2:45 derinlik:
http://somebody.net/userupload/link17.jpg
http://somebody.net/userupload/link18.jpg
Printable View
Nakış gibi işliyorlar maşallah, hiç boşluk kalmadı kalan boşluğu geri dönüp dolduruyor . Yazılım sektörü çok büyüyecek devletin büyük destegi de var alsat değildir bana istikrarlı yukarılara çıkış devam gibi inşallah
13,40 dan veda ettim. Kalan arkadaşlarıma bol bol kazançlar temenni ediyorum. 7,50 den başlayan serüveni burada noktalama gereği gördüm. Tamamen ihtiyacım gereği sattım arkadaşlar. İstemeden üzdüğüm, kırdığım arkadaşlar varsa özür dilerim. İnşallah daha yükseklere çıkarak bol kazançlar saglarsiniz arkadaşlar. Hayırlı geceler diliyorum.
LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temizlediginiz icin tesekkurler Sn. Yonetim.
Arkadaslar, burda oldukca onemli bir durumla karsi karsiyayiz. Gercekten boyle bir niyet varsa ilerde cok guzel seyleri konusacagiz (yanliz boyle bir niyet olmayabilir de).
Yapmamiz gereken konuyu dagitmak degil, fikir alisverisinde bulunmak olmalidir. Lutfen sizler de yardimci olmaya calisin, hepimiz yararlanalim.
Bu arada Link'in kullanmadigi yatirim icin zamaninda Catalca'da aldigi bir arsasi var. Link'in asil isine gore cok degeri olmasa da en son 2013 yilinda ekspertiz degerlemesi yaptirmislar ve arsanin o zamanki degerine 980bin TL demisler. Heralde simdi 2-3 kat degerlenmistir oralar. Link seneler once arsayi aldiginda 64bin TL odemis arsaya.
Eger beklendigi gibi bir hisse/sirket satisi gerceklesirse, bu arsa da bugunku ekspertiz degeri ile sirket degerine eklenecektir.
Sirkete kim talip ki satılacakmış bilen var mı bir açıklama da yok heralde imzalar atıldı atılacak bu kadar soluksuz yukarı gittiğine bakılırsa ytd
hızlı çıkış yaptığı için ben de öyle düşünüyorum.Ben de açıkçası o yüzden aldım.Aracı kurumumla görüştüğümde şirket ortakları şu anda stratejik işbirliği veya ortaklık ya da satış her türlü olanakları değerlendirmeyi DÜŞÜNÜYOR ve süreç uzun olabilir .Kısa sürede birşey olmayabilir diye söyledi
Derin sessizlik var. Yorumlarınızı bekleriz