.1985 tarih ve 390
sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir.
Şirket’in kayıtlı sermaye tavanı 2.000.000.000
(İkimilyar) TL olup, her biri 1 (Bir) Kr. nominal değerde
200.000.000.000 (İkiyüzmilyar) paya bölünmüştür.
Şirket’in çıkarılmış sermayesi 435.000.000,-
(Dörtyüzotuzbeşmilyon) TL olup, 1 Kr. nominal değerli
toplam 43.500.000.000 (Kırküçmilyarbeşyüzmilyon)
adet hamiline yazılı paydan oluşmaktadır. Söz konusu
çıkarılmış sermaye muvazaadan ari şekilde tamamen
ödenmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu’nca verilen kayıtlı sermaye
tavan izni, 2024 - 2028 yılları (5 yıl) için geçerlidir. 2028
yılı sonunda verilen kayıtlı sermaye tavanına
ulaşılamamış olsa dahi, daha önce izin verilen tavan ya da
yeni bir tavan tutarı için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan
izin almak suretiyle genel kuruldan 5 yılı geçmemek
üzere yeni bir süre için yetki alması zorunludur. Söz
konusu yetkinin alınmaması durumunda, Yönetim Kurulu
kararıyla sermaye artırımı yapılamaz.
Yönetim Kurulu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili
mevzuat hükümlerine uygun olarak gerek gördüğü
zamanlarda kayıtlı sermaye tavanına kadar yeni pay
ihraç ederek çıkarılmış sermayeyi artırmaya, imtiyazlı
pay sahiplerinin haklarının kısıtlanması ve pay
sahiplerinin yeni pay alma hakkının sınırlandırılması
ile primli veya nominal değerinin altında pay ihracı
konularında karar almaya yetkilidir. Yeni pay alma
haklarını kısıtlama yetkisi pay sahipleri arasında
eşitsizliğe yol açacak şekilde kullanılamaz.
Yapılacak sermaye artırımlarında payların hamiline yazılı
olması esastır.
Şirket sermayesi gerektiğinde Türk Ticaret Kanunu
ve Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri
çerçevesinde artırılabilir veya azaltılabilir.
Sermayeyi temsil eden paylar kaydileştirme esasları
çerçevesinde kayden
artık yavaş yavaş cephelenmek lazım mı dersiniz... gerçi bu şartlarda sermaye artırımı pek güzel olacak demek mümkün değil. zaten 2 milyar sermaye de pek yeterli olmayacaktır. elimizdeki mal 4 misline çıkacak ve daha bir zengin mi olacağız. bakarsınız piyasa bu defa satın alır/yer...
2025 içinde sermaye artırılacak, belki de bu dönemde ufak da olsa bir temettü ödemesi gerçekleşecek mi acaba?
son günlerde artan yabancı takası ne ola ki :)
YTD
Yabancı alımı gerçekten çok fazla , 3 Hazirandan bu güne kadar kimler Almış ?
https://i.hizliresim.com/fdoikt5.jpg
Med-cezir olur ya denizlerde
Cezir bitti de medde mi sıra geldi acaba? :yahoo:
Bilanço öncesi yemleme operasyonu. Afiyet olsun.
alil BUHUR
@Halil_BUHUR
#ALARK Yönetim Kurulu bilir bedelsiz kararını zamanını, bugünkü kayıtlı sermaye tavanı artış KAP başvurusu #bedelsiz sermaye artırımı durumunda şirketin yasal sürecini düzenlemek amaçlı.
435 mn sermaye şimdi, sermaye tavanı 500 mn, kayıtlı sermaye tavanını 2028 sonuna geçerli olmak üzere 2 milyara çıkarma başvurusu yapılmış.
#Alarko bedelsiz potansiyeli resmi hesaba göre %10.506
Benim gayriresmi hesabıma göre de %9.340
Tabii şirket yönetimi bedelsiz sermaye artırımı kararı almadıkça bu potansiyelin çok bir etkisi olmaz.
Son teknik ve takas analizi çalışmamız:
https://halilbuhur.com/alark-teknik-analizi-9.html
yani sn buhurun da söylediği gibi bu potansiyel % 10 000 yani 100 bedelsiz potansiyeli. çıkarılan sermaye tavanı 4,5 misli gerisi size kalmış""
Acaba global aldığı zaman hem de iyi bir miktar bu hisse neden düşüyor. ya da düştüğü günler mi global alıyor. nasıl beceriyorlar bu kadar mal alıp eksi çok kapattırmayı :) :) :)
"Alarko Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu tarafından,
Şirketimizin Esas Sözleşmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 sayılı Kâr Payı Tebliği'nin ilgili hükümleri uyarınca, Şirketimizin 27.05.2024 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında gündemin 13. maddesi ile kâr payı avansı dağıtılabilmesi için Yönetim Kuruluna verilen yetki kapsamında; 01.01.2024 – 30.06.2024 hesap dönemi bakımından kâr payı avansı dağıtılmamasına,
karar verilmiştir."
yıktın perdeyi eyledin viran
Alıntı:
Net Dönem Karı veya Zararı ............. -1.181.477.732
Bilançoyu beğendim......
