Gerçi koca sa fi ri almışız bir şey olmadı.yeniden degerlemeleri de sallamiyabilirler.sanirim lotlarin yuzde doksanı adamlarda.kafalarina göre takiliyorlar
Printable View
Gerçi koca sa fi ri almışız bir şey olmadı.yeniden degerlemeleri de sallamiyabilirler.sanirim lotlarin yuzde doksanı adamlarda.kafalarina göre takiliyorlar
Arada canım kağıda sıkılınca son faaliyet raporunu okuyorum.yahu şirkete güç yetmez.tek bir olumsuz bir şey yok.ama fiyat bu beklemedeyiz.yapacak bir şey yok.benim aklıma göre 8 den aşağı olmamalı.
Sayin hkm. Saphire den alinan 146 adet daire 12 aylik bilancoda gozukmeyecek diye biliyordum ben.
Üstadım safir eskiden bunlarındı.o zaman da hisse yerlerde sürünüyordu şimdi de öyle.patronların zihniyeti bozuk maalesef.borsada oynayarak olsun, şirketler arasında hisse alım satımı olsun ,borsayı kendi ticaretlerine alet ederek rant elde etme peşindeler.. muhtemelen yeni bedelli planlıyorlardır. Hissenin piyasanın önünde hızla düşmesi bedelli işareti değildir umarım. Al sat , yatırım tavsiyesi değildir..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn garip yolcu elbet safir bu bilançoya etki etmez.
Ama zamanında 1 ila 7.5 milyon dolar arasında daire satılan bir yerde 147 daireyi 760 milyona yani 40 milyon dolara geri almışız bu çok olumlu bir haber
Bedelli konusuna gelince bence imkansıza yakın bir olasılık var.Bedelli yapamazlar.Bence bilanço öncesi baskı borsada havanın da bozuk olması ile kuruldu.Hala toplamaya devam ediyorlar.Bu son düşüşler kağıdın dağıtılmasına imkan verecek şekilde olmadı.Bu tarz düşüşlerde mal çıkılamaz.Bence asıl hareket öncesi bir operasyon çekiliyor.Yıl sonu bilançolar açıklanmaya başlandı mı bizim borsa düzelir bu da kaldığı yerden devam eder.