Çıtak neredesin?
Bak banka longlasaydın 2 hafta da zengin olmuştun :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çıtak neredesin?
Bak banka longlasaydın 2 hafta da zengin olmuştun :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LEPTOBUM 4 yıllık ve artık şarj etmiyor.Özellikle Son 2 yıl sürekli kullanıldı.
Bunların bataryası içeride -monte edilmiş...Bunları kendimiz değiştirebiliyor muyuz?
Yoksa servise mi götürmek lazım?
Daha öncekiler batarya dışındaydı..Problem olmazdı ama şimdikiler içeride bir yerde olsa gerek:)
Model numarası ile internette aramanız lazım. Yalnız montaj artık pahalı açıp kapama 500 TL filandır.
Hepsibura, Trendyol vs batarya satıyor
Abi değişeceğinde başında dur. Batarya da problem orijinal sağlam batarya bulman lazım. Güvenilir bir servise göt bence. Telefonuya telefonu verdim önce çıkma batarya taktı sonra telefon ortada yok muhtemelen sattı. Bana başka bozuk telefon verdi. Batarya aldım eskisinden beter. Yorumlar varıncaya kadar incele. Ama en sağlıklı olanı güvenilir bir servis.
Ayasofya sende bahtsız bedevi gibisin her bişey seni buluyor olmalı :drunk:
Bence garantisi bittiyse servise götürmesine gerek yok, ince uclu bi tornavida ile kendi halleder, modeline göre orijinal batarya bulabilirse kafi, gerçi bizim ülkede orjinal diye yine çakmasını kakalarlar ama çakmanında çakmaları mevcut olduğundan en hakiki çakmayı bulsa 2 yıl idare eder
Bu bankof mudur dunkof mudur. Nasıl batmadan duruyor aqua. Hep zarar hep zarar. Bir de bankofa dertlendim goruyonuz mu :he: