bu sirketi 3 seneden fazla takip eden coktan Alim oldu
Printable View
bu sirketi 3 seneden fazla takip eden coktan Alim oldu
Sayın Depeche Mode bende sizin kadar eskiyim aslında ama ortakların hisse satması hiç sevdiğim bişey değil Sahol de var Sabancı da durmadan hisse satıyor ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse gezi olayları olduğu zamanlarda yine bu fiyatlardaydi çok iyi hatırlarım bütün kağıtlar düşerken bu %7 %8 yapmıştı o dönemlerde neyse işin aslına gelirsek aradan yıllar geçti bir kazanç yok artık büyük patronlar bile sıkılıp başka yerlere yatırım yapmayı düşünmüş olabilir gerçekten yıllardır çok komik fiyatlarda hareket ediyor
Yazıcı holding di yine güzel para kazanmış tim birleşince fiyat çok baskilandiASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sadece eskiyim
Borsa`dan hic anlamam, borsadan hic anlamadigimi da her zaman yazmisimdir
Paranin degerine bakinca bir cok hisse reel olarak gecmisteki rakamlarinin cok altinda
zirveler palavra,
destek direnc geyigine hic girmeyecegim
bir daha 10lu rakamlari gordururler mi? Olabilir
Twitterdaki hersey 1 lira hadi tavana kosalim tayfasi hissenin yil sonunda 100 lirayi gecmesini bekliyor. Olabilir mi? Olabilir
10 nereee, 100 nere :)
o yuzden ben fiyat ne olur müneccimliklerine pek takilmiyorum
ne olursa olur banane :)
1000 tane alacagima ya 1200 tane alirim ya da 800 tane alirim
farkmaz :)
yatirim tavsiyesi degildir
sende biliyorsun, aile üyeleri yıllardır borsaya kote ettiriyorlar peyderpey lakin satmıyorlar.
halen holdingi ve iştiraklerini takip ediyorum. tabiki forumu da takip ediyorum. lakin agholleri sattım. şu an portföyün yarısı aefes. yarısı da başka bir şirkette.
"satmak üzere borsaya kote ettirdik" diyerek ya da net bir şekilde "satacağız" ifadesini görmeden ben açıklamalara inanmam.. Borsaya kote ettirmek ayrı şey, satmaya niyetli olmak ayrı şey.
türkiye gibi sermaye yoksunu, faizlerin yüksek olduğu bir ülkede borsa fiyatlaması malesef rasyonel olmuyor. :(
her şey alıcı/satıcı dengesi üzerine. norveçli fon satmasaydı hayatta gelmezdi 10'lara. Bir daha öyle bir satış olursa bir daha gelir o fiyatlar lakin şu an elinde toplu mal olan ve o hisseyi borsada satacak kimse yok ki!
ben dört gözle bilançoyu bekliyorum. özellikle aefes ve migros bilançolarını. aghol solo biraz sıkıntılı olacak yine yüksek finansman giderlerinden dolayı. lakin aghol ve mgros'un cover yapacağını düşünüyorum.