856750 flat
Printable View
Bence bu olay basit değil...
Buraya yazıyorum böylede kalmayacak...
Bu anayasa mahkemesi üyeleri suç işledi söylemi bir şeylerin öncüsü...
Asıl deprem daha sonra gelecek...
7 mi olur 8 mi bilemem ama büyük bişey çıkacak...
bayılıyorum vakbn dipten kalkışlarına
gün bankaların günü olacak gibi gözüküyo.. vadelide 8600 pivot seviye, dün destekti bugün direnç .. üstüne atarsa sert dinelir
Hayvan gibi alım yapacak gibi bugün i,yarında artık ortalık kan gölü e döner,hafta sonu riski cavuslar putin vsvs
Israil körfez ülkesi denen gruba giriyorsa o zaman olur. Aylık yazılım firması satışları 8 milyar dolar civarıdır.
Israil den sonraki en gözde ülke BAE dir o tarafta.
BAE ye gelen yabancı yatırım tutar ve niteliğini yaz öğrenelim . 8 star AVEME hizmetinizde.
ABD'nin Suriye'de bulunan üslerine saldırılar düzenlenmişti. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) güçleri, Suriye'de İran Devrim Muhafızları Ordusu ve orduya bağlı gruplar tarafından kullanılan silah depolama tesisine savaş uçaklarıyla saldırı düzenlendiğini açıkladı. Yapılan açıklamada "Gerekli her türlü tedbiri alacağız ve kendi belirleyeceğimiz yer ve zamanda karşılık vereceğiz" denildi.
en geç pazartesi pistin 8000 üzerine atıp kapanması lazım, hadi cuma korkanlar oldu satış olabilir. yoksa bir tur daha diplere gider.
ama ben mazot topluyorlar diye düşünüyorum. bankaların desteği şart artık, yoksa tekrar baş aşağı olur. ytd
Petkimin babası muhtarmj ,niye direniyor, sal rahatla:)
Arkadaşlar hukuk olmayan ülkeye para gelmez diye bir çıkarım yanlıştır.
Enflasyonla mücadele falan da bitmeyebilir.
Zorlaşabilir, maliyeti artar ama esas sorun başkadır.
Türkiye nin sorunu tahmin edilememe sorunudur.
Çünkü Türkiye bir dönüşüm içerisinde .
Neye benzeyecek ya da normalde nesin ?
Amerika msn
Almanya msn
Rusya msn
Çin msn
Arjantin msn
Pakistan msn
Sistemin nedir
Nato üyesi msn
Brick mi
Yoksa İsviçre mi
Bu belirsizliktir Türkiye nin sorunu ?
Tamam biz yerli ve milliyiz ama dün irrasyonel bugün rasyoneliz.
Bir bilsek anlayacağız.
Sorun burada
Yoksa para Çin e de gider Uganda ya da .
https://x.com/DrKocabalkan/status/17...229646349?s=20
SSK resmen pere saçıyor dayi,5 lik atmış,iht8yar emekli raha kaya duymasın:he:
Süper bilançosu olanlara da veriyor. Pgsus Enka sahol Alarko hepsi eksi. Dün ki olay beni iyice soğuttu. Moralim yok alıp satmak da istemiyorum
Bu olayı ben şöyle düşünüyorum. Yarın rte dönemi bitti. Yeni biri geldi. Bunlar fetoden beter olay çıkarır. 25 yıllık kadro tümüyle nefes aldırmaz. Bunların kriptolarina varıncaya kadar temizlemek yıllar sürer bir seçim dönemi ile bitmez
PGS vadeli...757 LONG..günlük+754 ilave çektik
852150---854850--853150... 4 bing puanda buradan
853150 lönk
pıst 7650 ye göz kırpıyor
belki kıyak yapar 7000 den döndürür
bendeki izlenim sağlam odun var gibi
Cemaatler arası savaş olarak okudum bir yerde bu aym Yargıtay olayı ile ilgili.
kalan shortlarda kapandı
:drunk:
Reis olay benim kazanmam değil ki ben kazansam ülkem kaybetse bunun telafisi yok.
Balıkesir'in içme suyu ihtiyacını karşılayan baraj kuraklık alarmı veriyor
Balıkesir'in içme suyu ihtiyacını karşılayan baraj kuraklık alarmı veriyor
- Altıeylül ilçesi sınırları içinde yer alan, yıllık 157 milyon metreküp kapasiteli İkizcetepeler Barajı'nın su seviyesi yüzde 14'e kadar düştü - Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü İzzet Günal: - "Şu an için 4 aylık suyumuz var. Bahçe sulamalarını daha dikkatli yapmalı, araçları hortumla değil kovayla yıkamalı, tıraş olurken bile çeşmeyi açık bırakmamalıyız"
bu barajların tümü ciddi ciddi alarm vermeye başladı..
seneye yazın bidon fiyatları yükselebilü..
:drunk:
AK Parti kurucusu Hüseyin Çelik, yargıdaki Can Atalay krizi ile ilgili açıklama yaptı:
Biz, vesayetçi güçlerin güdümündeki Kemalist militan yargıdan çektik.
Tam vesayetler kalktı derken, bu sefer biz kendi militan yargımızı oluşturduk. Helal olsun bize!
Bu yargıya ve anlayışa sahip olunan ülkede, bir de kalkmış, ABnin eleştirilerine karşı efeleniyoruz.
Aynada kendimizle yüzleşmek için vakit geldi geçiyor bile. Cumhuriyetin 100. Yılı değil de 1000. yılı olsa ne yazar.
Cumhuriyet, Cumhuriyet olmadıktan sonra yaşının ne önemi var?