citi 403 bin lota düşürdü 3 aylık 362 bin lot satmiş bu arada deutche da 3 aylık 213 bin iş de 76 bin lot armış ...al glüm ver gülüm bakalım nereye kadar elbet sizde sıkılacaksınız bir gün
Printable View
citi 403 bin lota düşürdü 3 aylık 362 bin lot satmiş bu arada deutche da 3 aylık 213 bin iş de 76 bin lot armış ...al glüm ver gülüm bakalım nereye kadar elbet sizde sıkılacaksınız bir gün
şu soruyu Çelebi Holdinge sormak isterdim. bütün hisseler zirvelere çıkarken, 3 kuruş etmeyen şirketler ederinin 10 katı işlem görürken, Koskacı Çelebi'yi neden ayaklar altına aldınız ,,Bir tane olumlu haber, İhale olsun, yeni iş olsun, yada olumlu bir aracı kurum raporu olsun açıklamaz mı koskaca Holding ? bence utanmaları lazım artık ,,tabi yüzleri varsa :(
Anlamak mümkün değil..ancak Atlasjet iflası bunu etkiler ona yer ve bilet İşler ini yapıyordu..hazine bonusu aldım attım vede unuttum artık
Konsolide bilanço açıklama son tarihi olan 10 Mart'a kadar beklemeye devam edeceğiz.
Çelebi Hava'nın vergi dairesine sunulan 2019 yılı 12 aylık net karı 116.704.949 TL - MATRIKS
Forumda geçmiş yazılanları okudum. Uzun vadeli yatırım yapmayı düşünüyorum.
Bunun temel sebebi Hindistandaki operasyonları ve bu ülkede havacılığın dünya ortalaması üzerinde büyüyeceğini düşünmemden kaynaklı. Bir diğer husus malumunuz İstanbul havalimanında zamanla büyüyecek olan yolcu trafiği. Gelirlerin çoğu da dolar bazında. Malum bizim ülkemizde liranın ne olacağı belli değil. Bir de şirket mükemmel ötesi temettü veriyor. Her ay belli bir miktar almayı düşünüyorum. Vade biraz uzun. Geleceği çok parlak ve potansiyel çok fazla.
Geçmiş forumdaki yazıları okudum 20 liradan beri bu hissede olumsuz şeyler yazıyorsunuz.
Çok boş konuşan birisisin. Burada senin yüzünden 20-120 lira arasındaki yükselişten faydalanamayan insanlar olmuş olabilir.
Hala bıdı bıdı konuşuyorsun. Geçmiş yazılanları okuyunca senin yorumlarına artık tahammül edemez oldum.
celebi deki sorun ne acaba vergi dairesine sunulan kar da fena degil...
artık emin olmaya başladım borsadan çıkacak ve citi devamlı mal boşaltıyor ortalamaları tutturmak için bugün 358 bin lota indi böyle giderse daha düşüşe yolu var
adam 100 liradan 267 bin lot aldı dönüp bakmıyor bile faize koysaydı daha cok kazanırdı
kimsenin umurunda değil sahibi 100.00 den almış sahip çıkıyormuş falan filan hisse 9 aydır düşüyor eğer 96.00 yı hacimli kırarsa 89.00 -90.00 a kadar sert düşer önümüzdeki günlerde maalesef ,, onun altı uçurum zaten ..
100.00 önemli destekti kırdı 96.000 daha önemli destekti maalesef bu gün onu da kırdı.. umarım yanılırım ama 90.00 a kadar indirirler bu hızla Çelebi Havacılık Holding normal şartlarda sahip çıkardı yoklar piyasada ,,adamlar itina ile 9 aydır süründürüyor ...
2013 yilinda 7 yil öncé 15 dolari görmüş simdiki fiyatla 91.000 tl tekrar 91.000 e inerse 7 yil önceki fiyata inmiş olacak .sanirim ÇELEBI HAVACILIK HOLDİNG ALIM YAPAMAZ ÇÜNKÜ KONSOLİDE BİLANCOYU AÇIKLAMADI ONUDA 10 MARTTA AÇIKLAR SONRA GERİ ALIM YASAĞI KALKAR 11 MARTTA UCUZDAN TOPLAMAYA BAŞLAR GEÇEN SENE 100.00 DEN TOPLAMIŞTI ŞİMDİ 90.000 LARDAN ,,,BATIK SPOR KLUPLERI BILE %300 HATTA TSPOR %600 yapti gübreler bağfas%400 gübretaş %700 ilaç sektörü %200 tekstil yunsa ve bossa %300 celebi ise 9 ayda %50 eridi %30 borsa yükselirken tersine %20 deger kaybetti ...
Geri alimy neden yasak
Açıklanmamış Konsolide bilanço rakamını bildikleri için Kapa bildirmeden alım yapamazlar,, Boşverin bunu o kadar geri alım yaptılar 100.00 den 260.000 lotun üzerinde alım yaptılar hiç bir işe yaramadı, Bence geri alım falan yapmasınlar artık ancak günü kurtarıyor 3-5 gün yukarı sonra tekrar aşağı ,,şirket iyi çalışıp yüksek kar açıklasın yeter, tabi bu kan emici Citi bir an önce defolup gitsin..
