Printable View
ALE ppf 22,12
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Onda kalan varmı hala :) Küçük bi miktar duruyor,bakmak için bahane;)
OKT fon değeri 59 milyondan 66 milyona yükselmiş bir günde. Yarın düşüş olmaz umarım.
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 OKT fon değeri 59 milyondan 66 milyona yükselmiş bir günde. Yarın düşüş olmaz umarım. Bu gün biraz alım yaptıydım biraz fazla kaçmış demekki.:)
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Hsl 23.87 hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi selam Hsl fiatini nerden bakiyorsunuz.bendede var aksamdan ertesi gunku fiati gormek istiyorum
Alıntı: Originally Posted by cerento selam Hsl fiatini nerden bakiyorsunuz.bendede var aksamdan ertesi gunku fiati gormek istiyorum 18:30 dan sonra fon satın al deyince güncel fiyattan ertesi günü gösteriyor [emoji3][emoji3][emoji3] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Iş Bank 801 yada TI1 MK %21.5 Çıkma zamanı geldi, yeterince şans verildi.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis 18:30 dan sonra fon satın al deyince güncel fiyattan ertesi günü gösteriyor [emoji3][emoji3][emoji3] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Eft ücretsiz olsa düşünüyorum onuda.