Alarko açısından en kötü geride kaldı diye değerlendiriyorum.
Net Parasal Pozisyon Kazançları (Kayıpları)
-957.861.484 1/1- 30/6 2024
-1.054.976.533 1/1- 30/6 2023
-318.824.069 1/4 - 30/6 2024
-469.594.812 1/4 -30/6 2023
gene de ortaya çıkan 300 milyonluk bir zarar var... tabii ki bilançolar derinliğine incelenmedi
"𝐑𝐨𝐛𝐨𝐭 𝐀𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳:
Şirket, 6 aylık dönemde 1.18 milyar TL net zarar açıkladı. Mali tablolarında enflasyon düzeltmesi uygulayan şirket, geçen sene 6 aylıkta 4.92 milyar TL olarak açıkladığı net karını, geriye dönük, 3.72 milyar TL olarak düzeltmiştir.
Şirket, 6 aylıkta 357.1 milyon TL net esas faaliyet zararı yazmıştır. "
ilk 3 ay 1274 zarar açıklamıştı..
şimdi 6 ay için 1181 zarar açıklamışş...
93 milyon kâr var ikinci çeyrekte.....
eğer yanlış görmüyorsam...:party:
"PathFinder
@StockTraderTR
#ALARK 24/6 bilanço
-satışlar ilk çeyreğin üzerinde olsa da geçen senenin gerisinde
-fakat bu çeyrek brüt kar marjı tarafında inanılmaz bir sıçrama var
-2. çeyrek favök üretimi ve favök marjı da başarılı fakat ilk çeyreğin negatif etkisi ilk yarıyı geçen senenin altında kapatmasına sebep
-fakat esas faaliyet karında 2. çeyrek ilk çeyreğinde altında
-hal böyle olunca efk %89 luk düşüş göstermiş
-net kar tarafında 2. çeyrekte 200m net kar ilk çeyreğin zararını toparlamaya yetmemiş
-ufak umut vaadetse de hala zayıf bilanço
-teknik olarak
-düşen trend devam ediyor
-84.95 önemli destek bölgesi
-98.40 üzeri kapanışlar düşen trendi bitirir"
sn bozoklu
ben enflasyon muhasebesindeki net parasal pozisyon kayıplarını çıktıktan sonraki zarar mi,ktarını kastettim...ve derinliğine incelenmediğini yazdım.
kaldı ki ben enflasyon muhasebesi nedeniyle şirketi değerlendirme dışında bıraktığımı defalarca yazdım. hedefim hisse başı 2 dolar kar 1 dolar temettü diye defalarca yazdım...
[QUOTE=0101;6896715]ilk 3 ay 1274 zarar açıklamıştı..
şimdi 6 ay için 1181 zarar açıklamışş...
93 milyon kâr var ikinci çeyrekte.....
eğer yanlış görmüyorsam...:party
1,081 milyar 6 aylıkta zarar yaklaşık ikinci çeyrekte 200 milyon kar yuvarlak olarak.
En az yuzde 3 yükseliş bekliyorum yarina endeks bozmazsa..
Bugun en kotu geride kaldi bence..
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (10 üye ve 52 ziyaretçi)
0101, .bozoklu., Baygeorge, fenerlilker, shichinin, tovbekar, Trade34, value, Whisperer, Wuhanlı Ejder
62 kişi... bu rakama hasret kalmıştık...:halay:
bakalım düzgün çıkacak mı
"Özet Finansallar*
(TL mn) 2Ç 2024 2Ç 2023 Değişim 1YY 2024 1YY 2023 Değişim
Ciro 9.307 11.964 (22%) 17.118 24.289 (30%)
FAVÖK 2.265 4.453 (49%) 4.220 8.665 (51%)
FAVÖK Marjı 24% 37% 25% 36%
Net Kar 161 3.081 (1.221) 3.822
* Gösterilen rakamlar eliminasyon sonrası kombine tutarlar olup, Alarko Holding’in iştiraklerdeki payıyla gösterilmiştir. FAVÖK
hesaplaması şirket standardına göre yapılmıştır.
