benim anlatmak istediğimde bu zaten tahtalar resetleniyor fabrika ayarlarına dönecek simülasyonlarım yanıltmazsa seneryom bu.Bakalım çalışıcak mı
Printable View
Sayın... yksl ,SEL,Maacit :)
https://www.youtube.com/watch?v=pc0r_XeVAnQ
ziraat o endeksin birşeyleri var onu alıp satıyor... zpx mix bişeyler
iş itini geç... o bugün sattığını yarın % 3 yokarıdan geri alır,
yapı kredi önemli... teb, ak, unlü... bu pasta yine şort
ama çok değil az şort
ben SP500 ve bitcolin kazımı yuvarladığımda, çok şort olacak
Bazı haberler var ortada teğit gelirse paylaşıcam.
Adı bile anilmamali!
Forumun süper kahramanı simsek haftaya da inat ederse rte cumayı beklemez görevden almak için
1 ay önce forumda simsek giderse çok düşeriz diyordu insanlar suyun içinden:)
Naci agbal döneminde de sert faiz arttırıldı ama hemen hemen tüm konularda iyileşme vardı
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hani düşmeyen borsa icat edilmişti?
Hani verilen sözler
ABD'de faiz indirimi olursa ABD borsasının nasıl etkilenmesini bekleriz? Seçim öncesine de denk getirerek bir düzeltme yaparlar mı?
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
8s
Devlet Bahçeli'nin hayatını kaybettiği iddialarına yanıt: 'Konuyla ilgili tahkikatlar vakit kaybetmeksizin başlatılmıştır'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...087961222.html
gece gelen haber buydu
Bloomberg de tera yatırımdan biri konuşuyor dünden beri 6-7 uzman ve forumlara baktım çoğunluk tl bazlı 200 günlük ortalama altı beklemiyor.Adam diyorki buralar alış için iyi fiyatlar olduğunu belirttiyor ama daha kimseden altı dolu hikaye duymadım aksine flu bir 2-3 ay var çuval tamamen 200 günlük ortalama üzerine kurulmuş.:)200 günlük ortalama bana göre kimsenin beklemediği anda gap li kırılıcak aşağı bu sistem herkesin gördüğü yerden bu kadar rahat mallandırmaz.
teminat 397 milyon
[QUOTE=bahriyeli;6890255]Blombergde 3 gündür bu konuyu işliyorlar sözleşmiş gibi
Birde faiz indirimi hikayesi dillendiriliyor sürekli
Bizim borsa ne zaman rasyonel davranıyor ki
En büyük motivasyonu sürü psikoloji[/QUOTE
Kuş sitesinde akşam yayınlar yapıyorlar odalarda yemişler yutmuşlar içlerinde aboneli ekiplerde var .
çok basit en aşağı 2 çeyrek bilançolar bozuk gelecek,
trump gelirse bizim için daha olumsuz olma olasılığı konuşuluyor,
RTE 22-23 ekim brics gidiyor direk başvuruluktan bahsediliyor ben bir yazı okudum yabancı bu gerçekleşirse gümrük birliğinden çıkarma hikayesi gündeme gelir diyorlar.
erken seçim muhabbeti dönüyor ,
şimşekle ilgili istifa etti diye haberler çıkıyor ,
turizmden beklenen gelir gelmedi ,
ocakta askeri ücret zammı ve emekli zammı vs
sonuç olarak karışık bir 2-3 ay varken bu kadar rahat şu olur bu olur demek çok iddialı .
ben insanlar pozisyonda açsa temkinli olsun diyorum.
Bu risklerin tamamı var hepsine katılıyorum ,hatta bana göre 3.4 Çeyrek blançolarda bozulma göreceğiz
bu riskleri genişletebilirizde bana görede herkesin gördüğü yerden dönmesi çok kolay olurdu
benzer düşünüyoruz
Sindoma
izleyelim görelim
bugün biraz kenardan izleyin derim :)
pala sopayı suyun içine yatırmış ise ıslak sopa çok can yakabilir :)
yön yok, 9331.31 200 HO yeri…
tepki gelirse burdan gelir, risk barındırıyor tabiii ki :ok:
herkese bol kazançlar :)
Totem yapayım bari.