BİRDE AKLIMDA SAÇMA SAPAN FİKİRLER ACABA DOĞRU MU ? YANİ CİTİ OLSUN AK YATIRIM OLSUN HİSSEYİ BİRİLERİ İÇİN BASKILIYOR OLABİLİR Mİ ? 9 AYDA %50 DEĞER KAYBETMİŞ ÇELEBİ ,,BELKİDE BÜTÜN BUNLAR ÇELEBİ HAVACILIK HOLDİNG'İN AMACINA HİZMET ETMEK İÇİN YAPILAN BİR KURGU :(
bu arada Çelebi 9 ayda %50 değer kaybetti diye çok ucuz diye kimse atlamasın. gidin Batık Spor klüblerine Öz sermayeyi yemiş hepsi onlara yatırın her gün %10 %20 artıyorlar bakın hepsi 5-10 katına çıkmış ülkede sağlam şirketlere rağbet yok batık şirketler hep yükseliyor zarar eden şirketler ederinin 3-5 misli bizim ülkemizde böyle
kurgu olduğu kesin korkunç fiyat baskılıyor citı de hergün 10 bin civarında satış yapıyor birileri iyi para kazanacak ama ne zaman o belli değil yoksa onlarda bu kadar salak değil o kadar parayı boşuna bağlamadılar yarın öbürgün şu kadar dolardan yüzde şu kadarını sattık veya ortak olduk derse merak etme hubgirişim gibi tavan tavan gider ..ben inatla bekliyip düştükçe alıyorum karlı hisselerden çıkıp ak gün ağırıp kara gün kararıp kalmaz derler zaten piyasada toplasan ky elinde 50 bin lotu geçmez gibi
Şu an için yapılacak tek şey beklemek. Enseyi karartmayın. Beklentim yüksek umarım hakkımızda hayırlısı olur.
100 desteğini kırdı 96,00 yı da kırdı 90.00 ve altını muhtemelen görecek göreceksin uzun vadede den kastın 10 yılsa haklısın 1 yılda 120.00 yi gördü benim hesabıma göre %53 düştü endeksin yükselişini de baz al,,spor klüblerine gelince bak tspor geçen yıl 0,80 ile 1.00 arası idi %900 9 katı yaptı yani 5 para etmeyen hisseler uzaya gitti Çelebi nerede kar ediyor haklısın ama nafile suçlu ben değilim arkadaş 1 yıldır Kapa 1 tane olumlu haber attı mı ÇELEBİ HOLDİNG ,,, adamların amacı size para kazandırmak değil eze eze düşürüp hisseyi toplamak , her türlü enstrüman var ellerinde merak etme ..
Husman Bey ne yapalım? Onu söyleyin. Hep beraber satıp fiyatı iyice düşünelim mi?
Tam olarak ne istiyorsunuz?
Bende herkes gibi hayal kırıklığı yaşıyorum asla sat demem kimseye zaten 1 yılda %53 değer kaybetmiş beklemekten başka çare yok, ama Çelebi Holdinge yakışmadı 1 yıldır bir tane iyi bir haber açıklamaz mı kardeşim insan, %90 hisse ellerinde isterlerse hisseyi ihya ederler ,,
Ben 7 yıldır hissedeyim, sizin kadar mesaj atmadım burada.
Tabiki bekliyoruz. Herkesin risk iştahı, alım seviyesi, beklenti seviyesi birbirinden farklı. Serzeniş olabilir ama burada maliyeti 10 TL olan yatırımcı da var. Siz 117 TL'den almış olabilirsiniz ama maliyeti 60 TL olan için bu serzeniş bir anlam ifade etmiyor.
Bence buralarda serzeniş, şikayet, hayal kırıklığı, alım seviyesi vs. paylaşmaktansa bilgi paylaşalım ve yatırımcı pozisyonunu hissiyati olarak almaktansa bilgiye dayalı alsın.
Benim size naçizane tavsiyem yatırımlarınızı hissiyati yapmamanız.
Hayatta sürekli kazanç olmaz, kayıp da olacak, ölüm de, bekleme de, doğum da. Borsanın hayattan farklı olduğunu düşünmüyorum.
Kasım 2016'dan bu yana ilk defa RSI 30'un altına sarktı :vk:
https://i.hizliresim.com/5qpN9d.png
Ek 24320
Bunun anlamı nedir arkadaşlar?
Ek 24327
https://hizliresim.com/Qy1zOZ
Bugün hacimsiz aşağı veriyolar dikkat edin selamlar herkese
hacimsiz ama yine veriyorlar bakalım nereden dönecek...şu bilanço gelseydi iyi bir temettü ile belki tekrar 100 hareketi yapardı...
Tepki bile veremeyip bugün dahi eksi kapatması bir hayli düşündürücü
Yatırım tavsiyesi değildir
https://resmim.net/f/zn7eVo.jpg
haftalık takas
Bugün de taban oluruz her halde :-(
THY ve Pegasus %2 yukarı, bizim çelebi yerinde sayıyor. %0