Finansal Ana Göstergeler – Kombine *
o Kombine satış geliri 2Ç 2024’de %22 azalışla 9 mlr TL seviyesinde gerçekleşmiştir
o Kombine FAVÖK, 2Ç 2024’de 2,3 mlr TL olarak gerçekleşirken, FAVÖK marjı %24’e gerilemiştir.
o Kombine net kar 2Ç 2024’de 161 milyon TL olarak gerçekleşmiştir
o Holding bazında net nakit TL 2,3 mlr olurken, kombine net borç 2Ç 2024’de TL 7,5 mlr olarak
gerçekleşmiştir
*Bu raporda kullanılan veriler eliminasyon sonrası kombine tutarlar olup, Alarko Holding’in iştiraklerdeki payıyla gösterilmiştir.
26 Eylül 2024
2024 yılının ikinci çeyreğinde, kombine gelirimiz 9.3 milyar TL'ye ulaşarak geçen yılın aynı dönemine göre %22 oranında
bir düşüş kaydetmiştir. Daha düşük gerçekleşen gelirin arkasında yatan temel nedenler, enerji segmenti ve inşaat
faaliyetlerinden elde edilen daha düşük gelirlerdir.
Enerji üretim segmentindeki gelir düşüşünün başlıca nedeni, hem termik santralimizin hem de yenilenebilir
varlıklarımızın üretimi karşılaştırılabilir döneme göre azalmış olması ve TMS-29 uygulamasıdır.
Kombine FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2.3 milyar TL olarak gerçekleşirken, FAVÖK marjı %24 seviyesine
ulaşmıştır.
2024 yılının ikinci çeyreğinde, kombine net kar 161 milyon TL olarak kaydedilirken, enflasyon muhasebesi uygulaması
neticesinde çeyrek dönemde gerçekleşen parasal zararlar ve yukarıda paylaşılan diğer nedenlerle, 2023 yılının ikinci
çeyreğinde (endekslenmiş) elde edilen 3.1 milyar TL net karın altında gerçekleşmiştir.
2024 yılının ikinci çeyreğinde toplam kombine gelirde enerjinin payı %69'a ulaşmıştır; bu oran, 2023 yılının ikinci
çeyreğinde %70 idi.
Alarko Holding’in toplam elektrik üretimi 2Ç 2024 döneminde geçen sene aynı döneme kıyasla %12 oranında azalış
yaşanmıştır.
Bu çeyrekteki düşüşün en belirgin sebebi ise Karabiga İthal Kömür santralindeki bakımdan kaynaklı üretimin azalmış
olmasıdır. Geçen yıl 1. Ünite’de büyük bakım gerçekleşirken bu yıl ise 2. Ünite üzerinde büyük bakım gerçekleşmiştir.
Bakımın gerçekleştiği periyodun 2. Çeyreğe isabet etmesi nedeniyle üretim kısıtı gerçekleşmiştir. 2024 yılının ilk
yarısında üretilen elektrik miktarı ise 2023 yılı ile aynı seviyede gerçekleşmiştir.
Türkiye’de toplam üretilen elektrik 2Ç 2024’te geçen sene aynı periyoda kıyasla %4’lık artış kaydetmiştir.
Cenal termik santralinde 2Ç 2024’te 1.450.579 MWh elektrik üretilirken, geçen yıl aynı periyoda kıyasla düşüş %12
seviyesinde gerçekleşmiştir.
Karakuz HES, 2Ç 2024’te üretim 36.999 MWh olarak gerçekleşmiştir.
Gönen HES’te elektrik üretimi 2Ç 2024 sonunda 12.362 MWh elektrik üretilmiştir.
Elektrik üretiminden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde %57 düşmüştür. 2Ç 2024’te ortalama elektrik fiyatı
megawatt başına 2.015 TL ve 62 USD olarak gerçekleşirken, geçen senenin aynı dönemine göre TL bazlı %14’lık artış ve
USD bazlı %28’lik azalış kaydedilmiştir.
Elektrik dağıtımı ve perakende iş segmentinden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 5,2 milyar TL'ye ulaşmış
ve %5'lik bir düşüş kaydetmiştir.
Enerji işinden elde edilen gelir, 2023 yılının karşılaştırılabilir dönemine göre 2024 yılının ikinci çeyreğinde %23 azalmıştır.
Elektrik üretim işinden elde edilen FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 558 milyon TL olarak gerçekleşmiş olup, geçen
yılın aynı dönemine göre %81 azalmıştır.
Elektrik dağıtımı ve perakende işinin FAVÖK'ü, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 1.3 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.
Enerji segmentinin FAVÖK'ü, 2024 yılının ikinci çeyreğinde %48 azalarak 3,6 milyar TL'ye ulaşmıştır.
26 Eylül 2024
Taahhüt iş segmentinden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 1.6 milyar TL'ye ulaşmış olup, geçen yılın aynı
dönemine göre %30 oranında bir daralma göstermiştir.
Taahhüt işinden elde edilen FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 273 milyon TL olarak gerçekleşmiştir.
