hacimsiz geri gelmiş yarın 10 kademe yukarıdan açar tamam işte gelir eski fiyatına çift temettü açıklayıpta düşen hissede ilk defa görüyoz :D
Printable View
hacimsiz geri gelmiş yarın 10 kademe yukarıdan açar tamam işte gelir eski fiyatına çift temettü açıklayıpta düşen hissede ilk defa görüyoz :D
sn spekulaterist düşüncenizi kontrolden geçirmeniz uygun olur...bir de çok para koymayın lütfen borsaya...henüz
Sayın İberata bende size şirketi iyice bir inceleyin derim.Burada sizin gibi bir başka göz olması güzel.
valla iberata 1 senelik karı ile kendini 3 senede açıklamış olduğu son bilanco dahil kendini 2 senede amorti edebilecek başka bir yatırım aracı varsa biz bilmiyorsak söyleyin lütfen oraya geçelim :D
sesli düşündüğüm doğrudur. Lakin borsada 200-300 lira paramız var kalkıpta milyon dolarlar ile yatırım yapamıyoruz zaten.
Bol kazançlar...
Kimsede dikkate alıp kaç lira temettü vereceğini yazmamış ya la.... bende yarın biliyorum yapacağımı... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o bilançolara falan fazla itibar etmeyin...neyse ben yine de fikrimi yazayım...bence daha aşağı yolu var dikkat...mesela pagyo ya bakın, iş yata bakın...eğer gyo ve yo diyorsanız diye yazdım bunları yoksa ben sanayi kagıtlarının dışına pek çıkmam...mesela pagyo dedim ya akişi en doğru onunla kıyaslayın...haa burda niye yazdım mı...tesadüfen gördüm ve arkadaşın kaybetmesine içim elvermedi..
pagyo 49 kuruş gibi temettü verecek fiyat 4,60...akiş 31 kuruş temettu fiyat 3.34...mesela
ama ben yanılırım inşallah siz kazanırsınız sevgili yatırımcılar...iyi akşamlar...gyo olduğu için pagyo yazdım yoksa ben onu da almam