Biraz uğraştım düşürsünler diye,huylarını bilirim böyle durumlarda Ky nin tepesine çökerler huyları hiç değişmemiş.Artık yarın ve sonrası evlenmeye alırım bilançoya kadar..
Printable View
Biraz uğraştım düşürsünler diye,huylarını bilirim böyle durumlarda Ky nin tepesine çökerler huyları hiç değişmemiş.Artık yarın ve sonrası evlenmeye alırım bilançoya kadar..
Bu baskılama ne zamana kadar sürer , fikri olan varmı
09.08.17
Ben 9.40 ve birazdaha altini bekliyorum. Oradan alacagim Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KY nin beli nasıl kırılır. uygulamalı olarak gösteriyor bize. SPK da mal mal bakıyor. Boynunuz altınızda kalsın
FED falan dediler ama şu halde bile Euro-Dolar parite aynı yerlerde değil mi? Bu iyidir iyi. Sabredin. Ben bilançoluk aldım. Bakalım bilançoda ne kadar kıvrak dansözlük yapabilecekler
Vesbenin %18 ihracatı almanyaya ve almanya ticari ilişkileri durdurucaz diyor burda hala bekleyen bilanço sayıklayan var , 6 aylık bilancoda ne gördünki herşey günlük güneşlikken şimdi ne görmeyi umuyorsunuz enteresan , zamanında enkaı anacm rusya ile sıkıntıdan olduktan sonra olanlae gibi olabilir yıllar sürebilir bu iş çünkü
http://www.businessht.com.tr/piyasal...et-icin-kritik
Burada yaklaşık %5 diyor cirodaki payı. Ayrıca ben Almanya ile ilişkilerin seçimlerden sonra yumuşayacağını düşünüyorum. Kimse kimseyle kolay kolay ticaret durduramaz bugünün dünyasında.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi