-
Hiçbir türk zorla avrupaya gitmedi avrupa cagırdı. Zamanında. Zorla giden varsada bir elin parmaklarını geçmez. Gidenler 1001 kontrolden geçip uyum sağlar. Avrupa atmak isterse kulağından tutup atar sülük gibi yapışmaz.
Bolu belediyesine laf atarken bunlar seçilse kim bilir bize neler neler yapar diyor.
Göçmenler Çobanlık yaparak ucuza calısıyor ihtiyac karsılıyor diyor
Sanayide boya cila işlerinde patronu memnun edıyor diyor.
Sonrada yanlayıp ben akp yi savunmadım diyor. Bolu belediye baskanı faşist göçmenler sorun diyor.
Akbaba güzel yanlıyor. Çevirip duruyor
-
bolu belediyesi isim şahıs herkimse artık göstermelikte olsun tepkisini böyle koymuş. bana göre olayın haber değeri bile yok
ne olacak 7 tane afgan musluğa ağzını dayayıp boludaki tüm suyu içecek hali yok nede olsa.
susuz bıraktığı falanda yok adam gider marketten alır vs.
yani ülkedeki kapkaranlık okyanusta alıp damla kadar bir şeyi gündem yapmak bunun üzerinden ona buna çakmak aptallık. suya değil makarnasına zam yapsaydı bukezde aç bıraktı denirdi :)
ortada büyük resimi göremeyip 20 senedir nerdeyse her ay gelen benzin elektrik zamlarını kendi vatandaşına yapan yönetimi görmeyipte damlayı gündem yapmak cidden tuhaf.
bunu hesap edemeyen gelir burda matematik falan demesi komik.
kendi vatandaşını gavurlar karşısında ezdireni görmeyip ucuz işçiliğe mahkum eden zihniyet.
ben görüyorum pazardan daha ucuza almak için üç beş kuruşun hesabını yapanların durumlarını . burda gavur dediğiniz en fakiri bile rus ingiliz almanı . elinde 7 8 poşet dolusu pazar çantasını taşımakta zorlanan türklere bakıp kafelerde içkilerini yudumlarken alay eder gibi gülmelerini.
kardeşim bu ülke vatandaşı size ne yaptı yaw ? bu kadar düşmanlık neden.
anlamak güç.
gavur dediğiniz kesime türk insanını bu kadar neden ezdiyorsunuz.
-
Yaparsın referandum bakalım bu ülkenın kaçı faşist ozaman. Bu huzursuzluk bir gün senın karına kızınada sirayet eder.
Ülkeye göçmen doldurup muhalefetin çözümü ne , nasıl göndeririz suya zam yapmadan. diyen akp lilerde bir enteresan.
Aranıza almayın barındırmayın. Kafa gidik bunlarda
-
daha bir kaç ay önce T.C pasaport kimliğimiz var diye sokağa çıkamıyorduk . Denizlere girenler ceza alıyordu..
çabuk unutuluyor.
Enjoy vakası var..
https://i.hizliresim.com/2wa2slz.
-
Muğla Valiliği ve Milas Belediyesi bölgenin boşaltılması için karar aldı
Ören, Alatepe, Kurtak, Çamlıca, Bayır, Fesleğen, Demirciler ve Karaağaç mahallelerinin tahliye edilmesi için çalışma başlatıldı / Son dakika - Milliyet
-
Ağzını açmasa kur gevşeyecek belki enflasyon bu ay düşük çıkacaktı. Şimdi Benjamin kafayı kaldırdı. Zaten orman yangını sebze meyveyi etkileyecek hatta süt ürünleri de etkilenir. Turizm yan yattı. Bundan sonra TÜİK zoruyla olur onuda yemezler. Yarın boğaları keserler mi ki.
-
Yangınlar başladı , bunlar pkk yaktı onlara laf söyleyin dedi. Reisleri az once tv de dünyada heryerde yangın var diyip , pkk yaktı demedi . boşa düştüler.
Uçaklar ortada yok iken helıkopter daha iyi söndürür diyip ortalıga atladılar. Sonra ucak bulmak için sağa sola baktılar.
Kimse bize yardım edemez biz büyük devletiz dediler 5 6 ülkeden yardım aldılar . bugunde israil 2 kiralık ucak gönderecek.
Bunlar böyle son 5 günleri böyle geçti.
Ne yaptıkları ne dedıkleri doğru. Değişmezlerde çünkü akp bir işyeri işçi bulma kurumu gibi çalışıyor. Etrafına makam para iş aş saçıyor. Vazgecemezler.
-
Kumarda para kaybeden sanatcısı bir güzelleme cekıyor krediler vergi borcları ertelenıyor.
Diğeri konser veremıyor iki tweetle işi bitiriyor.
Diğeri hastalıktan cıkmıs program yapamıyor ki bu adam tv de acıkca hükümete giydiriyordu işinden oldu sımdı iki güzelleme ile tekrr program yapma peşinde.
Memuru müdürü sosyal medyada amirlerine kendını göstermek için tweet yarısına giriyor .
Akp iş yeridir. Kolay kolay bitmezde gitmezde.