Çikolata yemek artık gerçekten lüks olacak anlaşılan. İyi çikolata 300 400 bandında
Printable View
Çikolata yemek artık gerçekten lüks olacak anlaşılan. İyi çikolata 300 400 bandında
Her şeyi hükümete bağlanıyoruz. Gerçekler bambaşka hayaller başka. Benim bir sene önce aldığım beybi sonda 12 TL 60-80 TL olmuş. 1lt batikon 20-30 dan 80 TL olmuş. 1 TL lik idrar torbası 8-15 olmuş. 5 tane serum 10 tane genta bir tetradoks 5 tane prednol amp ödediğim fark ve maaştan kesilen 180 TL. Tekerlekli sandalye aküsü çifti sonnenschein marka 15 bin ben yerli safir marka alacağım o da 3 bin. . Bez tak sonda farkı 500-1000 TL aylık. Gaz 1750 elektrik 300 telefon internet 300 Aldığım maaş iki üç asgari ücret prim öderken 8 bin. Sigara parası kadar prim ödeyen de 5500tl alıyor. Al hesap makinesini kendinden hesapla bir insan nasıl geçinebilecek kira ödeyenleri düşünemiyorum bile.
Bir de bunlarin doneminde, siyasal bilinc seviyesi cok yukseldi.
Basta kamyon soforleri olmak uzere bu 21 yildir surunen kim varsa guclu bir fikri olgunluga eristiler.
Hic bu donemde bu kadar, ellerim kirilaydi diyen pisman secmen olmazdi.
Artik yasli emeklilerin de cogu uyandi.
Eger secim olursa, bunlarin sonuclari ortaya cikacaktir.
Bizim en büyük sorunumuz eğitim bütün bu olanların iki sebebi var bir eğitimsizlik iki feto türü cemaatlar. Feto ülkenin anasını belledi akp ye teslim etti gitti. Malum zatın akıl hocası da fetodur. Onlar medyanın çok önemli olduğunu öğrettiler. Bugün ATV sabah grubu ve Hürriyet doğan grubu hatta üç beş sesi kesilen medya hariç tamamen AKP'ye ait. Parasını da biz ödedik ödeyeceğiz. Akp sayesinde yeni bir mezhep din icat edildi. Cep doldurma dini. Herşeyi çok açık açık yazamıyoruz malum Silivri var.
Yazacak çok şey var da ekşi sözlük kapatılmış burayı da kapatırlar diye dikkatli yazıyoruz.
Bu milleti iyi tanimak lazim.
Sahadaki futbolcudan, otobusteki muavine kadar hep ayni millet.
O general bir yildiz icin ulusunu satar mi ?