Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Azercancan sen eib i Ppf yerine almistin Suan mantikli gidiyor.ytd Tam haklisin cim ama o gun sifir getirdi ama ever Osd ni ne yapalim Tpf goz vuruyor:yes:
Alıntı: Originally Posted by shangil Tam haklisin cim ama o gun sifir getirdi ama ever Osd ni ne yapalim Tpf goz vuruyor:yes: Aldim valla ben 20k tpf aldim Merdiven bekliyorum bu hafta Merdiveni kapip kacicam Ytd
En büyük fon TI1 PPF değer 7 milyon En küçük fon GMP Özel fon 60 bin
Alıntı: Originally Posted by myfinans En büyük fon TI1 PPF değer 7 milyon En küçük fon GMP Özel fon 60 bin Myfinans ustadim Aslinda tacirlerle gorussek Sen ben bizim oglana ozel bir fon yapsalar 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustadim Aslinda tacirlerle gorussek Sen ben bizim oglana ozel bir fon yapsalar �� Miktarı toplarlayabilsek yaparlar.Ama izin süreci falan bir 4 ayı bulur. Adı da TCD Özel olsun.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Miktarı toplarlayabilsek yaparlar.Ama izin süreci falan bir 4 ayı bulur. Adı da TCD Özel olsun.:) Adina emmim karar versin yasca buyugumuz diyecegim ama ???
Alıntı: Originally Posted by shangil Guzel dostum sayin admustafa Bitmekten kastim ayni Acaba satip neye gecelim Artik yavas yavas risksiz tamamen calisiyor sanki Satıp geçeceğiniz fonu bulduysanız geçin üstadım:) Birgün sıfır getirdi diye fon değiştirilmez :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Adina emmim karar versin yasca buyugumuz diyecegim ama ??? Sonra TEFAS'ı da kapatsınlar.:kahkah: