sermaye 14300000 çıktı./4.=3.575 000.lot 25 denk geliyor alınmayan 3.687.380 0/0.25 fazla hisse.
Printable View
sermaye 14300000 çıktı./4.=3.575 000.lot 25 denk geliyor alınmayan 3.687.380 0/0.25 fazla hisse.
altı boş gibi gözüküyor. çıkışı satış olarak degerlendiren çok olursa 1.üstne çıkarmak ve hisseyi satmak için zorlanırlar en iyisi satmaktan vaz geçip dolaşımdaki hisse oranını düşürmek bu da bizim için ve hisse için iyi olaçak.
Allah belanızı versin hisseyi çıkartmamak için savas veriyor adiler
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niyetleri şimdilik kötü. açıkça satmak istemiyorlar.1 altında tutup bezdirme politikası zararda olanlar beklerse en azından zararı olmaz benim kendi görüşüm.
Kardesim biraz once yatırımcı iliskilerini aradim cuma gunu 1 tl den az olmamak uzere hisse satacaksınız kim alır millet enayimi hisse 93 kurusta dedim bu fiyat bizide tedirgin ediyor diyor ama fiyatla bizim ilgimiz yok bedelluden gelen para ile doviz borclari kapanacak buda bilancoya olumlu etki eder faliyetle ilgili bir sıkıntı yok diyor benim maliyet 1.06 94 den satacaktim vazgectim her gun 99 diyip dusuruyorlar 1 tl nin altinda tutmak icin caba gosteriyorlar bugun tahta 811 bin alici 460 bin satis oldu alış agırlikli kim topluyor veya kim satıyor acaba
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALLAHTAN Adında diriliş var o da olmasa vay halimize çamura belenmeyi seviyor battıkca batıyor sanki bataklıga saplanmış. niyetleri iyi olsaydı hisse satışını .piyasa yapımcısına verirlerdi adam al satlarla cumaya kadar hisseyi yükseltir yukardan açıga satardı nasıl olsa arkada satım için hisse olaçaktı 1.tl satım der şt. bizide kendinide kurtarırdı.hissede 1.tl üzerinde kalırdı.