Ruhlar aleminden Ferruh, ruhlar aleminden Ferruh hadi gel seni bekliyoruz.
Dünkü ziraat alışı TVF hareketi mahalle baskısını kırmak için.
Bugün cumaya gidecek varsa ABKA dan izin alsın o karar veriyor kimin gidip kimin gidemeyeceğine...
Sonra kabul falan olmaz...
Büyük reisim hünkârım pala ile böyük iddaya girmiş masaya donunu da koymuş reisim hünkârım şimdilik incir yaprağı ile geziyor.
Tv kanallarında herkesin gördüğü bir itham gerçekleşti RTE Şimşek tarafına yanlış hatırlamıyorsam 2019 du.
sen hala Şimşek kendi programınımı uyguluyor sanıyorsun eline verilen reçeteyi uyguluyor örtülü bir ımf programı.
eksik olan ne reform yok içinde derviş geldiğinde 15 günde 15 reform la başlamıştı ve bunu yapmıştı.Dışarısı RTE nin ve Ak partinin siyasetini ekonomi ile bitiriyor halkın gözünde , bakan çıkıyor kimlik bilgileri çalındı diyor kimsenin umrunda değil neden çocuğunun beslenme çantasını,evinin eksiğini gideremiyor,kirayı ödeyemiyor bu örnekler şuanki dar boğazda artar gider insanlar bunların derdinde.
Al
şimşek piyasaya enflasyon üzerinden pompa yapıyor merkez bankası aynı şeyleri söylemiyor ama bakan bey mali disiplin diyor :)baz etkisi ile düşen enflasyonu anlatıp duruyorsunuz
10370 x30'un teorik fiyatı 11050 iken 10770 işlem görüyoruz.
spot30'da ekim vadede tüpraş hariç temettü verecek bir şirket var mı?
Makasla oynuyor kaç gündür.
az Akenr aldım..çorbalık :ok:
sıkıntıdan :he:
Normalde spota göre viop şekillenmesi gerekirken sanki viop a göre spot şekilleniyor gibi... Doğru mu düşünüyorum?
Kahrolsun viop para katlayanlar hariç..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günlük .. krdmd aldım 22,94 ..12 kademe alta stoplarım .. biraz demir beton inş gyo vs kokusu var gibi bugün ..kısmet . ytd
Borusanin vadelisi %-186 faizle fiyatliyormus. Sizin makas ne ki:)
6 aylıkta 800m kar gelmiş, sermayesine eşit gibi :)
bu gazla yukarı giderse gider :he:
yoksa girer, tavan 14.15 :ok:
n bekliyordunuz ki BOFA aldıgını ertesi gün kusar ama bugun aksam ya da pazartesi artık bu testere hafiflemeli bence
Şimşek enflasyon düşüyor diyor...
İstanbulda sene başında 15,000 lira olan kiralar 25-30 bin bandına gelmiş...
12 milyon yeni tuvalet yapıldı söylemi gerçek gibi :)
saçma sapan adı tuaf bir benzinliğe girdim,
yol üstünde :)
tuvaletleri full vitra sıcak su peçete vs..şaşırdım kaldım :he:
shell bp petrol ofisinden daha iyi idi, şaşırdım kaldım :he:
yakında kasap manav şarküterilerde bu çıkgınllığa katılırsa 20 milyon yeni tuvalet yapılmış olur :)
nüfus 100m desek, her 5 kişiye 1 adet tuvalet düşer :)
venus mü genis mi böyle bir rekorlar kitabı vardı direk ona gireriz :)
sanırım pilli araba çılgınlığı bu olayı tetikledi :)
şarj ederken kahve ve bilumum tuvalet-temizlik :)