Bereketli bir gün olması dileğiyle herkese hayırlı kazançlar.
Printable View
Bereketli bir gün olması dileğiyle herkese hayırlı kazançlar.
özelden bir ortağımız bana mesaj yazmış..çok beğendim..burada paylaşılması gereken bilgiler olduğuna inanarak onun da izni ile paylaşmak istiyorum..tabi çok özele giren bilgileri banlayarak...verdiği bilgiler için ayrıca teşekür etmek istiyorum..
Merhaba sn. keko
Ben ........ Hem Hissenet'te hem de Twitter'da sizi takip ediyorum. Özellikle GESAN, VBTYZ ve ATATP hisseleri hakkındaki paylaşımlarınızla beni oldukça etkilediniz. Bu hisselerin potansiyelini görmeme yardımcı oldunuz. Uzun soluklu bir yatırımcı olarak teşekkürlerimi sunmak istedim.
ATATP ile benzer sektörde çalışmaktayım ve yapay zeka ile işlerin bu denli hızlandığı ortamda bu alana yatırım yapmayı düşündüm borsada işlem gören hisseleri incelerken atp dikkatimi cekti ve sizi de forumda görünce gesan dan sonra büyük mutluluk duydum
ayrıca
Hissenet'ten ............................................. tanıyabilirsiniz, iyi dostlarımdır.
elimdeki ATP ile ilgili bazı notları sizinle paylaşmayı düşündüm ve bu vesileyle tanışmak istedim
Yapay zeka teknolojisinin ilerlemesiyle teknoloji kapasitemiz 10 kat arttı. ChatGPT gibi programların kullanımı sayesinde, biz yazılımcılar, daha az kodla çok daha verimli çalışmalara imza atıyoruz. ATP'ye özel olarak, Çin ve Türkiye'deki TAB Gıda'nın elinde bulunan hızlı tüketim gıda firmaları, yapay zeka adaptasyonuyla insansız dijital ekranlar ile temassız ödeme ve kişiye özel öneri sistemleri sunabiliyor. Bu, maliyetleri düşürürken müşteri memnuniyetini arttırabilir, sistem müşteri talepleri depolar ve istatistik sunabilir hem maliyet düşer hem de bu teknoloji ile yüksek işlem hacmi oluşabilir ve ciddi gelir artışı olabilir
GreenX'in Web 3.0 ve blockchain teknolojisine kullanması, enerji ve web 3.0 finansal teknolojilere olan global ilgiyi yansıtıyor. 375 kişiye istihdam sağlayan ATP'nin çalışanlarının %40'ı yazılımcı ve son dönemlerde istihdam sayısında artış gözleniyor. ATP'nin arkasında bulunan güçlü holding ve 19 iştiraki, yazılım ihtiyaçlarını karşılamakta fazlasıyla yeterli ve greenx ve yenileri hayata dokunan ve kolaylaştıran teknolojiler hızla geleceğini düşünüyorum
Finansal teknolojilerde de büyümeyi bekliyorum; ATA Holding ya da yeni bir iştirak ile dijital bankacılık veya kart servisleri oluşturma kapasiteleri oldukça yüksek.
Birçok aracı kurum ve bankanın borsa, VİOP ve fon altyapılarını hazırlıyorlar ve finansal teknoloji alanı şu anda girişimciler arasında oldukça popüler.
bu tip kapasitesi olan yazılım şirketleri abd de xx milyar dolar değerlerinde umarım hakettiği değeri hep beraber görürüz
Eğer yazılım ve VR 3D teknolojisi konularında yardıma ihtiyacınız olursa veya ........... bir isteğiniz olursa bana ulaşabilirsiniz. İletişim için numaram:
dün A1 ve şeker yatırım toplamda 240 bin lot almışlardı...onlar büyük bir ihtimalle bu gün satıcı...satışları bittiğinde tekrardan toparlanmasını bekliyorum..
sn keko konuyu en heyecanlı yerinde kesmissiniz belki siz aramazsaniz biz aricaktik neden sildiniz telefon nosunu:)