FB bu sezon en iyi deplasman maçını oynamıştır , siz bı daha izleyin maci , tekrar pozisyonlarina falan bı daha bakın..
Printable View
tahminim cıktı tspor alır demıstım , saha avantajı hakem, taraftar ,medya vs herturlu İmkanlarını kullandılar .maalesef sadece ıyı oynamak yetmiyor
bu sene basaksehır ,tspor,fenerbahce,gsray (basaksehırın ) taraftar desteği olsaydı gecen sene sampıyon bu senede şampiyon olurdu .kısaca tspor fener arasından biri cıkar bu sene
pazartesi ciddi bir düşüş olursa skordan olmaz bence, genel borsanın durumundan olur
Maç sonucu galibiyetle bitseydi endeksi takmayabilirdi ama şimdi çifte kavrulmuş lokum oldu, hem Bist Hem maç sonucu hisseye olumsuz etki edecek görünüyor. Geçmiş olsun.
sivas balonu geçen hafta sinyal veriyordu bu hafta infilak etti sırada ve darısı diğer balon tspor için , bı kaç hafta içinde ne dediğim anlaşılacak..
fb veya başak şampiyon olur , gsray zorlar gibi şu anda durum..ytd
bu akşam gsray in puan kaybedeceğini düşünüyorum , izleyip göreceğiz..
Elimde GS hissesi varken, Kayseriyi çok rahat yeneceğimizi, ayrıca TS ile FB maç sonucunun GS 'ye de yarayacağını düşünürken, cuma günü sattım. İçimden yurtdışı kaynaklı etkilerle P.tesi borsanın kötü açması geçiyordu. DOW 'un da 2.09 düşük kapatması Bist'in kötü açmasına sebep olmaz mı ? Herkes yensek %10 artı açardık diyor, şaşıyorum. Peki ozaman TS %10 açacak mı, bakalım. Bist 09.55 de 1000 puan eksi açsa, 10.00 dan sonra 1500 puana gitse TS 3-5 dk. sonra galibiyet falan takmaz eksiye döner. Yazdıklarım Bist 'in DOW 'dan etkilenerek kötü açmasına dayanıyor. Aksi durum düşüncelerimi çürütür. Ben etkileneceğimizi düşünüyorum.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.