Bankalar merkez bankasından %35 faiz ile fonlanıyormuş, o nedenle mevduat ihtiyaçları kalmamış.
Fast 50.000 olmuş
Dolar bey 29,41 görmüş gece
Mevduatlara ve bazı fonlara tanınan stopaj indirimi ve muafiyeti 31 Aralıkta sona eriyor.
Daha henüz uzatım ile ilgili bir kararname çıkmadı.
ddkm de TL faizi 42,5 mudur yoksa başka oranlar mı veriliyor?
https://i.ytimg.com/vi/Fe-GDsitja0/sddefault.jpg
ekonomiden sorumlu bakan dün TBMM'de sunumunda bol bol dalga geçti...
ona göre emekli- işçi bayram yapmalı...
bence adam haklı
TÜİK'in onu doğru çıkartıyor...
durmak yok bayrama devam...
Ahlatçı TMSF'den aldığı eski Uzan ailesinin bankasında değişikliğe gitmiş
https://corumhakimiyetnet.teimg.com/.../site-icin.jpg
eski ismi ADABANK olan bankayı ,KATILIM BANKASI yapmış..
bu nedenle belki bir rekabet getirebilir beklentim FOS çıktı..
https://www.bloomberght.com/bddk-dan...e-izin-2342832
Sıfır stopajlı 1 yıl üzeri aylık ara ödemeli mevduat yapacağım bugün.oran %43 sabit.
miktar 1000k.aylık dönen parayı da yine mevduat veya dolar olarak değerlendirmek istiyorum.
43 oran 366 günden yıllık 430 bin yapıyor 430/12 ay aylık 35800 tl civarı faiz ödemesi olacak düzenli.
kar-zarar hesabını şöyle yaptım kabaca diyelim aynı parayı (1000k sabit parayla) faizler arttı bir yıl içinde ortalama %60 oran ile 92 günlükte 4 kez çevirsem 1 yıl üzerinden 572 bin tl faiz veriyor.Aradaki 142 bin tl lik farkı her ay alacağım düzenli faiz gelirlerini direk yine mevduat yaparak kapatmayı düşünüyorum.
Forumdaki arkadaşların düşüncesini de merak ediyorum.
kIPRAŞMA YOK GİBİ. hAFTALARDIR 29 civarı işlem görüyor.
Yıl sonu hedefi olan 30 TL değiş 29,50 bile çöp oldu.
MB hükümetin talebi ile TL yi değerli kılmaya çalışıyor gibi...
Pilav üstü kuru gibi...
Az biraz heterodoks az biraz ortodoks kararlar...
Neyse ki Meral bacı sayesinde seçim ekonomisine gerek yok.
Yoksa yeni aflar, faiz indirme, 0,99 lık konut kredisi, asgariye ve memura yüzde 100 gelirdi.
Madem dışardan dolar yağıyor şu swap kanalını açsalar artık ihracatçının döviz bozma zorunluluğu da kalksın
Bugünün rekoru benden olsun demiştim ancak daha önce başka arkadaş paylaşmış yinede burada dursun.
Ek 29970
Vov 47 ama neti 43 e geliyor çünkü paranın %10 unu boşa alıyor..
Bana özel oranların yanında Turuncu bir yıldız işareti oluyor, bana özel olduğunu sanmam ama iddia etmekte istemiyorum. İyi günler.
Bu haberlere konu olan 52,17 rakamini kim veriyor .47-48 üzerine ulasamadim
CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek 29973 göster nerde 49.50
Seninle mi uğraşacağız? Sende yoksa yoktur, nerden bileyim senin durumun nedir? Sana ispat yükümlülüğümüz mü var?
enpara ayın enparalısı adı altında her müşterisine farklı oranlar verebiliyor.
döviz forwart yapan varmı , oranlar nedir ?
Bağladım gitti Burganbankta miktar 1100K 367 gün.ayda bir faiz ödemeli. 0 stopaj..%43 net faiz.bileşiği sanırım 45 gibi oluyor.
Ekrana bak,bankalarla konuş,günlüğe yatır, a bankasından b bankasına taşı yoruldum vallahi.Aylık faizi de harcamayacağım parça parça döviz ve mevduat yaparım yatanla.
250k ya kadar olanlar burgan on plusu denesin günlük %47 sadece 5 bin dışarıda kalıyor
Denizbank 32 91 gün arası 47
92 gün 50 yapmış
KKM de devam... çünkü güvenmiyorum.. güvenmiyecemde
366 güne %50 net alan olacak haftaya, bakalım kim bağlayacak.
MB bir faiz artışı daha yapicak.
Memur emekli ve asg.ucrete%50 zam yapılacak.
Bu zamlar Ocak ayındaki baz etkisini yok edecek
Mayıstan önce enflasyon düşmeyecek.
Bu durumda faizde en tepede olamayız.
Erkenden bağlamayın.
Noel tatili nedeniyle TOK, TB9 gibi serbest döviz fonlarında 24 Aralık pazartesi verilen alım/satım talimatları (T+1) hangi gün gerçekleşir? Dış piyasa tatilleri hakkında bilgisi olan var mı?
Vadeyi 29 aralık'a denk getirmiştim. Muhtemelen 2023 ün en yüksek düz mevduat faiz oranını alacağım :) Bankalar şimdiden hatır sormaya başladı. Birtek Burgandan fiyat almıyorum. 32 günde burgan düz mevdautta rekabetçi oran veriyor mu. Bilen varsa yazarsa makbule geçer..
Foxda elemanın biri 1000k nın aylık faizi ile arsa alıyorum dedi :)
Şuan en iyisi Denizbank 92 gün 2 milyon TL ye kadar yüzde 50 faiz
Ben yanlış yazmışım 5 milyona kadar 92 güne yüzde 50 faiz veriyor Denizbank
https://www.denizbank.com/kampanya/m...in-faizi-40738
Bu faizler 1 yıl kalsın konut otomobil borsa ihracat üretim mokoko olur acele edin tl mevduatçılar çok konuşulmaya başlandı tl mevduat bir şey çok konuşuluyorsa tırsmak lazım :)