Ne güzel planlı büyüyen bir firmaya ortağım ama gel gör ki tahtaya yansımıyor:)
Eee normal tabi, meyve veren ağaç taşlanır
Printable View
Ne güzel planlı büyüyen bir firmaya ortağım ama gel gör ki tahtaya yansımıyor:)
Eee normal tabi, meyve veren ağaç taşlanır
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Evet Papaz efendi artık bukadar yeter dimi, çok hacimsiz geldin buralara kadar,
Ben hiçbirini yemedim,
Senin gibi yaptim düşeni topladım
Hadi elin mahkum kaldın yerden devam
Hemde nasıl mahkum 70' lik muamele
Papazım 70 yaşından sonra azdın kimsenin elinde mal bırakmadın, acımadın kimseye bu ne hırs dede
Yapma boyle gözünü torpak doyursun
Yuh be :)
4.30 dan bu yana 50 milyon hacim yoktur adam yaz boz la işi götürüyor gerçek yatirimcilarin hepsi burada vurkacci bırakmadı o kesin
HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Papaz Can
Ne oldu tepki mi verdin
Sanirim ölü kedi sıçraması yaptın
Endeks cort
Sende oyle
3.40 uzerinde hacimli kapanışlar yapmadan ky'nin canını yakar
3.20 ilk direnç yarın ustÜne atar ama kalamazsın Papa
Alıcı YOk dimi Papa
Bir gelse direk 3 altına atarsın
3.40 üzerine atmadan aman sakın kendi şahsıma
Biraz daha bekle papaz az kaldı geliyorum
HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.