2024 yılının ikinci çeyreğinde, 2023 yılının ikinci çeyreğinde elde edilen 590 milyon TL zarara karşılık, 16 milyon TL net
kar elde edilmiştir.
Arazi geliştirme işinden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 24 milyon TL'ye ulaşmıştır.
Arazi geliştirme işinden elde edilen FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 10 milyon TL olarak gerçekleşmiş olup, 2023
yılının ikinci çeyreğinde 415 milyon TL olarak gerçekleşmişti.
2024 yılının ikinci çeyreğinde net zarar 84 milyon TL olarak gerçekleşmiştir.
Sanayi ve Ticaret segmentinden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 556 milyon TL olarak gerçekleşmiş olup,
2023 yılının ikinci çeyreğine göre %26 oranında gerileme kaydetmiştir.
Sanayi ve Ticaret segmentinden elde edilen FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 4 milyon TL olarak gerçekleşmiş olup,
2023 yılının ikinci çeyreğinde 90 milyon TL olarak kaydedilmiştir.
2024 yılının ikinci çeyreğinde net zarar, 2023 yılının ikinci çeyreğindeki 43 milyon TL zarara karşılık 57 milyon TL olarak
gerçekleşmiştir.
Turizm işinden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 516 milyon TL'ye ulaşmıştır.
Turizm işinden elde edilen FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 155 milyon TL olarak gerçekleşirken, bu rakam 2023
yılının ikinci çeyreğinde 160 milyon TL olarak kaydedilmişti.
2024 yılının ikinci çeyreğinde net kar, 2023 yılının ikinci çeyreğindeki 238 milyon TL kara karşılık 103 milyon TL olarak
gerçekleşmiştir.
Tarım işinden elde edilen gelir, 2024 yılının ikinci çeyreğinde 171 milyon TL'ye ulaşmıştır.
Tarım işinden elde edilen FAVÖK, 2024 yılının ikinci çeyreğinde -39 milyon TL olarak gerçekleşirken geçen yıl aynı
dönemde -7 milyon TL olarak gerçekleşmişti.
2024 yılının ikinci çeyreğinde 309 milyon TL net kar kaydedilirken, geçen sene aynı periyotta 7 milyon TL zarar
kaydedilmişti"
enerji
"2024 yılının ilk altı ayında ortalama elektrik fiyatı
2.043 TL olarak gerçekleşirken, bir önceki yıl ortalama
fiyat 2.278 TL olarak gerçekleşmişti."
"Alarko Holding’in toplam elektrik üretimi 2Ç 2024
döneminde geçen sene aynı döneme kıyasla %12
oranında azalış yaşanmıştır. "
Raporda bahsedilen Piyasadan alınan lot sayısında ya hesap hatası var yada bize
verilen verilerde sıkıntı var. Hata yapılan miktar ise 100100 LoT .
https://i.hizliresim.com/ptmhlxb.jpg
Ref . Faliyet Raporu 22. Sayfa
"Net Kar* 161 3.081 - 1.221
Holding 667 509 916
Tarım 309 - 7 287
Turizm 103 238 - 73
Sanayi & Ticaret - 57 - 43 - 115
Elektrik Dağıtım - 788 281 - 1.693
Elektrik Üretim - 5 2.389 - 325
CENAL İthal Kömür Termik Santrali - 448 1.026 - 514
ALTEK 6 387 - 32
Diğer 437 976 220
Taahhüt 16 - 590 - 76
Arazi Geliştirme - 84 303 - 141"
rakamlar 2, çeyrek 2024 , 2, çeyrek 2023 ve 1. yarıyıl 2024
holding, elektrik dağıtım ve salça işi kurtarmış pardon sera :)
evet sn 101, sn wuhanlı ejder ve sn bridgere katılmak zorundayız... maalesef ALARKO kendisinden beklediğin az da olsa temettü avansını vermemesine rağmen en kötüyü geride bırakmış gibi görünüyor... ne yapalım bir dahaki sefere yıkarız perdeyi :)
not son verdiğim rakamlar holdingin yatırımcı bilgilendirme notlarından...
yok ben ALARK yatırımımı yaptım ancak hala öyle ise en küçük hissedar için alışlara devam ediyorum ( 8.5 aylık)
satılacak bir şeyim kalmadı. arabayı kaşık düşmanına sattık hayatta elden çıkarmaz, benim kamyonu da satmam. hem yeni ticaretimde hem de çiftçlikte lazım oluyor... gerçi geçenlerde bahçe için istekli olan var ise vereyim demiştim ama pek ses çıkmadı. yoksa 70 i falan beklemeden alırdım/ım ...
son bir not doğru mu bilmiyorum ama hem venture, hem de BİST için yapılan finansal yatırımlar muhtemelen holding içinde değerlendirilmiş diye düşünüyorum. yanlış ise lütfen düzeltin