Başganım ne tablosu o, ilk 10 a girmişiz. bize yakışan ilk üc olmalı
Bu dış minnaklarda da hiç iş yok yahu, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat yapıştır ilk üçe dimi yani
Printable View
Başganım ne tablosu o, ilk 10 a girmişiz. bize yakışan ilk üc olmalı
Bu dış minnaklarda da hiç iş yok yahu, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat yapıştır ilk üçe dimi yani
Marketler zam yapıyor haberleri başladı. Etiket fotoları atılıyor...Seçimi beklemişler demek. %30 olarak paylaşımlar yapılıyor doğru ise...
Hayırlı olsun..
Yarın borsa ne olur?
ghötü bhoklu haitinin üstünde olmak ilginç, depremden sonra adamlarda ülke kalmadı amk.
Ekonomi ekibinin belirlenmesi ve o süreç önemli olur. Bayram öncesi gevşeme. Sonra tekrar bakılır. İmamoğlu alınmaya yakın fiş çekilir. Yol haritam bu.
Hocam kusura bakma sen de benim gibi ... zekalıymışsın...
Ben de 18'den 12'ye düşürdükten sonra bir daha aynı yere getirmezler, devlete böyle bir yük yüklemezler dedim, ama adamlar ilk 6 ayda millete devlet kasasından yıllık bazda hesaplandığında %100 faiz verdiler...
En sonunda seçim öncesi büyük kısmını KKM ile hedge'ledik ama emin ol inşallah dolar artmaz normal getiriyi elde ederim diyorum. Doların artmasının ne bana, ne bu ülkeye bir yararı olmayacak, enflasyon olarak dönecek, devletin kasasına da bir ton mali yük getirecek...
Ama ben böyle düşünürken 6 ayda millete devlet kasasından %100 faiz verenler faizi düşürdük demekten çekinmediler...