Sabah saatlerinde bofa garanti de satıcı iken. Kapanışa kadar yabancı grup baya bir artıda idi. Garanti ye bakarsak daha uzun yol var biden amca bir şey demezse
Printable View
Sabah saatlerinde bofa garanti de satıcı iken. Kapanışa kadar yabancı grup baya bir artıda idi. Garanti ye bakarsak daha uzun yol var biden amca bir şey demezse
Emir iletim kodu ve iptal edildiğindeki kodu edinip bunun takibini yapmanız gerek. Teminat yetersizliği kesinlikle söz konusu değil mevcut 3100kont SHORT varsa 3100kontrat longun maliyeti 0 dır aradaki 200 kontrat farkı da teminattan hesaplar 18.6k zarar ile kapamak istemişsiniz 93k teminat varsa kapatırken 74k para var ki 2450kontrat açacaktır. Orada bir sıkıntı olduğu kesin ve sizin teminatınızla olmadığı da kesin. Peşinde durunuz. Aracı kurumunuz neydi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Topu topu bin çalışanı olan Körfez sermayeli bankada personel katliamı yeni yılda da devam ediyor. Büyük bir holdinge ait bankayı alan körfezin en güçlü bankası ücretsiz izin tehdidi ile personel çıkartmaya başladı.
Personele kıdem artı 4 maaş anlaşmalı çıkış teklif eden bankanın şu ana kadar 100'e yakın personel çıkarttığı belirtiliyor.
Bankanın İkale ile istifa etmeyen bazı personeli ise ücretsiz izine çıkarttığı da öne sürülüyor. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazartesi gününden bu yana bazı şube ve genel müdürlük çalışanları insan kaynaklarına çağrılarak anlaşmalı istifa sundular. İstifa edilmemesi halinde ücretsiz izine çıkartılacağı da bildirildi. Şu ana kadar yaklaşık 100 personel kıdem artı 4 maaşı kabul ederken, 20 kadar personel ise ücretsiz izine çıkartıldı.
Bankanın ismi gizli tutuluyor....ilginç....
Sn sindoma53,
Çok teşekkürler uyarınız için. İş kritik hale geliyor. Dikkatle izliyorum.
https://i.hizliresim.com/X1iJTv.png
PİYASA_ dün dünde kaldı can cağızım, yeni bir şeyler söylemek lazım...
buna göre ben YKBNK 2.95 diyorum. bu rakam üzerinde mutlaka tutunması lazım. çünkü altında her zaman ateş çemberi içinde olduğumuzun farkında olmalıyız. olaya ben net ve kemiksiz olarak böyle bakıyorum. gerisi hikaye benim için. heleki şu grafik denilen zımbırtı yokmu, tam bir üç kağıtcı aleti...
Dolar 'sıkışması' riskli varlıklar rallisini sonlandırabilir
Yükselen dolar ile birlikte dolara karşı alınan kısa pozisyonların sıkışması, teminat tamamlama çağrıları ve piyasalara yayılma tehlikeleriyle beraber hisse piyasalarındaki ralliyi sonlandırabilir.