Teşekkür ederim. Yazmayınca daha huzurlu olduğumu farkettim :)
Sayın alyatçi, bu arada ironi mi yaptınız tam anlayamadım, "iyi yatırımcıdır, senelerdir bekliyor" falanlar :)
Printable View
Bugun yine bize ekmek verdi hubvc .Bundan sonra hubvc de vurkacciyim.Sabah aldım 14.85 den sattım 15.64 den.
Sosyal medya nin hisseleri artık doydu .Bul karayı al parayı yapıyorlar.Resmen saf muritlerlerin üzerine oynuyorlar.10 civari hissede 1-2 saatte bir birini kaldiriyorlar.Müritler daldan dala atlıyor .
Önden kazandırılan muritlerin karları yine kazandıkları hisselerde alsatlarla karlari eritilmekte.
Ben bu oyuna gelmem.Artık başka hisselerde de işlemler yapıyorum.
Unutmayın Panda Ayhan Vakıf Riski 3 den 100 yaparken ,ceylani 0.60 dan 10 yaparken ,oylum u 0.60 dan 4 yaparken üstad, Reis idi ama 2 yıl sonra herkesin küfür ettiği biri oldu.
Bunlar ....gi eşeğe yular baglamazlar .Herkes dikkatli olsun.
Herkes hubvc nin yükselmesini istiyor .Ben ise düşmesini bekliyorum.Bu arada da başka hisselerde kazanıp ucuz fiyatlardan hubvc almak istiyorum.
:halay:
Zırt pırt ne yazıyorsun mal mi alamadin demeyin.Hubvc den çok güzel para kazandım .Ama herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.Körü körüne birilerine müritlik etmeyin.
Koyun olmayın tilki gibi kurnaz olun.
Borsadaki fırsatları iyi değerlendirin.
Hubvc de çok yazdım biliyorum.Yazacağımı yazdım.Yazılarıma son veriyorum.
Olumlu düşünenlere de saygım sonsuz.
Hep aynı final.Esas oğlan birilerine kızar ve bıraktım yazmıyorum der.
Ama merak etmeyin yeni bebeklerle yine döner.
Tabii ki ben de yeni bebeklerden alacağım.Artık kimin umurunda hub, rygyo ,rysas ,naten .yunsa,oylum ve digerleri?
Si....ile si...ile bunların herşeyini öğrendik şükür .:halay:
Sana bir şey demek isterim. Burası ne kadar müsait bilemiyorum seninle aynı kağıtta olmak bir züldür.
Nasıl bir yatırımcısın sokak oğlanları gibisin.
Girdiğin her platformada dikkatimi çeken şey bilgisiz öküzce yazılar.
Varsa hisse ile ilgili bilgin birikimin yazda bizde öğrenelim.
Mahalle karıları gibi dedikodu çekişme vs .vs.
Usta ismindeki beyfendi bile artık yazmıyor. senden başka yazan yok oda içerik bomboş.
Bir daha senin yüzünden yazmayacam da ayrıca cezaya da razıyım.