şimdiye kadar tepmeliydi..uyumsuzluklarda trend kırıldımı(gösterge trendi) yukarı hareket başlar normalde
ama tabi bu hisse normal değil o başka
Printable View
şimdiye kadar tepmeliydi..uyumsuzluklarda trend kırıldımı(gösterge trendi) yukarı hareket başlar normalde
ama tabi bu hisse normal değil o başka
7 yıl dır italyanlar ondan mı yatak değiştirmedi hep aynı yatakta..... ytd.
Arkadaşlar takas atabilir misiniz
Millet rüyasında gördüklerini de gerçek zannedip paylaşmaya başladı forumda.
Anlatmama gerek yok, görüyorsunuz. Konuşmam, neyi konuşayım, görüyorsunuz. Vahho vahho vahho.....
Yok satışmış, yok sermaye arttımımıymış.
Nibas 15-20 gün önce 0,90 tl iken şimdi 1,80 oldu. Vahho vahho vahho.....
bu tahta bir hikaye olmadan gider mi sizce.ve ya sermaye bile artırmaz diyorsanız bekleme sebebinizi öğrenebilir miyim mahsuru yoksa.
bir de herhangi bir tahtada asparagas bile olsa bu tür haber yazılsa hiç mi gitmez.
cimbeton ve cimentaştaki son günlerdeki baskının bunaltıcılığını bir tek ben mi görüyorum.bırakın satış veya bedelsizi herhangi yakın bir tahtada bedelsiz haberinin buna etkisi olmaz mı sizce.
ne olursa olsun trade harici çakılı lotlarımı hedefime gelmeden satmam.yukarıdan satabildiklerimi bir disiplin içinde yerine koyuyorum.fazlası olursa da spek kendi düşünsün.yüzlerce kafasına yedi akıllanmadıysa ben ne yapayım.
bu arada örnek verdiğiniz nibasta 90 kuruştayken heybeyi doldurmakla meşguldüm.özelden de yığınla kişiyi uyarmıştım.oradaki karlar fazladan cmbtn olarak dönüyor portföye...
yatırım tavsiyesi değildir.
satmadıkça zarar sanaldır.bugune kadar trade edip maliyet düşüremeyenler için tek silah sabır.
bu arada yazımdan sonra 1200 lot 1 üst kademeye yazılması hiç sasırtmadı.
sevgili spek kesinlikle sidık yarışı peşinde değilim ama siz de olmasaydınız iyi olurdu.
yatırım tavsiyesi değildir.
zaten kaç lot var ki piyasada, 119 bin lotu olan tanıdığınız tahta sahibi oluyor birazcık. 4-5 milyonu bu kağıda gömecek kadar zenginse söyleyiverin 1-2 milyon daha ateşleyiversin. 20-30 lotla kaç kademe değişiyor, 50-60 bin otcuk daha alırsa hisse 50-60 lara gelir. illaki birileri bu harekete kayıtsız kalmaz. y.t.d. yalnızca temennidir. ...
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
bedelsiz geleceğini zannetmiyorum.. verecek ama hangi senet verecek olsaydı büyük by lar girerdi haberidae azda olsa kokardı..
Olacak ihtimali olsaydı şimdiye kâğıt az çok yol almış olurdu.en iyi ihtimal seneye olur.oda bilanço lar iyi gelirse.yeni alacak arkadaşlar en az 2,3 yıllı göze almalı malum hisse performansı düşük az lotla iş yapıyorlar
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tür şirketlerde genelde genel kurul öncesi haber çıkar .18 nisanda olumlu haber çıkmaya bilirde .hisse gitmiyor diye sakın böyle düşünmeyin.bu tür hareketler çok yaşandı.bir anormallik var .olumlu haber çıka bilirde çıkmasada seneye bırakmazlar .sermaye artırımını .eylük ekim gibi haber patlatırlar .bunu hep yapıyorlar ama ben umutluyum .bu kadar baskı boşa degil.var bunun altında başka bir karın acısı....9 gün kaldı 9 gün sabredemiyorsanız böyle hisselere girmeyin .her şeyin hayıırlısı
arkadaşlar takas paylaşın da .dua alın .takas
500 bin dolar sermayeli şirketmi olur emenuke..
35 e erken getirdin spek kardes:) madem erken geldin mayis sonuna dogru 33 lerden alacaz demekki :)
az kaldı sabır
110 desteğinden dönecekmi, yada ne zaman BIST 100 , 110 desteğini kıracak???
Peki bize ne bundan. 55 den 35 e geldi (%40 neredeyse) 32,5 çoook önemli destek. Altında 30 ve 20..
32,5 desteği test edecekmi?? Buradan zıplarsa 49 denermi tekrar?
Yoksa bu hacimsiz düşüşler bir kandırmacamı.
Hızlı düşüşlerin , hızlı çıkışları olacakmı, bu kağıt için, tıpkı geçmişte olduğu gibi?
Anası güzel spek kaçacak yerin yok.
Dolar kaçtı sen kaçtın yıllardır ne yaptın.
Endeks 70 deki fiyata geldin zalim 120 bine giderken ne yaptın da şimdi endekse uydun zalim...
Endeksin en adi kağıdı senin için ne söylenir ki başka ...
çimbeton benzeri hisse intema bakalım bu gün bedelli bedelsiz çıkıcakmı .çıkarsa umut olur çimbetonda .hadi hayırlısı.önce bu gün intema ...6 gün sonra ç,mbeton .burda bir şey çıkmazsa bende 18 nisan için umutsuz olucam
Olursa genel kurul geçtikten sonra ansızın bir gece yaParlar
Kerevitaş açıklamış bugün.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%2670 açıklamış kerevitaş güzel oran
Çimentaşın da bedelsiz potansiyeli varmı acaba?
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereye gitti, utanmasa taban yapacak..
https://invst.ly/75s1c
40 lardan 120 lere boşuna gelmemiş..
bundan sonrası mal döşeme hareketleri olabilir..
hayaller alınır gerçekler satılır.bize hayal kurma fırsatı bile vermedi.50 den hemen tornistan yaptı.
Beklenti olsaydı buda 120 leri görürdü
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Sayın arkadaşlar burası Kerevitaş tahtası değil. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyorsunuz.
Sizin yüzüüzden bir sürü zarara girdik.
miraç kandiliniz mubarek olsun .arkadaşlar..bu arada yokmu takas paylaşacak dost .üç aylık alış satışları paylaşacak dostlar .mubarek gecede paylaşın takasları..
miraç kandiliniz mubarek olsun .arkadaşlar..bu arada yokmu takas paylaşacak dostlar .üç aylık alış satışları paylaşacak dostlar .mubarek gecede paylaşın takasları..görelim duacı olalım..........TAKAS.....
Arkadaşlar takas paylaşan oluyor sa. seviniriz